Beylikdüzü ve Civarı Haydi Buluşmaya

Merakla 4 Şubatı bekliyorumm :) İnş. aksilik çıkmazz :52:

Neresi olursa bende uyarım maksat biz buluşalım dimi ama :34:

kızlar bir buluşma konusunda gördüm fikir çalma gibi oldu ama:)) ilk face den falan eklesek olmayanda msnde yüzümüzü görsek daha kolay olur tanımak için i birbirimiz

canancım özelden msn ve face yazıyorum sende yolla kızlarda öyle yapsın mesaj atarız onlarada
yanlız prenses hatırlayamadım sende katılcan ya çoğalıyoz:)

selam bende bahause arkasında oturuyorum..3.5 yasında bır kızım var benımde ..bende cok gelmek ısterım ama kızımı bıracak kımsem yok maleseff:(...

selam bende bahause arkasında oturuyorum..3.5 yasında bır kızım var benımde ..bende cok gelmek ısterım ama kızımı bıracak kımsem yok maleseff:(...

merhaba canım kızınıda alsan dolmuş önünde indiriyor yada taksiyle kısa mesafe umarım gele bilirsin bende alcamda annemleyim rahat ederim diye bırakıcam :1: belkide getiririm ama hiç belli olmaz:)

şimdi tam anlamıyla nerede buluşuyoruz kızlar bende kızımı bırakamıyorum getiricem mecburen belki eşim alır daha sonra alır

esmerkız sende gel balım sende eksik kalma benim gibi zaten bırakmam seni:4:

şimdi tam anlamıyla nerede buluşuyoruz kızlar bende kızımı bırakamıyorum getiricem mecburen belki eşim alır daha sonra alır

esmerkız sende gel balım sende eksik kalma benim gibi zaten bırakmam seni:4:

şuan bir değişikilik yok canım aynı perlevistada ben sana yazarım bir değişiklik olursa esmerkz da kesin birşey demedi gelcekmi acaba

esmerkız arkadaşım aynı binada oturuyoruz kesin geliriz beraber cnm bekliyorum bi değişiklik olursa yazarsın öpüyorum

kızzzllaaarrrr...

perla vista uçuyorrr :10:

4 Şubatı ertelemiyoruz ama değil mii? Bi ses verin şurada 3 güncüğümüz kaldıı yaw :44:

Dışarda hava şartları malum 3 gündür markete dahi çıkamadım..
Bana kalırsa erteleyelim ama yine de çoğunluğun fikrini alalım..

Cook zor bu havada bulusmamız..ertelemek gereklı,dısarda tıpı var..duzelırse gelırım ısallah,yoksa cok zor:(

benim için fark etmez kızlar hava yarın düzelcekmiş kar gidicekmiş ama çoğunluğa uyarım gelcek cumartesi yada diğer cumartesi ayarlayalım ona göre mesaj atarız herkese bakmadan gelen falan olur

bencede erteleyelim derim ben gelemem kar dursa buzlanma olur benim çok az kaldı doğuma kendimi dışarı çıkıp tehlikeye atamam sizleri tanımak ta isterim ama ya bidahaki buluşmaya katılırım sevgiler

Haftaya cumartesi çok mantıklı bir karar. Varımm diyorummm :) KEsinleşsin de mesaj atalım herkese boşuna gelmiş olmasınlar :44::27:

Back