hazır herkes söyleyeceğini söylemiş konu sönmüşken tekrar hortlatmak istemezdim ama bunca insanı tamamen cevapsız bırakmak da istemedim. yargılanma kaygısıyla yazamadığım şeyler vardı, baktım zaten beni parçalamışsınız en iyisi yazayım bari netleşsin de, içten merak edenlerin hakkına girmeyeyim, beni ters düz edenler de okusun ferahlasın.
kimseye saldırmadım, bana şahsıma saldırıldığı için herkesin doğal verebileceği gibi ters tepkiler verdim.
konuyu açarken aklımda acaba yine öyle bir ortama gitmiş olabilir mi düşüncesi vardı, yoksa parantez içinde geçmişteki meseleyi belirtmezdim.
çok ifşa olmadan yüzeysel anlatacak olursam eşim madde kullanıyor. bu yüzden akraba polis gibi durumları işin içine sokmadım sokamadım. eşim ofis gibi bir ortamda değil gerçekten de sanayi sitesi gibi bir yerde çalışıyor ve kendi işi. (öyle kartlı giriş vs de sözkonusu değil bunu kim nereden çıkardı anlayamadım) ailesi de aynı yerde esnaf ve hatta çok uzun yıllardır aynı bölgedeler ve tanınan bir aileler.
birisi yazmıştı bir tanıdığının ihanet ve şiddet dışında herşeyi yaşayıp bir de onu yaşarsam dönüşü olmaz dediğini. galiba ben de o noktadayım. kımıldayacak durumda değilim ama bu ikisi beni de alıp götürür. hadi yine ihtimal dahilinde bile değil diyeyim gülenler sandalyeden düşsünler.
aradığım arkadaşlar da malesef kendi kötü alışkanlıklarına ortak arkadaşlar oldukları için aramaya çekinme gibi bir duygu hissetmedim. bu insanların malesef ki çok fazla iç yüzlerine şahidim bu yüzden arkamdan atıp tutup da bana güleceklerini hiç sanmam. insan önce kendine bakmalı. yüzyüze geldiğimde ben değil onlar utanırlar. ben "güzel bir vitrin" olduğum için, sayarlar beni.
kaynım da yukarıda dediğim gibi aynı yerde iş yaptığı için güvenlikle de yakın olduğundan bana yardım edebildi ve çok geniş bir alan burası on tane kapısı var, belli ki başka kapıdan girmiş, kendi arabasıyla girmeyince de aradığım kapıdaki güvenlik görmemiş. eşimin yan işyerindeki arkadaşına uğrayıp sabah şarj aleti aldığını filan gösteren görüntüleri çekip bana gönderdi kaynım, üzerinden eve gelmek için yeterli zaman geçtikten sonra da eve geldi, e ben de şimdi napayım bu montaj hepinizin kalıbına tüküreyim beni kandırıyorsunuz mu diyeyim.
ne fotoğraf ne şahit ne mesaj ne arama ne konum hiçbir ihanet emaresi yokken ben neden adamın aklına karpuz kabuğu düşüreyim. aramızda hiç böyle bir tartışma böyle bir konu geçmemişken, nerde olduğu ne yaptığı ispatlıyken manyak gibi ısrarla aldattın aldattın diye fıttıracak halim de yok. üstelik yukarıda birisi yazmış gerçek düşünceleri mi yoksa "benim duymayı umduğumu düşündüğü şeyler" mi bilmiyorum ama, gerçekten şu pozisyonda yapabileceğim hiçbir hamle yok. zaten bunu gerektiren bir şey de yok. gerçekten gidip işini halletmiş (teslimi sabaha kalmış olsa da)içeceği yutacağı çekeceği neyse yapmış bayılmış. bıraktığını söylediği için de uzun çalışacağı yalanını uydurmuş. elbette burada başka bir sorun doğmuş oldu, o günden beri zaten bu sorun odaklı uğraşıp duruyorum/z.
daha fazla detay yazmak istemiyorum. şimdi bu yazdıklarımla da dalga geçenler olacaktır. kusura bakmazsanız benim kendi konum ama başka cevap yazmayacağım. halen daha aynı fikirdeyim konuyu da kapattırmayacağım. yine de beni yıkmadan fikir verenlere teşekkür ederim.