beylikdüzünde ev almak istiyorum ama..

Dun aksam esenkentte ev gordum. Biz de almayi dusunuyoruz ordan.
Aradik 330 bin istedi. Orkide evlerinde.
Baska aramadim ama 7 8 tane satilik vardi cadde ustunde.
Onun disinda dumankaya hi fitten (bogazkoy girisinde, esenkente yakin ve kira dusuk demistim) daire aldik, daireler kucuk ama sifir ve site icinde 220ye natamam alindi, 30 bin icine harcandi.
Hani orkide evleri ve dumankaya kiyaslaninca da dumankaya azicik daha onde kaliyor. Orkide evlerinde güvenlik havuz falan yok.
Ben de esenkentciyim ama aradaki 80 bine deger mi bilemedim.
Akbatinin ordaki evlerin fiyatlarini bilmiyorum. Orasi da fazla civil civil geliyor bana.

Esenkette dün araştırdım . genel anlamda krediye uygun değil daireler , yoksa çokta güzel daireler beğendim . ama kredi ile alacağım için

O zaman bende bahçeşehir tarafından bakayım . Küçükyalı daki ev size mi ait oraları da bir harika .:)

Esenkette evlere baktım fakat evlerin çoğu krediye uygun değil malesef

Beylikdüzü e 5in esenyurt tarafında kalan kısmı esenyurt diye geçiyor ama e5 in karşısı beylikdüzü. Metrobuse mesafesini gidip kendiniz görmeniz gerek pek güven olmuyor.

Aklıma geldide bize bir emlakçı tatil için tutacağımız eve deniz görüyor dedi. Gittik deniz falan yok. Dedim nasıl deniz görüyor dediniz bu eve. Appplammm bak şimdi kafanı çıkar balkondan sağa doğru bak görünüyor dedi:)

Beylikdüzü kısmı esenyut a göre daha iyi. Esenyurt merkeze yakın kısımları onermem ama. Kira getirisi için metre kare oda sayısı hangi katta olduğu onemli. Ama Metrobuse de yakın ve site içi ise kira lar yükseliyor.

Başka sitelerede bakabilirsin şayet düşünüyorsan. Ben bekarken oturdum orada,çevre cidden nezihtir. Gece yarısı sokakta olsan kimse dönüp bakmaz. Esenyurtla kıyaslanamaz bile ki Esenyurta bağlı olmasina rağmen, Bahçeşehir'e nazaran uygun fiyatlı evler. Bizimde evimiz var şu an,kiracı var içinde,hiç boş kalmadı bu sürede,sitedede hemen satılıyor ilan konulunca.
Akbatıya yakın olanlar değerlendi,birde Esenkent girişine büyük bir hastahane yapılıyor.
Ben satmayı düşünmüyorum sahsen.
Dumankayayı biliyorum,bende bakmıştım ev ,iyi bir yatırim bence ki zaten o tarafa doğru genişliyor Esenkent,ileride dahada değerlenir o taraflar.

Öyle mi diyorsunuz ?ne gibi kötü mesela ? Bahçeşehirden de bakayım o zaman
Beylikdüzü ve esenyurtta bulunan birçok büyük sitede günlük kiralık daireler var ve madde bağımlıları fuhuş için kullanılıyor haberlere dahi cıktı. Bahcesehir biraz daha tuzlu ama esenkent bahcesehire göre daha uygun Beylikdüzü esenyut a göre daha temiz. Ama metrobus falan yok.

Esenkette evlere baktım fakat evlerin çoğu krediye uygun değil malesef

Allah allah.
Ilgincmis ya olmasi lazim. Emin misin?

Ispartakule dusunur musun?
Bizim evler 7 sanirim bitti. Kampanyasi falan olabilir.
Kent'sell guzel kampanyalar yapiyor. Gecen sene 1890 tl odemesi vardi, 1200 kira getiri vardi evin. Pesinatsiz falan. Bir arastir istersen.

Babam bize yatirim icin esenyurttan daire almisti. Hediye olarak. Oturmuyoruz orada. Orayi satip ustune ekleyerek almayi dusunuyoruz. Acil degil denk gelirse niye olmasin kafasindayiz su an.
Esenkent girise hastane mi yapiliyor, dikkat etmemisim hic.
Dumankayanin evler cok kucuk, oturmaya uygun bulmadim ben. Yatirim icin iyi gercekten. Aslinda en mantiklisi bogazkoyde 500 550bine vakifbankin natamam villalarindan almak da o mebla bende yok dun babam karsida bir daire bakmis, 3+1 1,7 milyon tl. Onu duyunca 500 550 k iyi gorundu gozume.

Boğazköy'ü sevemedim ben. Bir dönem oradan bakmıştık ev,Villalar genelde natamam,oturum fazla yoktu. Genelde kooperatifler başlamış villa yapımina bitirememiş gibi bir durum vardı. Vakıfbank'ı bilemiyorum tabi,nerededir?oturan var mıdır? Ama sitelerde düşünmeyin derim Boğazköyde,bir arkadasim oturuyordu rutubet sorunu yaşadı,bütün eşyaları yemyeşildi. Kız 1 sene oturamadan çıktı evden. Bunlara bakmak gerek. Yalitım,mantolama geçen yaz yapıliyordu bazı binalara ama hepsinde var mıdır bilemiyorum.
Bende ev araştirıyorum,biraz bakıyorum cevrede ne var ne yok bu sebeple o çevreyi iyi gezdim.
Dilerim gönlünce bir yer bulursun.

Başakşehire baktınız mı? 1.2.4.5.etaplarda 2+1 evler 250-400 bin arası değişiyor ama kirası 1200-1500.hepsi site .

Isparta kule de evlerde çok pahalı. İyice araştırmak lazım . Ara ödemeleri var onunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…