beylikdüzünde ev almak istiyorum ama..

Akbatı avm 'nin arkasında bir ev ilanı buldum 2+1 142,500 TL Siz oraları iyi biliyorsunuz diye yazdım :) size ait olan sitenin adı nedi acaba ? hiç boş kalmaması çok iyi gerçketen.

Akbatı avm 'nin arkasında bir ev ilanı buldum 2+1 142,500 TL Siz oraları iyi biliyorsunuz diye yazdım :) size ait olan sitenin adı nedi acaba ? hiç boş kalmaması çok iyi gerçketen.

Aaa cok ilginc.
Akbatinin dibi cok canli geliyor bana.
Akkoza var, uphill var sanırım.
Ama onlarda biraz daha yuksek olabilir. Kiralar 2500 civari cunku. 142bine ev zor.
Su da var. Esenkent akbati zaten toplamda yuruyerek 15 dk, esenkentin tamami akbatinin arkasi denebilir :)
Link verme sansin var mi?
Mevkiye bakayim bi.

Tabi hemen atıyorum linki , bu sayfada paylaşmıştım . ama kadınlar kulunü anasayfaya getiriliyor , yasak sanırım link paylaşmak. özelden atayım size.

çok ucuz geldi bana da akbatının ne kadar arkasındaymış ki?

Özelden yazıyorum size, ilanı ozelden yazarsaniz,tam yerini söyleyebilirim size 142bin olan evin.

Yatırım için Gebze'den alsana kardeş
170 200 arasında sıfır daire bulursun
Kiralar muhite göre değişir
550 den başlıyor 900 1250 bile var
Sanayi bölgesi ve günden güne katlıyo evler.
Ne satılacak kalıyor ne kiralik

Geçen yıl ocakta topraktan 125 bine aldığım evim
230 bin şuanda
Muhit de önemli tabi

Kağıthanede çok lüks ve fiyatı kalitesine göre uygun bir proje vardı onun adını öğrenip yazayim size..

Beylikdüzü bizimkent emlak bankası konutları sitesine baktınızmı? Bol yeşillikli binaları 8 ile 15 kat arasında değişen radye temelden yapılmıs depreme dayanıklı buyuk bir site içinde top sahası, çamlık, 2 süs havuzu bol oyunparkları bulunuyor 9 yıl orda oturduk ben okulu anadolu yakasında kazanınca tasınmak zorunda kaldık 2 yıl sonra tekrar döneceğiz içinde market bakkal cafeler bulunan bir orta okul birde ilk okul binası bulunuyor, metrobus çok yakın 2 dakika idi bizim eve sitenin en sonundan en fazla 10 dakika mesafe alıyodur çocuk yetiştirmek için çok güzel beylikdüzünde en arıyanlara güzel bir secenek olabilir bence beylikdüzünün en guzel yeri bizimkent sitesi en azından ben öyle dusunuyorum bakmak istiyenler için internettende foto buldum :)

Eklentiler

• image.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 265
Bu arada esenyurttan bakmayın bencede hem semt olarak iyi değildir hemde kira getirisi fazla olmaz bizimkent (emlak konut sitesinde) 1.500, 1.900 tl kira getirisi esenyurtla bi alaksı pek yok diye biliyırum öbür tarafta kalıyor

Gerçekten çok güzelmiş site , duymuştum bizimkenti fakat baktım mı bilmiyorum o kadar çok evlere bakıyorum ki hatırlamıyorum inanın :)

Kizlar. Ev alicak kisiler dikkat. Edin kale yapiya
1 NUMARALI DOLANDIRICILAR KANMAYIN SAKINNNNNNNNNNNNNNN

SADECE HERKEZI IPUYARIYORUM BENIM BASIMA GELEEN SIZEDE GELMESIN EV BAKMAYA GITTIK. BEGENDIK. 300 tl KAPORA ALDILAR EV KREDISINE BASVURDUM CIKMAYINCA KAPORAMA EL KOYDULAR HALBUKI KAPORANIZI GERI VERICEZ DEDILER EGER KREDI CIKMAZSA. AMA OLE OLMADI. EL KOYDULAR. BIRDE SOZLESMENIN ICINE SENET KOYMUSLAR. IMZA KISMINA BIRDE DEMEZLERMI SENETINIZ VAR BIZDE. AMA BIZ SENET IMZALAMADIKKI. ONLARDA SOZLESMENIN ALTINDA SENET OLDUGUNU SOYLEDIRLER. DAVA EDICEKMIS. DOLANDIRICILAR SIMDI. ILK ISIM MAHKEMEYE BASVURCAM. KANMAYIN SAKINN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…