- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Aa neden ki. Bende Esenyurt tavsiye edecektim. Oradan daha uyguna alıp kar edebilir. En az kira 900 oldu şu an normal binalardaesenyurt tarafından almayın tavsiyem bu yönde..
Aa neden ki. Bende Esenyurt tavsiye edecektim. Oradan daha uyguna alıp kar edebilir. En az kira 900 oldu şu an normal binalarda
o internetten baktığınız evler için "metrobüse 5 dk ve cumhuriye mahallesi " yazıyor. işte o bahsettikleri yer hep esenyurt ki asla oturmak istemeyeceğiniz kadar berbart bir yer. bahçeşehir tabi ki daha güzel ama arabanız varsa bence.
internette 90 bin e ev var ama gidip bi bakıyosun varoş kokuyor her yer. çocuk falan büyütülmez. benden sana tavsiye eğer çalışmıyorsan gidip yerinde bak evlere.
ilerde oturabilirim dediği için tavsiye etmedim:) esenyurtta evet güzel siteler yapılıyor ama siteden dışarı çıkınca esenyurt yani:)
Benim de kiradaki evim Barış mahallesinde ama migros arkası tarafta , 140 m2 3 artı 1 ve kirası 750 tl
Ben ve kuzenim aldık oradan daire. Gerçekten metrobüs E 5 dk :) oturmuyorum orada ama sakin bir yer. Olay vs yok. Başka yerlerini bilemiyorum tabi.ilerde oturabilirim dediği için tavsiye etmedim:) esenyurtta evet güzel siteler yapılıyor ama siteden dışarı çıkınca esenyurt yani:)
Ben ve kuzenim aldık oradan daire. Gerçekten metrobüs E 5 dk :) oturmuyorum orada ama sakin bir yer. Olay vs yok. Başka yerlerini bilemiyorum tabi.
Ha bilmiyorum o kadar :)) 1 kez gördüm aldım daha da hiç gitmedim 3 yıl olacak. Oturmayı düşünmüyorum ama ev almak isteyenlere bütçe az ise Oray'ı tavsiye ediyorum. Değerlendi aldığım fiyattan. Kira 900. Bana göre -aldığım fiyata göre -harikayok canım metrobüse 5 dk ise sizin aldığınız yer esenyurta anlamsız şekilde bağlı beylikdüzüdür.. e5 in bir tarafı beylikdüzü diğer tarafı esenyurt diye geçiyor ama esenyurtla alakası yok.. mesela marmarapark ta esenyurt diye geçiyor ama esenyurt nere ora nere:))
Ha bilmiyorum o kadar :)) 1 kez gördüm aldım daha da hiç gitmedim 3 yıl olacak. Oturmayı düşünmüyorum ama ev almak isteyenlere bütçe az ise Oray'ı tavsiye ediyorum. Değerlendi aldığım fiyattan. Kira 900. Bana göre -aldığım fiyata göre -harika
Gül inşaat benimki de :)) yolda giderken büyük bir binada yazıyor bu değil mi.çok gelişti çok binalar yapıldı ve çok kalabalıklaştı artık gerçekten eski havası yok..
artık bana kalırsa o şekilde yatırım için alınacak yerde yok tabi eğer büyük firmaların evlerinden olursa o ayrı.. gül inşaat vs gibi..
Gül inşaat benimki de :)) yolda giderken büyük bir binada yazıyor bu değil mi.
Merhaba kızlar,
İnternetten her gün ev ilanları bakıyorum ve kağıthane , şişli , mecidiyeköy, eyüp kısımlarından ev almak imkansız malesef ki. Fiyatlar almış başını gidiyor , Beylikdüzü tarafından bakıyorum ama oraları hiç bilmiyorum .Hangi mahallesi iyidir, kira getirisi nedir? çevresi nasıldır ? hiç bilmiyorum nelere dikkat edip araştırıp almalıyım ?25 bin peşinat olabilir de olmayadabilir. belki tamamına kredi çekeceğim . para biriktirme gibi bir durum söz konusu olmuyor . O yüzden böyle eve girersem en azından yaparım diye düşünüyorum. Birde o kadar çok emlakçı var ki hangisine güveneceğimi de bilmiyorum . Karven yapı , çözüm gayrimenkul , onur yapı . Dün onur yapı sitesinden çok güzel bir daire beğendim sıfır yeni bina , 4 bloklu site içine bakan kısım 189,000 TL Denildi , iç içe olması çok sıkıntı olur mu ? 2 tane cumhuriyet mahallesi var denilmişti. Bir beylikdüzü birde esenyurt , ben bu ev ilanı olan yere sorduğumda daha önceden beylikdüzü idi , fakat şimdi esenyurt olarak geçiyor birleştirildi ama tapuda beylikdüzü yazacak dediler . Ben yatırım amaçlı alacağım . Evi alıp direk kiraya vereceğim . Metrobüse yakınlığı yürüme mesafesinde 10 -15 dakika , ama dolmuşta geçiyor diye bilgi verdiler. Haftasonu evi gidip göreceğim.Beylikdüzünde oturan veya önerilerinizi bekliyorum. Evin linkini atıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilan/...en-baslayan-fiyatlarla-arakat-255924644/detay