Bende 2 sene önce boyundaki tümörden ameliyat oldum.Omurilik deyince genelde bel sırt anlaşılıyor ama.Konya'daki doktor özelde hatta kendiside felç riskinden bahsetti ve ciddi oranda da korkuttu bende Ankara'da Serdar Kahraman diye bi doktorla tanıştık ona ameliyat oldum ameliyatım çok iyi geçti akşam ameliyat oldum sabaha ağrılarım geçti ve ayağa kalktım.3 gün içinde de memleketime döndüm.Şuan çok iyiyim ama hala korkularım var basit bi ağrıda başka bişey olduğunda ama şu var ki yıllarca devlet hastanesine gitmeme defalarca bel ve bacaktan mr çektirmeme rağmen hiç bir doktorunda boynumdan MR çektirmek aklına gelmemesine hayret ediyorum.Belki yıllar önce tesbit etseler daha basit çözümler olurdu.Şimdi sol tarafımda güçsüzlük var uzun bi dönem ameliyat sonrası ben ağır şeyler kaldıramadım sonra fizik tedavi o da tam iyileşme sağlamadı ve şimdi uzun süredir evdeyim diye yürürken sol bacağım gelmiyor sanki yaş beton kalıbının içine saplanmış gibi.
Tümörün başlaması ameliyat süreci ve iyileşmem hayatımdan en az 10 sene.Yarısı gitti yarısı kaldı.Allah iyi doktorlar kısmet etsin
Hayatımdaki en büyük iki şansım ameliyat olduğum iki doktorumunda çok iyi çıkması.