Beylikdüzü ve Civarı Haydi Buluşmaya

bana uyar kızlar herkese mesaj atalım fazla vaktim yok atardım ama ben arayı açmayalım gerçekten umarım haftaya kar olmaz

kızlar yanlız hava yarın ıısncakmış haftaya cuma bozcak yine bu hafta cumarteside baya yüksek görünüyor nasıl yapsak haftaya olmaz gibi

KArar vermek hakkatten zor. Aslında hava s.d.34'ünde dediği gibi önümüzdeki hafta çok daha kötü olucak. Ve ne kadar ertelersek katılım o kadar azalıcak o kadar tadı kaçıcak. Bu hafta yapsak diye düşünmekteyim. Eski hava yok şuan dışarıda.. Off.

valla yarını 13 derece gösterio karlarda ERİYO HAFTAYAASONUNA DOĞRU KAR VARMIŞ ARADA KALDIK VALLAHİ KARLARDA ERİMİŞ YOLLARDA BAYA BU AKŞAMA KADAR KARAR VERELİM KONUYU TAKİP EDELİM NE YAPSAKKİ

bencede yapalım yarın hava güzel olcakmış bugünden güneşli görünüyor canancım sen herkese mesaj atarsın anlatarak zahmet olmassa sana canım

bencede yapalım yarın hava güzel olcakmış bugünden güneşli görünüyor canancım sen herkese mesaj atarsın anlatarak zahmet olmassa sana canım

Ne demek canım mesaj atıyorum şimdi bakalım inş. katılım olur 3 5 kişi artık ne yaparsak kardır. Haftaya daha soğuk olcak, ondan sonraki haftalar da organize olmamız zorlaşacaktır yani.. hemn ilgileniyorumm

Merhaba kk'nın güzel bayanlarrrıı

Buluşma yarın saat 13.30'da Perla Vista AVM 3. katta Power Bowling önünde gerçekleşecektir. Hava muhalefeti dolayısıyla önce ertelemeyi düşündük yalnız önümüzdeki hafta havanın çok daha kötü olacağı öngörülüyor. Başka bir haftaya atmak istersek de organizasyonun zor olacağını düşünüyoruz. Çocuklu arkadaşlarımız hiç çekinmeden minik yavrucaklarınızı da getirirseniz ayrıca mutlu oluruz Tabi size eşlik edecek arkadaşlarınız da olursa çok seviniriz. Buluşmanın gayesi güzel dostluklar edinileceği bir ortam oluşturmaktır. Ayrıca bir önceki mesajda da belirttiğim gibi :113:

Yarın görüşmek dileği ile ...

Sevgilerr

hadi bakalım artık saatler kaldı yeni arkadaşlarımı görmek için

Hava misss gibiiii :) Bende hazırlandım ofisime geldim saat 13,15'te avm'de sizleri bekliyo olucammmm

bende 1 gibi orda olurum yanlız nasıl tanıcaz orda baya bir bekleriz herkez gelene kadar :) kimseyi kaçırmayalım :)

Camel rengi pantolonum siyah kaşem ve siyah ayakkabım olucak üstümde ya bence kanımızın kaynadığını tutupp ooo hoşgeldin die alalım gruba şaka bi power bowlingin orada masalar varya o masalarda toplaşırız inş. kimseyi kaçırmayız hayırlısı

ben daha ne giycem bilemedim şimdi giyinp çıkıcam kızımdan kaçıcam umarım durur:) ama ben beyaz tenli tombişim azcıkın

Kızlar gunaydınlar,bende gelmek ıstıyorum ama orayı bılmıyorum ..ben torıumun arka tarafında oturuyorum

CAnım torium durağına geliıosun ordan 400 , 400A yada HT58 araçlarından birine (beylikdzü tarafına tabi :) binip beykentten sonraki perlvista durağında iniosun. şoförlerde yönlendirir zaten çok kolayyy.. hadi gelinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…