- 6 Nisan 2009
- 3.830
- 14
- 45
-
- Konu Sahibi pinaripekci
Aman canım ihmale gelmez
Heleki sen sağlık içinde çalışan birisin
Hemen gereken neyse yapmaya başla ihmal etme sakın
Dualarım seninle :)
canım anca bakabiliyorum topice ve emin ol hep takip edicemm iyi haberlerini alıcam biliyorumm...öncelikle aldığın karar için ve artık ihmal etmeyeceğin için çook çook sevindim gerçekten sevindim bunu laf olsun diye değil öylesine değil içimden geldiği için hissettiğim için buraya yazıyorumm...duların ve iyi dileklerin için teşekkür ederim canım benim dualarım seninle ...öpüyorum
:teselli: :1hug:
bi bakiyim dedim haber varmı gelişme varmı...canım gittinmi kontrole umarım iyisindir ve kontrole gitmişsindir öpüyorum şekercim...
büyük geçmiş olsun ihmale gelmez
acil şifalar dilerim
bi arkadaşımında boynunda kitle var bariz belli oluyo neden gitmiyosun doktora diyorum
kötü bişey çıkar şimdi diyor.
böyle şeyler ihmale gelirmi.
başın ağrımıyor olabilir ya sinsi ilerliyosa.
ii durabiliyosun,ismi bile ürkütüyor.
bence derhal kalk ve yaptır ne gerekiyosa..
geçmiş olsun,ii haberlerini bekliyoruz.
hmm tamam bir yaramazlık yokmuş sengözlerimebaksanab
Geçmiş olsun canım.Gelişmeleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.Dualarım seninle.
hem hastanede çalısıyorsun hem ihmal edıyorsun...
canım böyle birşeyi nasıl ihmal edersin geçmiş olsun öncelikle umarım kurtulursun bu durumdan ama benim başıma gelse yapacağım şeyi söyliyim belki hassas bir insan olduğum için ama sadece hastalığa odaklanır ve devamlı araştırm yapardım ve çok korkardım heralde kötü birşey olacak diye bu benim düşüncem sen moralini bozma zaten kötü birşey dememiş sonuçta doktor ama asla ihmal etme ihmal edilebilecek şeyler var ihmale gelmeyecek şeyler var bu beyin sonuçta gençsin dikkat et kendine canım
Çok ama çok geçmiş olsun. Allah bir an önce sağlığınıza kavuştursun. Umarım kötü huylu değildir.