- 20 Mayıs 2008
- 5.889
- 67
- 52
-
- Konu Sahibi pinaripekci
canım Allah şifa versin benimde baş ağrım var yarın bende doktora gideceğim bana dua edin..
çok geçmiş olsun canım allah versin şifasını tez zamanda da git doktoruna sağlık ihmale gelmez
inanmiyorum pinarcigim gecmis olsun kiyamam ben sana canim arkadasim:teselli:
canim hic böyle birsey ihmal edilirmilmaz:
nedemek utanmak böyle seyin ihmali olmaz en azindan icin rahatlalmaz:
canim en kisa zamanda mutlaka git güzel haberlerle bize yazarsin insallah:Saruboceq:
rabbim sifani versin canim canimŞenizopuyorumnanaktan
çok çok geçmiş olsun allah sağlık şifa versin. ama size çok kızdım ne olursa olsun hafife alınacak birşey değil sizin çocuğunuz var ve siz bunu önemsememişiniz hep ertelemişiniz kendinizi düşünmüyorsunuz çocuğunuzu da mı düşünmüyorsunuz allah korusun size birşey olsa o napar annesizlik zor çok zor hele ki o daha ufak lütfen ama lütfen kendiniz için ve çocuğunuz için ihmal etmeyin isterse dr sizi çok kırsın çok kızsın umrunuza getirmeyin çocuğunuz için herşeyi yapın. hem ilerlemiş birşey değil kolay atlatırsınız çünkü başında yakalamışınız bu şansı elinizin tersiyle geri çevirmeyin opuyorumnanaktan
çok teşekkür ediyorum cnm bnm..a.s.gecmis olsun canim.herseyin basi saglik ihmale hic gelmez git ne gerekiyorsa yap tekrar gecmis olsun
Canım doktorun ne dediği neden bu kadar önemli senin için, senin canın söz konusu Allasen, bırak ya ne derse desin aaaa...
Hiç beklemeden git tedavin neyse ol, şakası ya da ihmali olur mu bu işlerin hiç?
Bak küçücük evladın var gözünü seveyim.
Hemen doktoruna gidiyosun sonra da buraya güzel haberlerle geliyosun anlaştık mı?
Çok geçmiş olsun.
nasıl ya kusura bakma ama çok ihmarkar davranmışşın.sen şuan bencil davranıp doktordan kaçamazsın çocuguna karşılık sorumlulugun var.ayrıca bir saglıkcı olarak nıe bole yaptın anlamadım.cocugun olduguna gore benden buyuksun ama cıdden kızdım sana.yapma daha gencecıksın yazık deılmı sana.ve sıra bekleme falan derdınde yok.sen benden ıyı bılırsın hersey erken teshısle ortadan kalkar.ya doktordan nıe cekınıyorsun.sana çok kotu bısey olsa o bıle senli kurtaramaz.insanları takma hiçbişey senden cocugundan ve saglıgından önemli deil bunu hiç unutma.
çok geçmiş olsun.bırak doktor ne derse desin hiç bir şey senin saglıgından önemli degil.bence bir an önce yapılası gerekenleri yaptır.önemli bir şey olmasada en azından için rahat olur.
Şafi olan Rabbimiz şifa versin..
Ahhhh tatlısı konuşmuştuk seninle hatırlıyorum..
İhmal etmeyecektin..
Hayatta ertelenmeye gelmez tek şey SAĞLIK değil mi güzelim..
İnşallah ciddi bir ilerleme olmaz..
Dualarımla..
Böyle bir mevzuda topik açıp bizlere sormanı hayretle karşılıyorum Pınarcım..Nasıl ihmal edersin ,sağlık bu başka birşey değil..Hemen doktoruna görün ve ne gerekiyorsa harfiyen uygula..Yalnız sana şunu söyleyebilirim.Aynı şekilde baş ağrısı problemiyle görümcem doktora gitmişti bundan seneler evvel.Ona da doktor kitle var demişti.İlaç tedavisine başlandı ve bu tedavi sonucunda kitle ufaldı.Yani operasyona falan gerek kalmadı.Belki senin de böyle bir imkanın olabilir hiç vakit geçirme..Çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah şifanı versin,tüm hastalarımıza da...
pınarcım inanmıyorum sana nasıl ihmal edersin ya
mutlaka gidip zamanında yaptır kontrollerinilmaz:
Çok geçmiş olsun canım.
Allah şifa versin...
Ama bence sağlığın herşeyden daha önemli...Bence hemen gitmeliydin.Neyse ki bugün gidiyormuşsun...
Sonucu söyle ki merakta kalmayalım...Umarım güzel haberlerle dönersin..
öncelikle çok geçmiş olsun...ihmal etmişsiniz evet hele ki bu tür şeyler hiç ihmale gelmezken ama malesef yapıyoruz hepimiz bi şekilde ihmal ediliyoruz ya vakit bulamıyoruz ya bişeyler çıkıyor ama sonra sıkıntıyı ilerledikçe biz çekiyoruz...önemli olan ilerlemeden tedaviyi ve kontrolleri devam ettirmek...
bu gün gitmen gerçekden çok iyi olmuş...umarım hayırlı haberler alırsın...
canlar az önce geldim doktorumun yanından hiç azarlamadı hiç kırmadı ah eşek kafam bileydim bin kere giderdim şimdiye.benimde anladığım üzre herhangi bir büyüme olmamış..ama dilimdeki dolaşma ve başdönmelerim manalı olabilirmiş bu nedenle ocak gibi yeniden bir mr istedi..işte ona göre artık nasipse yılda bire düşecekmiş kontrollerim..allah hepinizden razı olsun .doktor kardeşimden de razı olsun..sadece küçücük takıldı şakayla çektirdikten 6 ay sonra gelme birdaha yorumlamak güçleşio diye güldük..işte böyle canlar desteğiniz için çok teşekkürler ediyorum..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..içim rahatladı...opuyorumnanaktan
allaha şükür cnm rahatladım gerçekten..hepinize çok teşekkür ediyorum..ne güzel gimişsin bak doktora bişey çıkmamış çok şükür allah en kısa zamanda sıhhate kvuştursun canım sen sıkma canını ama baş dönmelerini de ihmal etme sakın tekrar geçmiş olsun
Canım çok sevindim birşey çıkmamasına...Umarım bundan sonra da herşey yolunda gider...
canım benim çok ama çok geçmiş olsun.
Allaha şükür ki kötü bişey değil.
sürekli kontrol altında olduğun sürece bi problem olmayacak demek ki.
büyümediği sürece kardeş kardeş yaşar gidersinizkaydirigubbakcemile5
gördünmü bak pinarim azarlasa bile simdi icinde daha rahat etmis olur insallah birdahaki kontrolünde de hic birsey cikmaz canimsin ya benimde icim rahatladi inanopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun size...a.s.
hiç azarlamadı hiç kırmadı ah eşek kafam bileydim bin kere giderdim şimdiye.benimde anladığım üzre herhangi bir büyüme olmamış..ama dilimdeki dolaşma ve başdönmelerim manalı olabilirmiş bu nedenle ocak gibi yeniden bir mr istedi..işte ona göre artık nasipse yılda bire düşecekmiş kontrollerim..allah hepinizden razı olsun .doktor kardeşimden de razı olsun..sadece küçücük takıldı şakayla çektirdikten 6 ay sonra gelme birdaha yorumlamak güçleşio diye güldük..işte böyle canlar desteğiniz için çok teşekkürler ediyorum..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..içim rahatladı...opuyorumnanaktan