beylikdüzünde ev almak istiyorum ama..

Beylikdüzü ilçesinden olacaksa illa Adnan kahveci, Bizimkent, Adakent, Megakent buralar diğer yerlere göre daha güzel ve elittir bana göre Fiyatlar biraz pahalı ama eski yerleşim çok güzel yerler daha da uygunu isterseniz konuma dikkat edilerek Gürpınar taraflarına bakabilirsiniz bende oradayım ama her konumu uygun değil zemini araştırmanızı öneririm ne kadar kiralık olacaksa olsun ileri de satmak istersiniz oturmak istersiniz yer önemli o sebeple

o internetten baktığınız evler için "metrobüse 5 dk ve cumhuriye mahallesi " yazıyor. işte o bahsettikleri yer hep esenyurt ki asla oturmak istemeyeceğiniz kadar berbart bir yer. bahçeşehir tabi ki daha güzel ama arabanız varsa bence.

internette 90 bin e ev var ama gidip bi bakıyosun varoş kokuyor her yer. çocuk falan büyütülmez. benden sana tavsiye eğer çalışmıyorsan gidip yerinde bak evlere.

Aa neden ki. Bende Esenyurt tavsiye edecektim. Oradan daha uyguna alıp kar edebilir. En az kira 900 oldu şu an normal binalarda

ilerde oturabilirim dediği için tavsiye etmedim:) esenyurtta evet güzel siteler yapılıyor ama siteden dışarı çıkınca esenyurt yani:)

Esenyurt bayağı karışık bir ilçe sebebini yazmayayım. Ancak rant için son derece alakasız semtler oraya bağlandı maalesef. Beylikdüzü değil de, Bahçeşehir'i öneriyorum size.

Aynen Beylilkdüzü çok karıştı eski elit havası kalmadı. Adakent tarafı ve eski blokların olduğu Büyükşehir Mahallesi bir nebze daha iyidir ama o evlerin de içleri berbat alınca en az 20-30 bin tadilat ister. Ben Haramidere'de iki sene zor oturdum şimdi karşıya Küçükyalı tarafına taşınıyorum. Evim de 220 bine satılık bu arada Şaka bir yana kira getirisi çok değil Suriye'liler düşürdü piyasayı ve inanın sokağa çıkınca bir tane Türkçe konuşan insan yok ben sinir oluyorum buna. İstanbul' da memleketimde bir günaydın diyen yok komşulardan.

Yani tavsiye etmem. Şartları zorlayın Bahçeşehir, Esenkent, Boğazköy düşünün derim.

Hepsi de metrobüse yürüme mesafesi zaten

ilerde oturabilirim dediği için tavsiye etmedim:) esenyurtta evet güzel siteler yapılıyor ama siteden dışarı çıkınca esenyurt yani:)

Yok bacım yok siteler güzel müzel de değil Toki zihniyeti hepsi işçilik sıfır. Ayy arkama bakmadan gidiyorum valla :)))

Benim de kiradaki evim Barış mahallesinde ama migros arkası tarafta , 140 m2 3 artı 1 ve kirası 750 tl

Çok ucuza vermişssiniz ben yazın bir ara baktım B ve C blokları Büyükşehir Mahallesinde 1200 den kapı açtılar. Kiracınız çok şanslı.

Bahçeşehir tavsiye ederim bende. Esenyurt olabilir diyorsanız fiyat anlamında,Bahçeşehir'in dibinde,tamamen sitelerden oluşan Esenkent'e bakmanızı öneririm. Binalar çok yeni değildir ama bakımlıdır,Esenyurta bağlı olmasına rağmen, Esenyurt'la uzak ve alakasız Esenkent. Birde evler hiç boş kalmıyor,kiracıda alıcıda bulunuyor. Bahçeşehir'e nazaran biraz daha uygundur fiyatlar birde Esenkent'te.

Ben ve kuzenim aldık oradan daire. Gerçekten metrobüs E 5 dk :) oturmuyorum orada ama sakin bir yer. Olay vs yok. Başka yerlerini bilemiyorum tabi.

valla şuan için yatırımda olsa bu faizlerle ev almak bana çok mantıklı gelmiyor .100 bin çekseniz bile 80 bin kredi faizi ödersiniz o da ev almaya yetmiyor.biraz bekleme şansınız varsa bekleyin derim

Ben ve kuzenim aldık oradan daire. Gerçekten metrobüs E 5 dk :) oturmuyorum orada ama sakin bir yer. Olay vs yok. Başka yerlerini bilemiyorum tabi.

yok canım metrobüse 5 dk ise sizin aldığınız yer esenyurta anlamsız şekilde bağlı beylikdüzüdür.. e5 in bir tarafı beylikdüzü diğer tarafı esenyurt diye geçiyor ama esenyurtla alakası yok.. mesela marmarapark ta esenyurt diye geçiyor ama esenyurt nere ora nere:))

Ha bilmiyorum o kadar :)) 1 kez gördüm aldım daha da hiç gitmedim 3 yıl olacak. Oturmayı düşünmüyorum ama ev almak isteyenlere bütçe az ise Oray'ı tavsiye ediyorum. Değerlendi aldığım fiyattan. Kira 900. Bana göre -aldığım fiyata göre -harika

çok gelişti çok binalar yapıldı ve çok kalabalıklaştı artık gerçekten eski havası yok..
artık bana kalırsa o şekilde yatırım için alınacak yerde yok tabi eğer büyük firmaların evlerinden olursa o ayrı.. gül inşaat vs gibi..

Gül inşaat benimki de :)) yolda giderken büyük bir binada yazıyor bu değil mi.

Esenyurt tarafına asla girmeyin
Beylikdüzü Beko civarı ve Yakuplu'nun cadde tarafı iyidir

E5 in Esenyurt kısmı bencede sıkıntılı. Site ne kadar luks gorunurse gorunsun, genelde stüdyo yada 1+1 daire olan sitelerde bol bol günlük kiralik ev var, ne olarak kullanıldığı malum olan..
Beylikduzu ve beykent te bakabilirsiniz buralarda da çok içeride değil, e5 e ve ulaşıma yakın yerler tercih edin. Bir de yüksek katlı binalardansa alcak olanlara bakmanızı tavsiye ederim. Fiyat biraz yükselir ama kira getirisi de daha yüksek olur. Hem oturmak zorunda kalırsanız yaşanacak yer olur.

Beylikdüzünde site içerisinde çok iyi
Bir yakınımın var , carrefour da hemen yakınlarında çok memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…