- 6 Nisan 2009
- 3.830
- 14
- 45
- Konu Sahibi pinaripekci
senağlama senağlama ağlatma beni ya offffff çok sulu göz oldum sanırım....ALLAH seni meleğine bağışlasın sizi sizsiz bırakmasın canım...
allah razı olsun cnm..cümlemizi ayırmasın sevdiklerinden rabbim..
pınar ipekçi üzülme sakın moral cok onemlı kısa zaman once bende beynımde kıst oldugunu ogrendım... acıl sıfalar dualareım senınle
sanada şifalar diliyorum şafi olan rabbimden...benimde dualarım seninle..allah razı olsun..
pinarcim canim beni yeni gordum profildeki yaziyi cok uzuldum
bide ne yapmaliyim deme ,bu ne kadar onemli bisey sende bunun farkindasin bak icime bi kurt dustu diyosun ,hastanede calisiyosun canim kim gitcek kim gelcek kim randovu alcak derdin yok
neden okadar zaman bekledin ,simdi agri yok diyosunda, bu gibi hastaliklar yanilticida olabir, biranda ortaya cikar allah gostermesin
bak en kisa zamanda doktorunla tekrar gorus ,onceden tedavini ol
bak bizide uzme gercekten duyunca cok uzuldum
tamam canim
gidince doktora haberdar edersin
insallah iyi oldugun haberini alirim
canim son yazilari yaziyi yazdiktan sonra okudum
sonucun iyiymis ama ihmale gelmez bu hastalik devamli kontrllerini ol, ne yapilmasi gerekiyosa yaptir
aklimiz sende kalmasin
sana cok cok gecmis olsun
kendine iyi bak
yok sempatiqm ihmal ettiğim yok artık cnm bnm..gidiyorum sürekli..önce ciddiye almamıştım ama dün öğrendiğim büyüme den sonra..2 günde bir kontrol deseler bile of demeyeceğim..insanın aklından bir saniyede neler neler geçiyor ölümün soğuk nefesini hissettiği anda....kızım için eşim için sevdiklerim için kendim için iyi olmaya mecburum..
ilgin ve desteğin için teşekkürler cnm bnm..allah razı olsun..