esenyurt tarafından almayın tavsiyem bu yönde..
Dediğiniz yeri bilmemekle birlikte,ilanı da göremedim ama yatırımlık istiyorsunuz.Hiç fikriniz yok ise,evi alacağınız bölgenin bir de kiralık ilanlarına bakın en azından 3 aşağı 5 yukarı kiralarla ilgili fikriniz olur.
Ya da hazır kiracılı ev arayabilirsiniz.Hem satıcı hem kiracı hem de siz güvende olursunuz.Kurumsal emlak işi yapan acentalarla görüşmenizi tavsiye ederim.
Beylikduzundense bahcesehir dusunseniz? Kira getirisi beylikduzunden daha iyi ve ev fiyatlari arasinda ucurum yok.
Beylikdüzü kotulesti son zamanlarda.
@puravida canım evini bu arkadaşa sat :)) konu sahibide sende emlakçı parası ödememiş olursunuz:))
Beylikduzundense bahcesehir dusunseniz? Kira getirisi beylikduzunden daha iyi ve ev fiyatlari arasinda ucurum yok.
Beylikdüzü kotulesti son zamanlarda.
Bu kadar kötü mü esenyurt
İleride kendim de yaşarım diyorsanız tabi ki yaş önemlidir ama 5-10 yıl kadar kirada kalsın derseniz,yüksek kira getirili sıfır olmayan binalar en iyisidir yatırım anlamında.o ŞEKİLDE BAKTIM FAKAT BİNALARIN YAŞI VAR O yüzden sıfır olsun istiyorum ama önerilerinizi dikkate alacağım
esenyurt evet yani bence öyle oturan arkadaşlar varsa alınmasın..
ama beylikdüzünün esenyurt tarafı öyle değil.. şöyle düşünün e5 in bir tarafı beylikdüzü bir tarafı esenyurt diye geçiyor ama tam esenyurt değil ..e5 e yakın olduğu sürece sıkıntı olmaz..
Bence biraz daha birikim yapın dün haberlerde gördüm aynı evi bi kaç kişiye birden satmislar bu olay Esenyurtta oluyo ordan almayın derim.
İleride kendim de yaşarım diyorsanız tabi ki yaş önemlidir ama 5-10 yıl kadar kirada kalsın derseniz,yüksek kira getirili sıfır olmayan binalar en iyisidir yatırım anlamında.
İnşallah gönlünüze göre ve hayırlı olan bir ev bulabilirsiniz.
Telefonda görüştüğüm bayan bana birleştiğini söyledi , ev ilanı beylikdüzü olarak geçiyor . Sanırım beylikdüzü orası :)
Bahçeşehirde nereleri önerirsiniz peki ? ona göre araştırma içerisinde gireyim. Sanırım siz orada oturuyorusunuz .