Beynimde hasarmı var?

rabia0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
5
0
1
26
İyi akşamlar arkadaslar aylar oncesinde kafama bir darbe aldım 4 5 ay olmuş olabilir kafama darbe aldıgım gün tüm vucudum uyusma ve bi bilinc kaybı oldu 15 dakika kadar suren kollarımda bacaklarımda uyusma oldu gecti ben doktora basvurmadım ancak bende bi gariplik var önceden kendimi ifade edebilirdim simdi bi sorun oldugunda konusamıyorum asırı stres cok düşünme olumsuzluk düşünme gibi sıkıntılarım var acaba pskolejimmi bozuldu bilmiyorum bir de konusurken konusacgım kelimeyi soylerkn baska bişey cıkıyor basımda bi hasarmı var 4 5 ay oldu ama bi sıkıntı cıkarmı ?

Doktor olmadıgınızı biliyorum zaten kardeş aslında gitmeyide istiyorum bişey olmadı algısıyla bu zamana kadar geldim ve ben bu durumu iyi olmadıgımı kafama darbe aldıktan sonra oldu diye düşünmedim cünkü gecti bişey olmadı algısıyla düşündüm simdi anlıyorum kafama darbe aldıktan sonra kendime bi degişiklikler oldugunu ben bu olaydan dolayı olabılecgnı dusunmedım pskiyatrıye gittim odaklanamıyorum son zamanlarda kafama darbe aldıgımı bıle unuttum tamamemn pskolıjm bozuldu sandım ilac aldım kullanıyorum acaba bundanmı oldu bana bişeyler simdi kafama takılıyor

Küçükken dövülen çocuklarda yedikleri dayakların etkisi beyinde yıllar sonra bile olsa belli oluyor. Evet beyin hasar almış olabilir. 4-5 ay sonrada belli olur, 4-5 yıl sonrada. Beyin öyle elimiz gibi bir şey değil, ki elimizi yakıyoruz izi yarası ne kadar uzun sürede geçiyor kimisi zaman izi kalıyor. Doktora gitsen durumu anlatsan garipsemezler niye aylar sonra geldi diye. İlerleyebilir durumun. İnşallah önemli bir şey değildir, zamanla kendiliğinden geçer, ama sen yinede doktora git için rahat etsin.

Emar makina mıyız biz doktora niye başvurmuyorsunuz buraya konu açmak yerine Nörolojiye randevu alırdım şimdiye kadar sonuçta darbe almışsınız

Şu taraftan Mr cihazım var sanal ona giriniz.
Yahu bu kadar belirtiye, o etkiyi yaratan darbeye hala doktora gitmiyor musunuz?

Emar makina mıyız biz doktora niye başvurmuyorsunuz buraya konu açmak yerine Nörolojiye randevu alırdım şimdiye kadar sonuçta darbe almışsınız
Biliyorum böyle olmadıgınızı arkadaslar ben pskolejim bozuldu sandım pskıyatrıye gittim ılaca basladım yanı bişey olöafı gecti sandım hatta kafama aldıgım darbeyi unuttum simdi yeni yeni acaba bundan kaynaklımı yoksa pskolejımı bozuldu diyorum

Şu taraftan Mr cihazım var sanal ona giriniz.
Yahu bu kadar belirtiye, o etkiyi yaratan darbeye hala doktora gitmiyor musunuz?
Kardesim bakın lutfen doktorsunuz soyle boyle demıyorum ben kafama aldıgım darbeyı bıle umuttum pskoleim bozuldu zannetım pskiyatıre gittim biley olmadı gecti algısıyla düşündüm yanı kafama darbe aldıgım bile aklıma gelmedi tamamen ruhsal sıkınılarım oldugunu dusundum yakınına cevresinde olan varsa belki acıklık getirir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…