Beylikdüzü ve Civarı Haydi Buluşmaya

ben genelde müsaitim kızlar yeterki hava iyi olsun kızım var 2.5 yaşında gerisi sorun değil çoğunluğa uyarım her zaman :)

kızlar kimseden ses çıkmadı nasıl yapalım şimdi ayrı bir konu açalım perlavistada görüşcez diye tarihi beraber belirleriz ben mesaj atmaya çalışıyorum gördüğüm arkadaşlara

tamam banada uyarsa gelirim burdan takip etmeye çalışıcam görüşmek dileğiyle

bencede çok uzatmayalım kızlar ramitep de doğum yapmadan gelsin gelcek hafta cumartesi hava baya kötü gibi görünüyor 4 şubat ceumartesi olsun ne dersiniz artık ne olursa olsun ben kızı bırakırım anaannesine ayarlarız hepimiz birşekilde bu cumartesi yada hafta içi derseniz bana oda uyar saati anlaştıktan sonra ayralarız

ozaman şimdilik 4 şubat cumartesi saat 13-yada 14 diyelim zamanda var daha baya ayarlar arkadaşlarda ama çoğunluk hafta içi başka tarih isterse belirleriz yine öncülük yapalım yoksa kalcak bu iş :))

Tamamdır 4 şubat cumartesi çok uygun kimlere mesaj attınız kim kimiz ? ben şiimdi bi liste hazırlıyorum hemennn

Kızlar hemen isimleri paylaşıyorum..

jerves1
s.d.34
olasilik
zubeyde32
ketenprenses
ccaannaann
tsemavi
mavibok
ramitep
nur
hüzüngülü

11 Kişiyiz kızlarr şimdi herkese bende mesaj atıcam 4 Şubat cumartesi saat 13,30 olarak. Hadi hayırlısı bakalım kimler katılacak. Unutmayın Ortak noktamız da Perla Vista. Mail de de belirteceğim.. :16::16:

Arkadaşlar ben canan adımda değişiklik yaptım da.. Bilginiz olsun :):16:

canancım sağol mesaj için ben bir kaç arkadaşa daha söylüyeceğim .bu arada büyük ihtimal çarşmaba yada perşembe işe başlıyorum bende sadece hafta sonu evde olucam tarihimiz tam oldu yani:) kesin gelcek sen jervez ve ben sanırım bu arada yaş ve isim yazarsak iyi olur sanırım .birde canancım isim nasıl değişiyor bana söylermisin bende istiyorum değiştirmek

süper süper süperr :)) buluşalım tabi ya katılıcaklar da yazsın aynen bilgilerimizi de yazalım birbirimizi tanıma açısından.

Ben 22 yaşındayım, perla vista residence'da bir gümrük müşavirliğinde yönetici asistanlığı yapıyorum. Genel de de işten çıkıp perlavista avm'de takılırdık bu durum çok iyi oldu benim için :) ve msjda da belirttiğim gibi ilk kez böyle bir şey yapacağım . Şimdidden heyecan sardı :)) bekarım 7 yıllık bi ilişkim var ayy detayları buluşunca konuşuruzzz :)))

S.d. canım bu arada msj ile değişiklik yapıosun. Kazen isimli bir arkadaşımız var. Sanırım yöneticilerden yani bende emin değilim :) 3 alternatif isim veriyosun ve sebebini açıklıosun. Yalnız şöyle bir durum var ki isim değiştirme hakkı bir tane. Bir daha değişiklik yapılmıor. o sebebpten kararlı olmak gerek :)

keten prenses mutlaka bekliyoruz jervez de var, şimdiden katılım sayımız 4 hadi bakalım :)):16::16:

süper süper süperr :)) buluşalım tabi ya katılıcaklar da yazsın aynen bilgilerimizi de yazalım birbirimizi tanıma açısından.

Ben 22 yaşındayım, perla vista residence'da bir gümrük müşavirliğinde yönetici asistanlığı yapıyorum. Genel de de işten çıkıp perlavista avm'de takılırdık bu durum çok iyi oldu benim için :) ve msjda da belirttiğim gibi ilk kez böyle bir şey yapacağım . Şimdidden heyecan sardı :)) bekarım 7 yıllık bi ilişkim var ayy detayları buluşunca konuşuruzzz :)))

S.d. canım bu arada msj ile değişiklik yapıosun. Kazen isimli bir arkadaşımız var. Sanırım yöneticilerden yani bende emin değilim :) 3 alternatif isim veriyosun ve sebebini açıklıosun. Yalnız şöyle bir durum var ki isim değiştirme hakkı bir tane. Bir daha değişiklik yapılmıor. o sebebpten kararlı olmak gerek :)

keten prenses mutlaka bekliyoruz jervez de var, şimdiden katılım sayımız 4 hadi bakalım :)):16::16:

merhaba kzlar tarıh nedır kesın olarak 4 subatmı bır aksılk olmazsa bende gelmek nıstıorum ama perlavsta yerıne mıgros avm yapsak daha ıyı olmazmı ulasım daha kolay ne dersnz

mewrhaba bende geliyorum inş bi aksilik olmazsa perla vista değişmesini istemem bana çok yakın ama karar deşikliği olursa uyarım tabi

kendimi kısaca bende tanıtayım ben ebru 24 yaşında sayılırım artık şubat 8 de giricem 1 kızım var 3 yaşında bir kızımda karnımda 18 şubat doğum olucak kısmetse evliliğimin 6.yılındayım aslen yunanistan doğumluyum ama bursaya geldim 8 yaşında ordanda buraya gelin geldim kısacası böyle tanışmak görüşmek dileğiyle

merhaba kzlar tarıh nedır kesın olarak 4 subatmı bır aksılk olmazsa bende gelmek nıstıorum ama perlavsta yerıne mıgros avm yapsak daha ıyı olmazmı ulasım daha kolay ne dersnz

mewrhaba bende geliyorum inş bi aksilik olmazsa perla vista değişmesini istemem bana çok yakın ama karar deşikliği olursa uyarım tabi

kendimi kısaca bende tanıtayım ben ebru 24 yaşında sayılırım artık şubat 8 de giricem 1 kızım var 3 yaşında bir kızımda karnımda 18 şubat doğum olucak kısmetse evliliğimin 6.yılındayım aslen yunanistan doğumluyum ama bursaya geldim 8 yaşında ordanda buraya gelin geldim kısacası böyle tanışmak görüşmek dileğiyle

Aslında migros akla gelen ilk isim bu doğru, yalnız migrosun yanma olayından sonra kendi adıma konuşmak gerekirse ister istemez bir soğuma geldi. Normalde buluşma için daima migrosu tercih edenlerdendim. Hatta orada 9 ay kadar çalışmışlığım bile vardır. MEcbur kalmadıkça orayı tercih etmiyorum. ama çoğunluk migros derse tabi ki seve seve katılırım. Dediğim gibi bunlar şahsi düşüncelerim. Neresi derseniz bana uyar, buluşalım da :))

Ebrucum inş. 4 şubatta görüşürüz, çok tanışmak isterim, ne mutlu sana ikinci kez anneliği tadacaksın Allahın izniyle :) diğer güzel dileklerimizi buluşunca söyleriz artık :)

slm kızlar canancım sağol mesaj atarım ben.benim ismim sibel 25 yaşındayım mayısta 3 yaşında olcak bir cadım var eğer yarın olumlu olursa perşembe bir kreşte işe başlıcam kızımda tabi benle olcak iyi olcak bizim için:) yaklaşık 1 ay önce boşandım kaynana mağduruyum görüşünce anlatırım allahından bulunsun inşallah :4: aslen istanbulluyum dedemelr yunanistan göçmeni şimdilik bu bu kadar yeter sanırım.yer içinde eğer başka istiyinlerde varsa migros uyarım kızımı bırakıcam büyük ihtimal ama ramitep falan karnı burnunda onada yakın olcak onun için değişmemesi iyi olur

Kızlar bende 22 yaşındayım okulların kapanmasıyla bende tatile girdim şu an çalışmıyorum bekarım..Rize -Çayelindenim ama doğma büyüme İstanbuldayım..
Benim için Perla vista veya migros hiç fark etmez..Neresi olursa uyarım...

Back