- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
Tabii ki zorunda değil. Kimse kimseyi görüşünü açıklamak zorunda tutamaz. Ama bunun da, taraf olmak gibi, sonuçları var. Bu da o sonuç işte.Bence kimse nerde durdugunu belli etmek zorunda degil. Ortak izlenecek seyler olmali en azindan. Ülkede herkes ayrisiyor zaten.
Okan da seyrederim beyaz da. Murat Gögebakan da dinlerim Ahmet Kaya da....Sanatti bile ayristirdilar
Orayı kaçırdım,biri bağardı değil mi? Söylediği duyuldu mu,yayın mı kesildi acaba?Şimdi de adamın programında slogan attılar,erken bitirildi.Zaten Beyaz çok gergindi.Ya kardeşim ne istiyorsunuz Beyazdan ?Her şeyi geçtim slogan atmanın yeri orası mıydı?Neyin propogandası bu???Adamın emeğine yazık ,önceden baştan sona oturup izlemiyordum ama Beyaz'ı çok seviyorum.Artık her cuma oturup baştan sona kadar seyredeceğim.
Hemen bir vtr yayınladılar.Ne söylediğini ben de duymadım .Sanırım "ayşee "diye bir ses duyulmuş .Sonra da şarkı falan söylettirip programı kestiler.Orayı kaçırdım,biri bağardı değil mi? Söylediği duyuldu mu,yayın mı kesildi acaba?
Çok can sıkıcı bir durum.. Teşekkürler cevabınıza.Hemen bir vtr yayınladılar.Ne söylediğini ben de duymadım .Sanırım "ayşee "diye bir ses duyulmuş .Sonra da şarkı falan söylettirip programı kestiler.
Rica ederim ne demek,bence de can sıkıcıÇok can sıkıcı bir durum.. Teşekkürler cevabınıza.
Ben canlı yayın azizliğine uğradığına ve gerçekten anlam veremediği için politik cevaplar verip telefonu kapattığına inanıyorum. Soruşturma falan onun adına üzücü..hakkında hayırlısı olsun,ne diyelim..Rica ederim ne demek,bence de can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?