beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hamileyken etkileri çok daha yıkıcı hocam birde hanımefendinin sağ olsun son ay bir iki tane içmiş her gün
gayet normal bir şey gibi anlatıyor inanamıyorum.

Ay o olayin etkisinden gunlerce cikamamistim ben. Cocugu insanligindan cikartip baska bir sey yapmis o kullandigi madde korkunc bir olaydi

hocam ot dışı bir şey kullanma olasılığı çok düşük,
onların etkileri çok yıkıcı oluyor öyle 2 yıl civarı birakamaz yani bide normal bir hayat suremez , parada yetismez

Babası madde kullanır anası emzirirken sigara içer yazık ağzı var dili yok

Bu yorumları yapan insanların, gerçek olması mı daha kötü; gerçek olmayıp (ihtimal) bilinçli olarak insanlara olmadık görüşlerini "ben de yapıyorum" olarak yansıtmaları mı , kararsız kaldım.

Ay o olayin etkisinden gunlerce cikamamistim ben. Cocugu insanligindan cikartip baska bir sey yapmis o kullandigi madde korkunc bir olaydi

Sözünü ettiğim olayı sadece göz ucu ile gördüm, haberlerini bile baştan sona okuyamadım. Burada dile getirmemin nedeni de madde bağımlılığının insanı ne hale getirebileceğini belirtmek içindi. Madde etkisindeyken en yakınına bile korkunç zararlar verme potansiyeli olan kişilerden bahsediyoruz burada. O yapmaz, tedavi olacak, zaten hafif bir şey kullanıyor vs vs.... Hepsi bahane bunların.
Alkol etkisindeyken bile insanların kontrolsüzlüğü malumken çok daha ağır maddelerin etkisinde olma ihtimali bile olan birinin bulunduğu ortamda bebek dünyaya getirmek.... Yani sırf üreme güdüsünü tatmin edebilmek için masum bir bebeği böylesi bir tehlikeye atmak en basit tabiriyle bencilliktir bana göre. Yapmaz mapmaz bahane. Madde etkisindeki insan herşeyi yapabilir ve hiçkimsenin masum bir bebeği böyle bir tehlikeye atmaya hakkı yok. Gerçekten çok yazık.

Kadınlarda 6. His diye bir şey var ben yengeç burcuyum ayrıca bir şey aklıma düştüyse o şey yüz de iki yüz doğrudur ne hissediyorsan odur başka bir açıklaması yok bence

Hem de nasıl. Stres zararlı deniliyor diye; "doktor, bana 1 kadeh içki, günde 3 sigaraya izin verdi vb" diyen bir kitle oluştu. Dönem dönem forumda buna dair konu açanlar da var.
Benim amcamin kizi haftada bi kac birayla komple zeka özürlü dogdu, annesi sigarayı birakamadi, bi de bira iciyodu arada

Allahım…
Düşmanıma vermesin inşallah…

Yapmayın arkadaşım.
Lütfen bu adamla evli kalmayın.
Kendinize acımıyorsunuz bari evladınıza yazık etmeyin…

Çok çok üzüldüm ben…
Benim gözlerim bozuk bir süredir okumakta çok zorlanıyorum
Buraya kadar mesajları okudum senin adını lahavle diye okudum bir an
Cuk oturdu

Keşke aldatsaydı konu sahibi.
Hiç bir çocuk madde bağımlısı bir babayı hak etmez. Bunu nasıl böyle sıradan kabul ediyorsunuz bilmiyorum ama çocuğunuza da size de yazık
Cidden aldatmadığını mı düşünüyorsunuz? Adam ne yaptığını bilmez halde madde bağımlısı, hâlâ aldatmaz diyor ( ki Kemalim yapmazcılardan kendisi güya ). Dahası yılbaşı gecesi , maddeli parti... Bu tarz hayat yaşayanlar için inanılmaz cezbedici. Sizce tek midir bu adam? Bence ( eğer aldattıysa ki öyle düşünüyorum ) tek kendisi ve bir kadın arkadaşı da değildir, en az 3. 5 kişilik gruptur kadınlı erkekli.

İmtihanı tek baba değil ki sabinin.
Böyle madde bağımlısı biriyle tanışıp, sevgili olup sonrada evlenmek üstelik bağımlı olduğunu anlamadan imkansız bence. Kalıyor 2 seçenek:

Ya adam gördü bir yerde konu sahibini, musallat oldu, fenalık etti, evlenmek zorunda kaldi.

Yada konu.sahibi de benzer alışkanlıkları olan ( büyüyünce bırakıp değişen kendi deyimiyle ) biri, o yüzden bu kadar doğal, sakın karşılıyor bağımlılığı.

( Nasıl konu sahibi aksiyon getirebildim mi konuna? Sen birini seç, biz yürürüz ordan )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…