Başka sitelerede bakabilirsin şayet düşünüyorsan. Ben bekarken oturdum orada,çevre cidden nezihtir. Gece yarısı sokakta olsan kimse dönüp bakmaz. Esenyurtla kıyaslanamaz bile ki Esenyurta bağlı olmasina rağmen, Bahçeşehir'e nazaran uygun fiyatlı evler. Bizimde evimiz var şu an,kiracı var içinde,hiç boş kalmadı bu sürede,sitedede hemen satılıyor ilan konulunca.
Akbatıya yakın olanlar değerlendi,birde Esenkent girişine büyük bir hastahane yapılıyor.
Ben satmayı düşünmüyorum sahsen.
Dumankayayı biliyorum,bende bakmıştım ev ,iyi bir yatırim bence ki zaten o tarafa doğru genişliyor Esenkent,ileride dahada değerlenir o taraflar.
Akbatı avm 'nin arkasında bir ev ilanı buldum 2+1 142,500 TL Siz oraları iyi biliyorsunuz diye yazdım :) size ait olan sitenin adı nedi acaba ? hiç boş kalmaması çok iyi gerçketen.
Aaa cok ilginc.
Akbatinin dibi cok canli geliyor bana.
Akkoza var, uphill var sanırım.
Ama onlarda biraz daha yuksek olabilir. Kiralar 2500 civari cunku. 142bine ev zor.
Su da var. Esenkent akbati zaten toplamda yuruyerek 15 dk, esenkentin tamami akbatinin arkasi denebilir :)
Link verme sansin var mi?
Mevkiye bakayim bi.
Akbatı avm 'nin arkasında bir ev ilanı buldum 2+1 142,500 TL Siz oraları iyi biliyorsunuz diye yazdım :) size ait olan sitenin adı nedi acaba ? hiç boş kalmaması çok iyi gerçketen.
çok ucuz geldi bana da akbatının ne kadar arkasındaymış ki?
Özelden yazıyorum size, ilanı ozelden yazarsaniz,tam yerini söyleyebilirim size 142bin olan evin.Akbatı avm 'nin arkasında bir ev ilanı buldum 2+1 142,500 TL Siz oraları iyi biliyorsunuz diye yazdım :) size ait olan sitenin adı nedi acaba ? hiç boş kalmaması çok iyi gerçketen.
Özelden yazıyorum size, ilanı ozelden yazarsaniz,tam yerini söyleyebilirim size 142bin olan evin.
Gelmedi henüz bana link ama akbatınin tam arkasi olduğunu sanmıyorum. Linke bakayım emin olurum.Ozyurtlarin orasi di mi?
Bence orasi yanlis bilgi vermis olmiyim.
Esenkentin bittigi yer dedim hatta.
Ozyurtlardan daha ileride,konumdan baktım evren oto sanayiyi baya bir geciyorsun. Ilan abartılmış,akbatiya uzak baya sanırım.Ozyurtlarin orasi di mi?
Bence orasi yanlis bilgi vermis olmiyim.
Esenkentin bittigi yer dedim hatta.
O zaman bende bahçeşehir tarafından bakayım . Küçükyalı daki ev size mi ait oraları da bir harika .:)
Merhaba kızlar,
İnternetten her gün ev ilanları bakıyorum ve kağıthane , şişli , mecidiyeköy, eyüp kısımlarından ev almak imkansız malesef ki. Fiyatlar almış başını gidiyor , Beylikdüzü tarafından bakıyorum ama oraları hiç bilmiyorum .Hangi mahallesi iyidir, kira getirisi nedir? çevresi nasıldır ? hiç bilmiyorum nelere dikkat edip araştırıp almalıyım ?25 bin peşinat olabilir de olmayadabilir. belki tamamına kredi çekeceğim . para biriktirme gibi bir durum söz konusu olmuyor . O yüzden böyle eve girersem en azından yaparım diye düşünüyorum. Birde o kadar çok emlakçı var ki hangisine güveneceğimi de bilmiyorum . Karven yapı , çözüm gayrimenkul , onur yapı . Dün onur yapı sitesinden çok güzel bir daire beğendim sıfır yeni bina , 4 bloklu site içine bakan kısım 189,000 TL Denildi , iç içe olması çok sıkıntı olur mu ? 2 tane cumhuriyet mahallesi var denilmişti. Bir beylikdüzü birde esenyurt , ben bu ev ilanı olan yere sorduğumda daha önceden beylikdüzü idi , fakat şimdi esenyurt olarak geçiyor birleştirildi ama tapuda beylikdüzü yazacak dediler . Ben yatırım amaçlı alacağım . Evi alıp direk kiraya vereceğim . Metrobüse yakınlığı yürüme mesafesinde 10 -15 dakika , ama dolmuşta geçiyor diye bilgi verdiler. Haftasonu evi gidip göreceğim.Beylikdüzünde oturan veya önerilerinizi bekliyorum. Evin linkini atıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilan/...en-baslayan-fiyatlarla-arakat-255924644/detay
Beylikdüzü bizimkent emlak bankası konutları sitesine baktınızmı? Bol yeşillikli binaları 8 ile 15 kat arasında değişen radye temelden yapılmıs depreme dayanıklı buyuk bir site içinde top sahası, çamlık, 2 süs havuzu bol oyunparkları bulunuyor 9 yıl orda oturduk ben okulu anadolu yakasında kazanınca tasınmak zorunda kaldık 2 yıl sonra tekrar döneceğiz içinde market bakkal cafeler bulunan bir orta okul birde ilk okul binası bulunuyor, metrobus çok yakın 2 dakika idi bizim eve sitenin en sonundan en fazla 10 dakika mesafe alıyodur çocuk yetiştirmek için çok güzel beylikdüzünde en arıyanlara güzel bir secenek olabilir bence beylikdüzünün en guzel yeri bizimkent sitesi en azından ben öyle dusunuyorum bakmak istiyenler için internettende foto buldum :)Merhaba kızlar,
İnternetten her gün ev ilanları bakıyorum ve kağıthane , şişli , mecidiyeköy, eyüp kısımlarından ev almak imkansız malesef ki. Fiyatlar almış başını gidiyor , Beylikdüzü tarafından bakıyorum ama oraları hiç bilmiyorum .Hangi mahallesi iyidir, kira getirisi nedir? çevresi nasıldır ? hiç bilmiyorum nelere dikkat edip araştırıp almalıyım ?25 bin peşinat olabilir de olmayadabilir. belki tamamına kredi çekeceğim . para biriktirme gibi bir durum söz konusu olmuyor . O yüzden böyle eve girersem en azından yaparım diye düşünüyorum. Birde o kadar çok emlakçı var ki hangisine güveneceğimi de bilmiyorum . Karven yapı , çözüm gayrimenkul , onur yapı . Dün onur yapı sitesinden çok güzel bir daire beğendim sıfır yeni bina , 4 bloklu site içine bakan kısım 189,000 TL Denildi , iç içe olması çok sıkıntı olur mu ? 2 tane cumhuriyet mahallesi var denilmişti. Bir beylikdüzü birde esenyurt , ben bu ev ilanı olan yere sorduğumda daha önceden beylikdüzü idi , fakat şimdi esenyurt olarak geçiyor birleştirildi ama tapuda beylikdüzü yazacak dediler . Ben yatırım amaçlı alacağım . Evi alıp direk kiraya vereceğim . Metrobüse yakınlığı yürüme mesafesinde 10 -15 dakika , ama dolmuşta geçiyor diye bilgi verdiler. Haftasonu evi gidip göreceğim.Beylikdüzünde oturan veya önerilerinizi bekliyorum. Evin linkini atıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilan/...en-baslayan-fiyatlarla-arakat-255924644/detay
Beylikdüzü bizimkent emlak bankası konutları sitesine baktınızmı? Bol yeşillikli binaları 8 ile 15 kat arasında değişen radye temelden yapılmıs depreme dayanıklı buyuk bir site içinde top sahası, çamlık, 2 süs havuzu bol oyunparkları bulunuyor 9 yıl orda oturduk ben okulu anadolu yakasında kazanınca tasınmak zorunda kaldık 2 yıl sonra tekrar döneceğiz içinde market bakkal cafeler bulunan bir orta okul birde ilk okul binası bulunuyor, metrobus çok yakın 2 dakika idi bizim eve sitenin en sonundan en fazla 10 dakika mesafe alıyodur çocuk yetiştirmek için çok güzel beylikdüzünde en arıyanlara güzel bir secenek olabilir bence beylikdüzünün en guzel yeri bizimkent sitesi en azından ben öyle dusunuyorum bakmak istiyenler için internettende foto buldum :)