süper süper süperr :)) buluşalım tabi ya katılıcaklar da yazsın aynen bilgilerimizi de yazalım birbirimizi tanıma açısından.
Ben 22 yaşındayım, perla vista residence'da bir gümrük müşavirliğinde yönetici asistanlığı yapıyorum. Genel de de işten çıkıp perlavista avm'de takılırdık bu durum çok iyi oldu benim için :) ve msjda da belirttiğim gibi ilk kez böyle bir şey yapacağım . Şimdidden heyecan sardı :)) bekarım 7 yıllık bi ilişkim var ayy detayları buluşunca konuşuruzzz :)))
S.d. canım bu arada msj ile değişiklik yapıosun. Kazen isimli bir arkadaşımız var. Sanırım yöneticilerden yani bende emin değilim :) 3 alternatif isim veriyosun ve sebebini açıklıosun. Yalnız şöyle bir durum var ki isim değiştirme hakkı bir tane. Bir daha değişiklik yapılmıor. o sebebpten kararlı olmak gerek :)
keten prenses mutlaka bekliyoruz jervez de var, şimdiden katılım sayımız 4 hadi bakalım :))
merhaba kzlar tarıh nedır kesın olarak 4 subatmı bır aksılk olmazsa bende gelmek nıstıorum ama perlavsta yerıne mıgros avm yapsak daha ıyı olmazmı ulasım daha kolay ne dersnz
mewrhaba bende geliyorum inş bi aksilik olmazsa perla vista değişmesini istemem bana çok yakın ama karar deşikliği olursa uyarım tabi
kendimi kısaca bende tanıtayım ben ebru 24 yaşında sayılırım artık şubat 8 de giricem 1 kızım var 3 yaşında bir kızımda karnımda 18 şubat doğum olucak kısmetse evliliğimin 6.yılındayım aslen yunanistan doğumluyum ama bursaya geldim 8 yaşında ordanda buraya gelin geldim kısacası böyle tanışmak görüşmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?