- 21 Haziran 2009
- 2.965
- 4
- 53
- Konu Sahibi pinaripekci
üzülme canım Allah büyüktür,şifalar versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün mr ım çekildi bugün sonucu aldım..ilk defa büyüme göstermiş...9 du 9,5 olmuş...çok moralim bozuk..öğleden sonra gideceğim kontrole inşallah doktor iyi şeyler söyler..inşallah koktuğum gibi değil..çok umutluydum bu defa..yokolduğunu düşünüyordum..sonucu görünce yıkıldım resmen..
üzülme canım Allah büyüktür,şifalar versin.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
pinarim canim benim cok üzüldüm inanki
insallah doktorun iyi seyler söyler
canim dualarimdasin
iyi haberlerini 4gözle beklicem
kendini üzme birtanem kolay diil biliyorum ama ümitsizlige kapilma olurmu
:teselli::teselli::teselli:
:Saruboceq:allahin izniyle iyi haberlerini beklicem:Saruboceq:
dün mr ım çekildi bugün sonucu aldım..ilk defa büyüme göstermiş...9 du 9,5 olmuş...çok moralim bozuk..öğleden sonra gideceğim kontrole inşallah doktor iyi şeyler söyler..inşallah koktuğum gibi değil..çok umutluydum bu defa..yokolduğunu düşünüyordum..sonucu görünce yıkıldım resmen..
duasını ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler ediyorum...
az önce gittim benim kontrollerimi yapan hoca ameliyatta olduğu için asistanı ile görüştüm..
içimi rahatlattı..oluşum yeri itibariyle olumsuz bir şey beklemediklerini ve büyümeninde çok ciddi boyutta olmadığını söyledi..
içim rahatladı..ama yine de önümüzdeki hafta hocayla görüşün dedi..allah izin verirse gideceğim haftaya ona da..
yine gelişmelerden haberdar ederim..
hepinizden allah razı olsun....
rabbim hepinizi ve tüm sevdiklerinizi korusun..kimsenin yüreğine düşürmesin kor ateşler...gözlerinden damla damla yaşlar düşürmesin....
hepinizden allah razı olsun..inanın bugün siz olmasanız..kadınlar kulübü olmasa...bir bir yolladığınız o dualarınızla yardımıma yetişen melekler olmasa..bütün dünyanın başıma yıkıldığını sanırdım..sonuca bakıp kaldım ve aklımdan geçen tek şey..kızımı kime emanet edebilirim..kim onu benim gibi sevip korur?...daldım gittim..bu menzilde taştı yine duygularım...allahıma bin şükür varsınız..tanımadığı insanlar için dua edebilen..acısını hisseden,derdine derman dileyen kardeşlerim var..hepinizden allah razı olsun..hepinizden...