Nöroşirürji Beynimde bir Tmr var ve sanrm onu ihmal ediyorum..

alkisalkisalkis Bir dahaki görüşme Ocak gibi olacakmış, tekrarlayalım da gözden kaçmasın tarih :jeyyar: dilerim onlar da geçici sorunlardır, hiç önemli bir sorun çıkmaz ileride de :Saruboceq: ama kontrolleri ihmal etmek yok :1closedeyes:

söz cnm bnm allahın ıznıyle ıhmal etmem daha...allah razı olsun destegın ıcın...

canım ablam ALLAH ım sağlık sıhat şifalar versin inşallah ne olursun ihmal etme ne kadarda önemli olmasa sağlık ihmale gelmesz seni çok seviyorum ve sevdiğim insanların bir kılına bile zarar gelsin istemem ne olursun ihma etmeopuyorumnanaktan​

sağlık ihmale gelmez... kendin için değilse bile imzandaki o tatlı kızın için git doktora
ve aynen söyle ihmal ettim ama içime kurt düştü diye...
onlar zaten elzem görselerdi alırlardı ama yine de kontrolünü yaptır 5 dk.da
geçmiş olsun

a.s.

sağlık ihmale gelmez... kendin için değilse bile imzandaki o tatlı kızın için git doktora
ve aynen söyle ihmal ettim ama içime kurt düştü diye...
onlar zaten elzem görselerdi alırlardı ama yine de kontrolünü yaptır 5 dk.da
geçmiş olsun

a.s.

gittim tatlım şimdilik bir sorun yok allaha şükürler olsun 29 aralıkta bir daha mr ım var hayırlısı bakalım..desteğin için teşekkür ederm cnm..

canım ablam ALLAH ım sağlık sıhat şifalar versin inşallah ne olursun ihmal etme ne kadarda önemli olmasa sağlık ihmale gelmesz seni çok seviyorum ve sevdiğim insanların bir kılına bile zarar gelsin istemem ne olursun ihma etmeopuyorumnanaktan​

cnm kardeşim allah razı olsun.artık ihmal etmeyeceğim inşallah..bende senı sefiorm kardeş...ilgine çok teşekkür ederm.allaha emanet..

allah tez vakitte sifa versin cnmm sakın ihmal etme böyle seyleri opuyorumnanaktan

allah razı olsun cnm bnm..eksık olma.artık ihmal etmeyeceğim allahın izniyle ben kararlıyım..çok teşekkür ederm hassasiyetine cnm bnm..rabbime emanetsin..opuyorumnanaktan

Pınar'cım yeni gördüm burayı ve çok şaşırdım..

Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun..

Allah acil şifalar versin,umarım ki öyledir önemsizdir..

Ama yinede kontrollerini ihmal etme lütfenn..panik etmek iyi diil ama fazla soğukkalılıkta iyi değildir sanırım..

Tekrar geçmiş olsun hemşerim..

Pınar'cım yeni gördüm burayı ve çok şaşırdım..

Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun..

Allah acil şifalar versin,umarım ki öyledir önemsizdir..

Ama yinede kontrollerini ihmal etme lütfenn..panik etmek iyi diil ama fazla soğukkalılıkta iyi değildir sanırım..

Tekrar geçmiş olsun hemşerim..

allah razı olsun balım yok gerçekten çok mühim değil ama dediğin gibi yok saymakta olmuyor işte ben biraz öyle yaptım ama aklım başıma geldi,hele dilim dolaşıp başdönmelerim fln olunca korku sardı beni epey ama utancımdan gidemiyordum çok geç kaldığım için..neyseki anlayışlı bir kardeşimiz di doktorum hiç üzmedi..bundan sonra ihmal yok allahın izniyle..çok sağol ilgin için canım hemşom...opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun öncelikle... umarım en kısa zamanda hiç bir şeyim kalmadı iyileştim mesajları yazarsınız:) sevgiler...

geçtiğimiz yıl temmuz ayında baş ağrılarım sebebiyle çalıştığım hastanenin acil servisine başvurdum..tomografi çekildi ve sonucu umursamazca beklemeye başladım bana birşey olmaz diyenlerdenim ya..sonuçlarıma bakan doktor beni tanıdığı için biraz çekinerek tekrar tekrar bilgisayardaki görüntüyü inceleyince biraz tırstım ne yalan söyleyeyim..sora bana beynimde bir kitle olduğunu söyledi..beni önce nörolojiye yolladı oradanda beyin cerrahisine..1 ay içerisinde 4 mr çekildi (cihaza girerken nefesim kesildiği için bu işlemlerin hepsini anestezili olarak yaptırmak zorunda kaldım) sonuç köşe tümörüydü ne olduğunu hala tam olarak bilmiyorum zaten doktorumun söylediğine göre bir çok tümör açılmadan türü net olarak anlaşılamazmış..işte sonra 3 ay sonra 6 ay sonra falan diye kontrol mr lar falan yapıldı..ben en son mart ayında mr çektirdim ve fakat öküz bir insan olduğum için çalıştığım hastanede 5 dakikada yaptırmam gereken o kontrolü yaptıramadım..unuttum erteledim falan şimdi ağustos ayında doktoruma gidip kusura bakmayın ama biraz geciktim falan demeye de utanıyorum..işte böyle ne yapayım bilmiyorum..sizce ne yapmalı benim durumumda olan kimse varmı?yani aslında herhangi bir şikayetim olmadığı için önemsemiyorum..başağrılarım bile azaldı.yani zaten şu anda yapılacak birşey yok 9 mm ve çok fazla basısı olmadığından büyürse alırız demişlerdi..birazda ondan salladım yani yinede içime bir kurt düştü siz olsanız ne yapardınız?

canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun dualarım seninle...şimdi seni üzmek istemiyorum ama sana bişi anlatıcam bu yönüylede bak olaya tamam belki çok vahim bişi diil ama ihmal etme lütfen...babam 11 yıl önce kalp krizi geçirdi 1 hafta komada kaldı ve hayata döndü ....daha sonra ilaç tedavisine karar verildi damarı tıkalıydı ve tabi kontrollere gidicekti...fakat babam kontrollerine 1 2 gitti sonra umursamadı yalvardım babama öğrenim kredimi gönderdim nolur dr a git dedimm sensizliği düşünemiyorum dedimm......şubat ayının 15 inde babamı kaybettim içimde tarifi imkansız acı kızgınlık anlatamam sana bunu....bile bile ladesti olan ....6 aydır ben kendime gelemiyorumm ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum...derdim ki babama baba bizi düşün bizi sensiz bırakma naparız biz lütfen dr a git.......yani canım demek istediğimm lütfen umursamaz olma kontrollerine git kendini ve sevdiklerini düşün lütfennnn....çok çok geçmiş olsun tekrar dualarım seninle :teselli:

Son düzenleme:
pinaripekci cok cok gecmis olsun canim.
Benim ablamdada iyi huylu tumör vardi beyninde ve seninkinden daha büyüktü.
Ablamda farkinda degildi, sadece konusurken dili sürtüsmeye basladi, unutkan oldu, bas agrilari cogaldi.
Ve sonunda ameliyat oldu.
Sana tavsiyem baska bir hekiminde mr larina bakmasi, yani 2. bir görüs al lütfen.
Benim ablam Prof. NECMEDDIN PAMIR tarafindan ameliyat edildi ve simdi Allahima cok sükür cok iyi.
Sayet firsatin ve imkanin var ise Istanbul`a gelip bir Necmeddin Pamir`e görün derim, kendisi olmaz ise bile ekibi cok iyi. Nöroloji bölümünün en iyileri diyebilirim. Sadece röntgenlerini ve mr larini göster bakalim ne diyecekler.
Tavsiye edebileceklerim bunlar, Insallah yardimci olabildim.:1hug:

canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun dualarım seninle...şimdi seni üzmek istemiyorum ama sana bişi anlatıcam bu yönüylede bak olaya tamam belki çok vahim bişi diil ama ihmal etme lütfen...babam 11 yıl önce kalp krizi geçirdi 1 hafta komada kaldı ve hayata döndü ....daha sonra ilaç tedavisine karar verildi damarı tıkalıydı ve tabi kontrollere gidicekti...fakat babam kontrollerine 1 2 gitti sonra umursamadı yalvardım babama öğrenim kredimi gönderdim nolur dr a git dedimm sensizliği düşünemiyorum dedimm......şubat ayının 15 inde babamı kaybettim içimde tarifi imkansız acı kızgınlık anlatamam sana bunu....bile bile ladesti olan ....6 aydır ben kendime gelemiyorumm ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum...derdim ki babama baba bizi düşün bizi sensiz bırakma naparız biz lütfen dr a git.......yani canım demek istediğimm lütfen umursamaz olma kontrollerine git kendini ve sevdiklerini düşün lütfennnn....çok çok geçmiş olsun tekrar dualarım seninle :teselli:

canım kıyamam ben sana yureğim sızlayarak okudum yazdıklarını inan.babacığınında yattığı yer nur olsn rabbim hem ona hem size merhamet etsin cnm bnm..bu kader sanırım yoksa bu kadar çabana rağmen ihmal edebilirmiydi babacığın..şu yazdıklarından sonra kendi kızımı düşünerek bir daha ihmal edebileceğimi sanmıyorum allahın izniyle..rabbım senın ıcındekı acıyı da hafifletsin inşallah cnm bnm dualarımda senınle..allah senden razı olsun paylaşımın için cnm..:teselli::Saruboceq::teselli:

pinaripekci cok cok gecmis olsun canim.
Benim ablamdada iyi huylu tumör vardi beyninde ve seninkinden daha büyüktü.
Ablamda farkinda degildi, sadece konusurken dili sürtüsmeye basladi, unutkan oldu, bas agrilari cogaldi.
Ve sonunda ameliyat oldu.
Sana tavsiyem baska bir hekiminde mr larina bakmasi, yani 2. bir görüs al lütfen.
Benim ablam Prof. NECMEDDIN PAMIR tarafindan ameliyat edildi ve simdi Allahima cok sükür cok iyi.
Sayet firsatin ve imkanin var ise Istanbul`a gelip bir Necmeddin Pamir`e görün derim, kendisi olmaz ise bile ekibi cok iyi. Nöroloji bölümünün en iyileri diyebilirim. Sadece röntgenlerini ve mr larini göster bakalim ne diyecekler.
Tavsiye edebileceklerim bunlar, Insallah yardimci olabildim.:1hug:

cnm ben izmirde bir üniversite hastanesinde çalışıyorum başlangıçta bir kaç hocanın görüşünü aldım zaten.bir görüşe güvenemiyor insan haklısın.ama hepsi aynı şeyi söyledi.şimdi sadece takip dediler.eğer büyürse ameliyat olacağım ama şu an küçük..önerin için teşekkürler cnm bnm.ayrıca benım tumörüm bulunduğu yer itibariyle de muhtemelen iyi huylu..köşe tümörleri genellikle böyle olurmuş..işte böyle cnm bnm..desteğin ve iyi niyetin için allah razı olsun cnm..:1hug:

sakın ihmal etme arkadaşım önemsiz bişide olsa en azından sen rahatlarsın ,çok geçmiş olsun

Aman canım ihmale gelmez
Heleki sen sağlık içinde çalışan birisin
Hemen gereken neyse yapmaya başla ihmal etme sakın
Dualarım seninle :)

X