Nöroşirürji Beynimde bir Tmr var ve sanrm onu ihmal ediyorum..

senağlama senağlama ağlatma beni ya offffff çok sulu göz oldum sanırım....ALLAH seni meleğine bağışlasın sizi sizsiz bırakmasın canım...

allah razı olsun cnm..cümlemizi ayırmasın sevdiklerinden rabbim..

pınar ipekçi üzülme sakın moral cok onemlı kısa zaman once bende beynımde kıst oldugunu ogrendım... acıl sıfalar dualareım senınle

sanada şifalar diliyorum şafi olan rabbimden...benimde dualarım seninle..allah razı olsun..

pinarcim canim beni yeni gordum profildeki yaziyi cok uzuldum
bide ne yapmaliyim deme ,bu ne kadar onemli bisey sende bunun farkindasin bak icime bi kurt dustu diyosun ,hastanede calisiyosun canim kim gitcek kim gelcek kim randovu alcak derdin yok
neden okadar zaman bekledin ,simdi agri yok diyosunda, bu gibi hastaliklar yanilticida olabir, biranda ortaya cikar allah gostermesin
bak en kisa zamanda doktorunla tekrar gorus ,onceden tedavini ol
bak bizide uzme gercekten duyunca cok uzuldum
tamam canim
gidince doktora haberdar edersin
insallah iyi oldugun haberini alirim

canim son yazilari yaziyi yazdiktan sonra okudum
sonucun iyiymis ama ihmale gelmez bu hastalik devamli kontrllerini ol, ne yapilmasi gerekiyosa yaptir
aklimiz sende kalmasin
sana cok cok gecmis olsun
kendine iyi bak

yok sempatiqm ihmal ettiğim yok artık cnm bnm..gidiyorum sürekli..önce ciddiye almamıştım ama dün öğrendiğim büyüme den sonra..2 günde bir kontrol deseler bile of demeyeceğim..insanın aklından bir saniyede neler neler geçiyor ölümün soğuk nefesini hissettiği anda....kızım için eşim için sevdiklerim için kendim için iyi olmaya mecburum..

ilgin ve desteğin için teşekkürler cnm bnm..allah razı olsun..

Çok geçmiş olsun canım.Allah seni evladına ve eşine bağışlasın.
Acil şifalar diliyorum.Herşeyin başı sakin ve huzurlu bir hayat sürmen.
Pozitif düşüncede bitiyor herşey.
Sevgiyle sağlıkla kal.

ayy kıyamam ben sana yaa çokküzüzlüdmm..konuyuda yeniigördüm..çok özür,dilerim daha önce yazmadgım iççiin....çookk ğeççmiş olsun..duam senle inşşalah tez zamanda iyleşirrisin..allahım senii kızına bagışlasın yarabiiim....ihmall etme lüütfen dr giit..konttrollareini yappaptırr.iyiyiy haberlerin bekiliyor olacagımmm............

bir saglık çalışanı olarak yapdıgın çok hata gerçi hepimiz aynı degimiyiz çarşı pazar gezeriz ama sıra saglık olunca hep erteleriz sanada geçmiş olsun her zaman moralini yüksek tut açil şifalar

Öncelikle büyük geçmiş olsun ihmal etme istersen ne kadar imkanın varsa sarfetmelisin. Şimdi tıp ilerledi ne güzel. Başındaki ağrı nasıl bir ağrıydı acaba? Bende kaç seneden beri başımda uyuşma şeklinde dönme ve bazen şiddeti fazla olmadan bir ağrı hissediyorum. İmkanlarımız olduğu halde nedense herşeyi erteliyoruz. Tekrar geçmiş olsun umarım iyileşir bize güzel haberlerini verirsin. Allah seni ve herkesi sevdiklerine ve evladına bağışlasın, başından eksik etmesin...

duasını ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler ediyorum...

az önce gittim benim kontrollerimi yapan hoca ameliyatta olduğu için asistanı ile görüştüm..

içimi rahatlattı..oluşum yeri itibariyle olumsuz bir şey beklemediklerini ve büyümeninde çok ciddi boyutta olmadığını söyledi..

içim rahatladı..ama yine de önümüzdeki hafta hocayla görüşün dedi..allah izin verirse gideceğim haftaya ona da..
yine gelişmelerden haberdar ederim..

hepinizden allah razı olsun....

Canım benim üzme kendini herşey yoluna girer mutlaka, Allah yardımcın olsun sen kendine iyi bak kötü şeyler düşünüp moralini bozma. Ailenle sağlıklı mutlu günler dilerimopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun Pınar Hanım. Allah acil şifalar versin. sağlığınızı ltf ihmal etmeyin... sevgiler

geçmiş olsun canım ya Allahım inşallah tez zamanda iyişleşirsin morelini bozma dünyada üzüntüler sıkıntılar mutluluklar hep bizim için sakın sıkma canını Allaha sığın eminimki herşey yoluna giricektir

ayy kıyamam ben sana yaa çokküzüzlüdmm..konuyuda yeniigördüm..çok özür,dilerim daha önce yazmadgım iççiin....çookk ğeççmiş olsun..duam senle inşşalah tez zamanda iyleşirrisin..allahım senii kızına bagışlasın yarabiiim....ihmall etme lüütfen dr giit..konttrollareini yappaptırr.iyiyiy haberlerin bekiliyor olacagımmm............

tatlım niye özür diliyorsun ki..bende çoğu zaman gözden kaçırıyorum..çok doğal..allah razı olsn güzel duan ve desteğin için btnm..

bir saglık çalışanı olarak yapdıgın çok hata gerçi hepimiz aynı degimiyiz çarşı pazar gezeriz ama sıra saglık olunca hep erteleriz sanada geçmiş olsun her zaman moralini yüksek tut açil şifalar

çok teşekkürler cnm..kesinlikle katılıorm sana..ama artık ihmal etmiorm ben..

Öncelikle büyük geçmiş olsun ihmal etme istersen ne kadar imkanın varsa sarfetmelisin. Şimdi tıp ilerledi ne güzel. Başındaki ağrı nasıl bir ağrıydı acaba? Bende kaç seneden beri başımda uyuşma şeklinde dönme ve bazen şiddeti fazla olmadan bir ağrı hissediyorum. İmkanlarımız olduğu halde nedense herşeyi erteliyoruz. Tekrar geçmiş olsun umarım iyileşir bize güzel haberlerini verirsin. Allah seni ve herkesi sevdiklerine ve evladına bağışlasın, başından eksik etmesin...

başımdaki ağrı hergün ağrı kesici almasam geçmeyen tarzdaydı..ama sonraları bunun aslında tümörle hiç bir alakası olmadığını öğrendim çünkü dişimden kaynaklanıyordu..dişimi tedavi ettirince geçti ağrı..ama aynı zamanda o ağrı bu tümörü öğrenmeme de vesile olmuş oldu..herşeyde var bir hayır..sende ihmal etme cnm..tetkiklerini yaptır..en azından için rahat olsun..çok teşekkürler ediorm güzel dileklerin için..allah razı olsn..

çok geçmiş olsun allah şifalar versin

opuyorumnanaktan

Canım benim üzme kendini herşey yoluna girer mutlaka, Allah yardımcın olsun sen kendine iyi bak kötü şeyler düşünüp moralini bozma. Ailenle sağlıklı mutlu günler dilerimopuyorumnanaktan

çok teşekkürler tatlm..allah razı olsn...moralim iyi bugün çok şükür..doktordan çok ciddi bir büyüme olmadığını öğrenince rahatladım..bundan sonra istesemde ihmal edemem zaten..eşim beni vurur:mymeka:

çok geçmiş olsun Pınar Hanım. Allah acil şifalar versin. sağlığınızı ltf ihmal etmeyin... sevgiler

teşekkürler cnm bnm...

geçmiş olsun canım ya Allahım inşallah tez zamanda iyişleşirsin morelini bozma dünyada üzüntüler sıkıntılar mutluluklar hep bizim için sakın sıkma canını Allaha sığın eminimki herşey yoluna giricektir

çok teşekkürler ediyorum..allah hepinizden razı olsun..

Kusura bakmayın, konuyu yeni gördüm. Allah sizi sevdiklerinize ve çocuğunuza bağışlasın, aman tedavinizi ve kendinizi ihmal etmeyin.

çok geçmiş olsun canım konuyu daha yeni gördüm.(kusura bakma)
kendine dikkat et,ümitisizliğe düşme,her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.umarım kolay bir şekilde bu hastalığı atlatırsın.
Allah şifa versin.
dualarımız seninle..

çok geçmiş olsun canım konuyu daha yeni gördüm.(kusura bakma)
kendine dikkat et,ümitisizliğe düşme,her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.umarım kolay bir şekilde bu hastalığı atlatırsın.
Allah şifa versin.
dualarımız seninle..

tatlım bnm ne kusuru..olurmu öyle şey..çok teşekkürler ediyorum..allaha çok şükür sonuçlarımda ciddi birşey görmedi doktorum..takiple devam edeceğiz..şimdilik bir sorun yok yanii..bin şükür rabbime..nerde şifa bekleyen birisi varsa rabbim hepsine uzatsın merhametli elini..allaha emanet bitnm..sevgiyle kucaklıyorum seni..opuyorumnanaktan

tatlım bnm ne kusuru..olurmu öyle şey..çok teşekkürler ediyorum..allaha çok şükür sonuçlarımda ciddi birşey görmedi doktorum..takiple devam edeceğiz..şimdilik bir sorun yok yanii..bin şükür rabbime..nerde şifa bekleyen birisi varsa rabbim hepsine uzatsın merhametli elini..allaha emanet bitnm..sevgiyle kucaklıyorum seni..opuyorumnanaktan

rica ederim.
sonuçların iyi olmasına çok sevindim.:lepi:
darısı tüm hasta olanların başına.Allah tüm hastalara şifa versin.

cok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:
kötü oldum okurken resmen. bende bunun gibi bi durum yaşadım. Aylarca tedavi gördüm, ölümden döndüm. Ama şimdi çok şükür iyiyim :Saruboceq:
sen sakın kontrollerini ihmal etme tamammı,
Allah bütün hastalara şifa versin :Saruboceq:

cok geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:
kötü oldum okurken resmen. bende bunun gibi bi durum yaşadım. Aylarca tedavi gördüm, ölümden döndüm. Ama şimdi çok şükür iyiyim :Saruboceq:
sen sakın kontrollerini ihmal etme tamammı,
Allah bütün hastalara şifa versin :Saruboceq:

seninde iyi olmana sevindm tatlm..bende çok şükür iyiyim şimdi..tekrar kontrole gitmem gerekiyor bu aralar..ilk fırsatta gideceğim inşallah..ilgin için teşekkürler ediorm btnm..opuyorumnanaktan

çok üzüldüm :sinifsinif:
iyi bi uzmana görün tek bi doktorla yetinme.yaşadm blyrm ben :gitme:

X