Beyazıt Öztürk hakkında soruşturma

Ünlü olmak da zor ne yaparsan yap suclaniyorsun. Insanin fikirleri degisir. Gencleri etkilecek kadar ünlü olsam. Korkardim. Ya yanlis yönlendirirsem. Degismeyen sey iyi insan olmaktir. Merhametli olmaktir. Beyaz polis cocugu ama ölen cocuklara üzülüyor...sehitlere de üzülüyor. Ne var yani bunda

Beyaz'a yüklenmek gereksiz. Beyaz kriz anını iyi yönetemedi. Üstelik tek beyaz değil, programın yönetmeni de.
Beyazın birilerinden korkup da özür dilediğini zannetmiyorum. Öyle rengini belli etmeyen birisi de değil. Şehitler karşısında takındığı tavrı herkes bilir, vatansever birisi üstelik polis çocuğu. Bence pkk yandaşının nasıl cesaret edip de bunu kendi programında yaptığı sinirini bozdu belki orada cevap verememesine kendi de sinirlendi kendi kendine kızdı.

Bence kimse nerde durdugunu belli etmek zorunda degil. Ortak izlenecek seyler olmali en azindan. Ülkede herkes ayrisiyor zaten.
Okan da seyrederim beyaz da. Murat Gögebakan da dinlerim Ahmet Kaya da....Sanatti bile ayristirdilar
Tabii ki zorunda değil. Kimse kimseyi görüşünü açıklamak zorunda tutamaz. Ama bunun da, taraf olmak gibi, sonuçları var. Bu da o sonuç işte.

Sanatciya deger yokki.Onumuzde bir Beren Saat ornegi var.Kadin ne hdp li oldugunu soyledi ne de sempatizani oldugunu.Yaptigi bir paylasimdan bizim sivri zekalar kadina linc kampanyasi baslatti.Onunla da kalmadi dizisini izleme-izlettirme diye sosyal medyada gruplar kuruldu.Iki uc troll un hazirladigi sanatcilarin agzindan cikmis gibi yapilan hdp capsleri de cabasi.Secim zamani herkes.bir hirsla paylasiyordu.Ama kadin en iyisini yapti.Kimseyi takmadi,kendini aciklamaya aklamaya calismadi.Yazarim diye gecinenlerden cok daha saglam kullanarak kalemini bir kac yazi yazdi o kadar.

Yahu zaten beyaz o ilk cümleden sonra şaşkınlıkla ne olduğunu bile anlamadı ben izliyordum programı ama arkada olanlar telefonı kesmeliydiler düştü diyip ne saçma günah keçisi beyazmı aferin

Tamamda kimse nereye yakın olduğunu belli etmek zorunda değil belkide hiç bir tarafa yakınlığı yok gerçekten, benim gibi nefret ediyordur siyasetten

çocuklar ölmesin dedikten sonra , çocukların eline silahı veren, onları siper olarak kullanan terör örgütünü de lanetleseydi ya! şimdi özür diledi de ne oldu kime yarandı bari dik dursaydı.

Bir de bunca yıl apolitik davrandı, ona ses çıkarma buna ses çıkarma şimdi ses çıkarasın gelirse sonucu da böyle oluyor.

gündemi takip edenlerin yaklaşık üçte biri beyazı suçluyor sanırım diğer haber sitelerindeki yorumlara baktığımda

Ne saçmalıyorlar ya,Beyaz ne yaptı sanki?
Bahane mi ne adamı tutuklatmak için anlamadım ki,adam konuşsaydı da böyle bir şeyler yapacaklardı.Konuşmadı gene yaptılar ,ne yapacak bu milletttttt

Şimdi de adamın programında slogan attılar,erken bitirildi.Zaten Beyaz çok gergindi.Ya kardeşim ne istiyorsunuz Beyazdan ?Her şeyi geçtim slogan atmanın yeri orası mıydı?Neyin propogandası bu???Adamın emeğine yazık ,önceden baştan sona oturup izlemiyordum ama Beyaz'ı çok seviyorum.Artık her cuma oturup baştan sona kadar seyredeceğim.

Orayı kaçırdım,biri bağardı değil mi? Söylediği duyuldu mu,yayın mı kesildi acaba?

Beyaz gibi bir adamı da halletiler ya. Gercekten yazık bu ülkeye.

Orayı kaçırdım,biri bağardı değil mi? Söylediği duyuldu mu,yayın mı kesildi acaba?
Hemen bir vtr yayınladılar.Ne söylediğini ben de duymadım .Sanırım "ayşee "diye bir ses duyulmuş .Sonra da şarkı falan söylettirip programı kestiler.

Rica ederim ne demek,bence de can sıkıcı
Ben canlı yayın azizliğine uğradığına ve gerçekten anlam veremediği için politik cevaplar verip telefonu kapattığına inanıyorum. Soruşturma falan onun adına üzücü..hakkında hayırlısı olsun,ne diyelim..

Sizede iyi geceler

Şu an oturup hunharca beyaz show izlemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…