Beylikdüzü ve Civarı Haydi Buluşmaya

ben. jervez. somberness. esmerkz. güzel bir görüşme yaptık keşke daha çok kişi olsaydık ama olsun güler yüzünüz ve güler sohbetiniz için çok sağolun kızlar görüşmelerimizin devamını temenni ederim :3:

ben. jervez. somberness. esmerkz. güzel bir görüşme yaptık keşke daha çok kişi olsaydık ama olsun güler yüzünüz ve güler sohbetiniz için çok sağolun kızlar görüşmelerimizin devamını temenni ederim :3:

Ayneenn çok güzeldii gelen herkese teşekkür ederimm.. KEşke daha çok kiişi gelseydi ama .. artık başka bi sefere :)

kızlar beylikdüzü migrosta gördünüz mü bilmiyorum ama indirimde komandalı helikopter vardı normal fiyatı cok yüksekken orda 90 liraydı ve büyüktü de.o gün cok dikkatimi cekmedi ama şimdi netten gördüğüm kadarıyla baya güzel bişeymiş.nasıl bulucam nerden bulucam of yaa 1.yıl dönümümüz yakllaşıyor eşime hediye onu almak istiyorum göreniniz bileniniz var mı ??

Merhaba bende beylikdüzü büyükçekmece arasındayım yeni katılım yaptım faal olarak tanışmak isterim ama bunu nasıl yapıcaz burada tanışma formuda görmedim

Back