- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
Bahçeşehir tavsiye ederim bende. Esenyurt olabilir diyorsanız fiyat anlamında,Bahçeşehir'in dibinde,tamamen sitelerden oluşan Esenkent'e bakmanızı öneririm. Binalar çok yeni değildir ama bakımlıdır,Esenyurta bağlı olmasına rağmen, Esenyurt'la uzak ve alakasız Esenkent. Birde evler hiç boş kalmıyor,kiracıda alıcıda bulunuyor. Bahçeşehir'e nazaran biraz daha uygundur fiyatlar birde Esenkent'te.
Dun aksam esenkentte ev gordum. Biz de almayi dusunuyoruz ordan.
Aradik 330 bin istedi. Orkide evlerinde.
Baska aramadim ama 7 8 tane satilik vardi cadde ustunde.
Onun disinda dumankaya hi fitten (bogazkoy girisinde, esenkente yakin ve kira dusuk demistim) daire aldik, daireler kucuk ama sifir ve site icinde 220ye natamam alindi, 30 bin icine harcandi.
Hani orkide evleri ve dumankaya kiyaslaninca da dumankaya azicik daha onde kaliyor. Orkide evlerinde güvenlik havuz falan yok.
Ben de esenkentciyim ama aradaki 80 bine deger mi bilemedim.
Akbatinin ordaki evlerin fiyatlarini bilmiyorum. Orasi da fazla civil civil geliyor bana.
Aynen Beylilkdüzü çok karıştı eski elit havası kalmadı. Adakent tarafı ve eski blokların olduğu Büyükşehir Mahallesi bir nebze daha iyidir ama o evlerin de içleri berbat alınca en az 20-30 bin tadilat ister. Ben Haramidere'de iki sene zor oturdum şimdi karşıya Küçükyalı tarafına taşınıyorum. Evim de 220 bine satılık bu aradaŞaka bir yana kira getirisi çok değil Suriye'liler düşürdü piyasayı ve inanın sokağa çıkınca bir tane Türkçe konuşan insan yok ben sinir oluyorum buna. İstanbul' da memleketimde bir günaydın diyen yok komşulardan.
Yani tavsiye etmem. Şartları zorlayın Bahçeşehir, Esenkent, Boğazköy düşünün derim.
Bahçeşehir tavsiye ederim bende. Esenyurt olabilir diyorsanız fiyat anlamında,Bahçeşehir'in dibinde,tamamen sitelerden oluşan Esenkent'e bakmanızı öneririm. Binalar çok yeni değildir ama bakımlıdır,Esenyurta bağlı olmasına rağmen, Esenyurt'la uzak ve alakasız Esenkent. Birde evler hiç boş kalmıyor,kiracıda alıcıda bulunuyor. Bahçeşehir'e nazaran biraz daha uygundur fiyatlar birde Esenkent'te.
:)) çok site yaptılar valla burda buraların kaymağını yediler.. annem girmişti topraktan aldığının 2,5 katı ediyor şimdi..
Beylikdüzünde site içerisinde çok iyi
Bir yakınımın var , carrefour da hemen yakınlarında çok memnunlar
Beylikdüzü e 5in esenyurt tarafında kalan kısmı esenyurt diye geçiyor ama e5 in karşısı beylikdüzü. Metrobuse mesafesini gidip kendiniz görmeniz gerek pek güven olmuyor.Merhaba kızlar,
İnternetten her gün ev ilanları bakıyorum ve kağıthane , şişli , mecidiyeköy, eyüp kısımlarından ev almak imkansız malesef ki. Fiyatlar almış başını gidiyor , Beylikdüzü tarafından bakıyorum ama oraları hiç bilmiyorum .Hangi mahallesi iyidir, kira getirisi nedir? çevresi nasıldır ? hiç bilmiyorum nelere dikkat edip araştırıp almalıyım ?25 bin peşinat olabilir de olmayadabilir. belki tamamına kredi çekeceğim . para biriktirme gibi bir durum söz konusu olmuyor . O yüzden böyle eve girersem en azından yaparım diye düşünüyorum. Birde o kadar çok emlakçı var ki hangisine güveneceğimi de bilmiyorum . Karven yapı , çözüm gayrimenkul , onur yapı . Dün onur yapı sitesinden çok güzel bir daire beğendim sıfır yeni bina , 4 bloklu site içine bakan kısım 189,000 TL Denildi , iç içe olması çok sıkıntı olur mu ? 2 tane cumhuriyet mahallesi var denilmişti. Bir beylikdüzü birde esenyurt , ben bu ev ilanı olan yere sorduğumda daha önceden beylikdüzü idi , fakat şimdi esenyurt olarak geçiyor birleştirildi ama tapuda beylikdüzü yazacak dediler . Ben yatırım amaçlı alacağım . Evi alıp direk kiraya vereceğim . Metrobüse yakınlığı yürüme mesafesinde 10 -15 dakika , ama dolmuşta geçiyor diye bilgi verdiler. Haftasonu evi gidip göreceğim.Beylikdüzünde oturan veya önerilerinizi bekliyorum. Evin linkini atıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilan/...en-baslayan-fiyatlarla-arakat-255924644/detay
Başka sitelerede bakabilirsin şayet düşünüyorsan. Ben bekarken oturdum orada,çevre cidden nezihtir. Gece yarısı sokakta olsan kimse dönüp bakmaz. Esenyurtla kıyaslanamaz bile ki Esenyurta bağlı olmasina rağmen, Bahçeşehir'e nazaran uygun fiyatlı evler. Bizimde evimiz var şu an,kiracı var içinde,hiç boş kalmadı bu sürede,sitedede hemen satılıyor ilan konulunca.Dun aksam esenkentte ev gordum. Biz de almayi dusunuyoruz ordan.
Aradik 330 bin istedi. Orkide evlerinde.
Baska aramadim ama 7 8 tane satilik vardi cadde ustunde.
Onun disinda dumankaya hi fitten (bogazkoy girisinde, esenkente yakin ve kira dusuk demistim) daire aldik, daireler kucuk ama sifir ve site icinde 220ye natamam alindi, 30 bin icine harcandi.
Hani orkide evleri ve dumankaya kiyaslaninca da dumankaya azicik daha onde kaliyor. Orkide evlerinde güvenlik havuz falan yok.
Ben de esenkentciyim ama aradaki 80 bine deger mi bilemedim.
Akbatinin ordaki evlerin fiyatlarini bilmiyorum. Orasi da fazla civil civil geliyor bana.
Beylikdüzü ve esenyurtta bulunan birçok büyük sitede günlük kiralık daireler var ve madde bağımlıları fuhuş için kullanılıyor haberlere dahi cıktı. Bahcesehir biraz daha tuzlu ama esenkent bahcesehire göre daha uygun Beylikdüzü esenyut a göre daha temiz. Ama metrobus falan yok.Öyle mi diyorsunuz ?ne gibi kötü mesela ? Bahçeşehirden de bakayım o zaman
Benimde evim var Esenkentte,tapusu var,neden krediye uygun değil anlamadım.Esenkette evlere baktım fakat evlerin çoğu krediye uygun değil malesef
Bina yaşından dolayı olabilir.Benimde evim var Esenkentte,tapusu var,neden krediye uygun değil anlamadım.
Bizim sitede boş daire bulunmuyor,kiralıkta satılıkta maksimum 2 ay sürüyor talip bulunması.
Bu gül inşşat belli ki işin ehlisi . bir bakmak gerek o zaman
Onu inanın bilmiyorum ama carrefour karşılarındaNe diye geçiyor sitenin adı ? biliyor musunuz?
Krediyle yakınım aldı gectiğimiz yaz,Esenkentten daire. Zaten sitelerin geneli hemen hemen aynı yaşta.Bina yaşından dolayı olabilir.
Esenkette evlere baktım fakat evlerin çoğu krediye uygun değil malesef
Başka sitelerede bakabilirsin şayet düşünüyorsan. Ben bekarken oturdum orada,çevre cidden nezihtir. Gece yarısı sokakta olsan kimse dönüp bakmaz. Esenyurtla kıyaslanamaz bile ki Esenyurta bağlı olmasina rağmen, Bahçeşehir'e nazaran uygun fiyatlı evler. Bizimde evimiz var şu an,kiracı var içinde,hiç boş kalmadı bu sürede,sitedede hemen satılıyor ilan konulunca.
Akbatıya yakın olanlar değerlendi,birde Esenkent girişine büyük bir hastahane yapılıyor.
Ben satmayı düşünmüyorum sahsen.
Dumankayayı biliyorum,bende bakmıştım ev ,iyi bir yatırim bence ki zaten o tarafa doğru genişliyor Esenkent,ileride dahada değerlenir o taraflar.
Boğazköy'ü sevemedim ben. Bir dönem oradan bakmıştık ev,Villalar genelde natamam,oturum fazla yoktu. Genelde kooperatifler başlamış villa yapımina bitirememiş gibi bir durum vardı. Vakıfbank'ı bilemiyorum tabi,nerededir?oturan var mıdır? Ama sitelerde düşünmeyin derim Boğazköyde,bir arkadasim oturuyordu rutubet sorunu yaşadı,bütün eşyaları yemyeşildi. Kız 1 sene oturamadan çıktı evden. Bunlara bakmak gerek. Yalitım,mantolama geçen yaz yapıliyordu bazı binalara ama hepsinde var mıdır bilemiyorum.Allah allah.
Ilgincmis ya olmasi lazim. Emin misin?
Ispartakule dusunur musun?
Bizim evler 7 sanirim bitti. Kampanyasi falan olabilir.
Kent'sell guzel kampanyalar yapiyor. Gecen sene 1890 tl odemesi vardi, 1200 kira getiri vardi evin. Pesinatsiz falan. Bir arastir istersen.
Babam bize yatirim icin esenyurttan daire almisti. Hediye olarak. Oturmuyoruz orada. Orayi satip ustune ekleyerek almayi dusunuyoruz. Acil degil denk gelirse niye olmasin kafasindayiz su an.
Esenkent girise hastane mi yapiliyor, dikkat etmemisim hic.
Dumankayanin evler cok kucuk, oturmaya uygun bulmadim ben. Yatirim icin iyi gercekten. Aslinda en mantiklisi bogazkoyde 500 550bine vakifbankin natamam villalarindan almak da o mebla bende yokdun babam karsida bir daire bakmis, 3+1 1,7 milyon tl. Onu duyunca 500 550 k iyi gorundu gozume.
Allah allah.
Ilgincmis ya olmasi lazim. Emin misin?
Ispartakule dusunur musun?
Bizim evler 7 sanirim bitti. Kampanyasi falan olabilir.
Kent'sell guzel kampanyalar yapiyor. Gecen sene 1890 tl odemesi vardi, 1200 kira getiri vardi evin. Pesinatsiz falan. Bir arastir istersen.
Babam bize yatirim icin esenyurttan daire almisti. Hediye olarak. Oturmuyoruz orada. Orayi satip ustune ekleyerek almayi dusunuyoruz. Acil degil denk gelirse niye olmasin kafasindayiz su an.
Esenkent girise hastane mi yapiliyor, dikkat etmemisim hic.
Dumankayanin evler cok kucuk, oturmaya uygun bulmadim ben. Yatirim icin iyi gercekten. Aslinda en mantiklisi bogazkoyde 500 550bine vakifbankin natamam villalarindan almak da o mebla bende yokdun babam karsida bir daire bakmis, 3+1 1,7 milyon tl. Onu duyunca 500 550 k iyi gorundu gozume.
Krediyle yakınım aldı gectiğimiz yaz,Esenkentten daire. Zaten sitelerin geneli hemen hemen aynı yaşta.
Şaşırdım zira satmak isteyen kolayca satıyor.
gül , kalekent, demir inş.. fiyatlar tuzludur ama..
sadece kiraya veririm diyorsanız bizimkente bakın derim beylikdüzünün en oturmuş sitesidir.