Beylikdüzü ve Civarı Haydi Buluşmaya

malesef beylikdüzü bir türlü toplaşamıyor yada ben denk gelmiyorum canım katılım olursa gelirim bende yanlız kızım var benm perlavistada toplaşalımm

Benim için hiç fark etmez toplaşalım da Perlavista,Migros,Torıum hiç önemli değil her yer bana uyar..

İştee bu güzell :))) Bende beylikdüzündeim üstelik perla vista rsd. da çaşılıorum perla vista işime gelirr bişiler yapalıımmm :52::52::52::34:

merhaba arkadaslar.bende esenyurtta oturuyorum ama aslında beylikdüzü sayılır çünkü beylikdüzü esnyurttan daha yakın evime.beylikdüzünü daha cok seviyorum

bende beylikdüzündeyim evt burda pek buluşma olamıyor yada olunca pek kaynaşılmıyor malesef olursa doğuma kadar gelmeye çalışırım perlavistaya şubat ortası doğum olucak benim

kızlar bir görüşme ayarlayalım beylikdüzü toplaşamadı bir:(

İştee bu güzell :))) Bende beylikdüzündeim üstelik perla vista rsd. da çaşılıorum perla vista işime gelirr bişiler yapalıımmm :52::52::52::34:

canım perlevistda nerde çalışıyon bize en yakın avm orası sıkça geliyoruz kızlar birgün ayarlayalım çalışan varsa hafta sonu ben hergün müsaitim şuan çalışmıyorum biz seninle ön ayak olalım kızlarada özelden mesaj atarız olmassa biz görüşürüz:)

benim içinde hafta sonu içi farketmez çoğunluk ne derse öyle olsun ben adakentteyim ama sorun değil perlavistaya gelebilirim:))

kızlar birkaç gndür giremedim hiç böyle olmazdı ama aksilik oldu:) ozaman gelcek hafta hava güzel olcakmış birgün ayarlayalım hava durumuna bakıp:) inşallah görüşürüz birkaç arkadaş var onlarada mesaj atalım

canım perlevistda nerde çalışıyon bize en yakın avm orası sıkça geliyoruz kızlar birgün ayarlayalım çalışan varsa hafta sonu ben hergün müsaitim şuan çalışmıyorum biz seninle ön ayak olalım kızlarada özelden mesaj atarız olmassa biz görüşürüz:)

Merhaba canım perlavista residence da çalışıyorum bir gümrük müşavirliğinde :3: benimde haftasonlarım boş çok sevinirim bende ayarlayaım bişilerr.. organizasyonda seve seve görev alırımm :))) :34:

Benim de haftasonları alışveriş yaptığım yer hiç fark etmez yeri yeter ki buluşalım..

Çok güzel yaa perla vista sanırım doğru bi seçim olucak :))))

benim içinde hafta sonu içi farketmez çoğunluk ne derse öyle olsun ben adakentteyim ama sorun değil perlavistaya gelebilirim:))

İşte bir arkadaşımız dahaaa :kkk:

kızlar birkaç gndür giremedim hiç böyle olmazdı ama aksilik oldu:) ozaman gelcek hafta hava güzel olcakmış birgün ayarlayalım hava durumuna bakıp:) inşallah görüşürüz birkaç arkadaş var onlarada mesaj atalım

Haftaya kadar arkadaşlara ulaşabilir myiz açıkçası emin değilim tatlım, diyorum ki ileriki bir tarihlere bakalım, (Atıyorum 20 gün sonrasına) tüm ark.lara msj atalım herkes kendini şimdiden ona göre ayarlasın. evli olan var, planı olan vardır... Tarih ileri olursa biraz herkes kendini ona göre ayarlar ne derrsiniizzz?? :16::16::16: :28:

Back