beylikdüzünde ev almak istiyorum ama..

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
927
Merhaba kızlar,

İnternetten her gün ev ilanları bakıyorum ve kağıthane , şişli , mecidiyeköy, eyüp kısımlarından ev almak imkansız malesef ki. Fiyatlar almış başını gidiyor , Beylikdüzü tarafından bakıyorum ama oraları hiç bilmiyorum .Hangi mahallesi iyidir, kira getirisi nedir? çevresi nasıldır ? hiç bilmiyorum nelere dikkat edip araştırıp almalıyım ?25 bin peşinat olabilir de olmayadabilir. belki tamamına kredi çekeceğim . para biriktirme gibi bir durum söz konusu olmuyor . O yüzden böyle eve girersem en azından yaparım diye düşünüyorum. Birde o kadar çok emlakçı var ki hangisine güveneceğimi de bilmiyorum . Karven yapı , çözüm gayrimenkul , onur yapı . Dün onur yapı sitesinden çok güzel bir daire beğendim sıfır yeni bina , 4 bloklu site içine bakan kısım 189,000 TL Denildi , iç içe olması çok sıkıntı olur mu ? 2 tane cumhuriyet mahallesi var denilmişti. Bir beylikdüzü birde esenyurt , ben bu ev ilanı olan yere sorduğumda daha önceden beylikdüzü idi , fakat şimdi esenyurt olarak geçiyor birleştirildi ama tapuda beylikdüzü yazacak dediler . Ben yatırım amaçlı alacağım . Evi alıp direk kiraya vereceğim . Metrobüse yakınlığı yürüme mesafesinde 10 -15 dakika , ama dolmuşta geçiyor diye bilgi verdiler. Haftasonu evi gidip göreceğim.Beylikdüzünde oturan veya önerilerinizi bekliyorum. Evin linkini atıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/emla...en-baslayan-fiyatlarla-arakat-255924644/detay

Dediğiniz yeri bilmemekle birlikte,ilanı da göremedim ama yatırımlık istiyorsunuz.Hiç fikriniz yok ise,evi alacağınız bölgenin bir de kiralık ilanlarına bakın en azından 3 aşağı 5 yukarı kiralarla ilgili fikriniz olur.
Ya da hazır kiracılı ev arayabilirsiniz.Hem satıcı hem kiracı hem de siz güvende olursunuz.Kurumsal emlak işi yapan acentalarla görüşmenizi tavsiye ederim.

Beylikduzundense bahcesehir dusunseniz? Kira getirisi beylikduzunden daha iyi ve ev fiyatlari arasinda ucurum yok.
Beylikdüzü kotulesti son zamanlarda.

o ŞEKİLDE BAKTIM FAKAT BİNALARIN YAŞI VAR O yüzden sıfır olsun istiyorum ama önerilerinizi dikkate alacağım

Beylikduzundense bahcesehir dusunseniz? Kira getirisi beylikduzunden daha iyi ve ev fiyatlari arasinda ucurum yok.
Beylikdüzü kotulesti son zamanlarda.

Bahçeşehirde nereleri önerirsiniz peki ? ona göre araştırma içerisinde gireyim. Sanırım siz orada oturuyorusunuz .

Bu kadar kötü mü esenyurt

esenyurt evet yani bence öyle oturan arkadaşlar varsa alınmasın..
ama beylikdüzünün esenyurt tarafı öyle değil.. şöyle düşünün e5 in bir tarafı beylikdüzü bir tarafı esenyurt diye geçiyor ama tam esenyurt değil ..e5 e yakın olduğu sürece sıkıntı olmaz..

Bence biraz daha birikim yapın dün haberlerde gördüm aynı evi bi kaç kişiye birden satmislar bu olay Esenyurtta oluyo ordan almayın derim.

o ŞEKİLDE BAKTIM FAKAT BİNALARIN YAŞI VAR O yüzden sıfır olsun istiyorum ama önerilerinizi dikkate alacağım
İleride kendim de yaşarım diyorsanız tabi ki yaş önemlidir ama 5-10 yıl kadar kirada kalsın derseniz,yüksek kira getirili sıfır olmayan binalar en iyisidir yatırım anlamında.
İnşallah gönlünüze göre ve hayırlı olan bir ev bulabilirsiniz.

Telefonda görüştüğüm bayan bana birleştiğini söyledi , ev ilanı beylikdüzü olarak geçiyor . Sanırım beylikdüzü orası :)

lerde bende oturabilirim hiçbir şeyin garantisi yok malesef ki , Öyledir zaten kira getirisi olan binayı almak . temiz kullanmak önemli olan . amin inşallah çok teşekkürler

Telefonda görüştüğüm bayan bana birleştiğini söyledi , ev ilanı beylikdüzü olarak geçiyor . Sanırım beylikdüzü orası :)

doğrudur zaten mantık olarak esenyurtla alakası yok uzak yani ama esenyurt diye geçiyor:)
sadece yatırım amaçlı bakıyorsanız beykentede bakabilirsiniz ...

halkalıyı düşünmezmısın?
halkalı oturmak ıcınde yatırım yapmak içinde süper biyer oldu,hatta artık satılık ev okadar azaldı ki emlakcı pıyasasında karaborsaya düştü..
atıyorum 300 bıne aldıgın evı ertesı sene ortalama 400 bine satabılrsın..
bir yakınım oturmak icin aldı 2013te şaunda 3 yılını doldurmadan aldıgı fiyatın 250 bin üstüne satılıyor..
bir bak derim

Benim de kiradaki evim Barış mahallesinde ama migros arkası tarafta , 140 m2 3 artı 1 ve kirası 750 tl

Bahçeşehirde nereleri önerirsiniz peki ? ona göre araştırma içerisinde gireyim. Sanırım siz orada oturuyorusunuz .

Beylikduzunun eski elit luks havasi kalmadi. Esenyurt gibi oldu orasi da. Kimse asagiladigimi dusunmesin ben daha kotu yerde oturuyorum. Sadece yorum yapiyorum.
Bahcesehirde ailem yasiyor.
Bahcesehir her turlu iyi getirir. 1200 2000 tl arasi garanti. Hatta esenkent diye bir yer var. Aslinda bahcesehirde ama esenyurta bağli sozde. Esenyurtla arasinda e6 var, bahcesehir merkeze 400 mt falan. Orasi nezih guzel semt. Suriyeli falan yok.
Bahcesehirde de bogazkoy disinda yatirima uygun. Bogazkoyun kira getirisi pek olmaz henuz. Mesela daha 2 ay olmadi ev aldi ailem bogazkoy girisinde dumankayadan, bugun sifir daireyi 600 tlye kiraya veriyorlar. Kira getirisi dusuk oranin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…