Erdoğan’ın sözleri sonrası sanatçı Metin Akpınar hakkında soruşturma başlatıldı

Mune Mune kendi düşüncelerimi yazdığım için uyari aldim ve 2 gün banladndim _MedceziR_ _MedceziR_ bu üyenin üslup şeklinde umarım rahatsız olmuşsunuzdur ve gereğinin yapılmasını istiyorum tıpkı bana yapıldığı gibi.

Mune Mune kendi düşüncelerimi yazdığım için uyari aldim ve 2 gün banladndim _MedceziR_ _MedceziR_ bu üyenin üslup şeklinde umarım rahatsız olmuşsunuzdur ve gereğinin yapılmasını istiyorum tıpkı bana yapıldığı gibi.
Biz rahatsız olmadık.
Ama sizin ünlü sanatçımızı aşağılamanızdan rahatsız olmuştuk.

Merhaba,
uyarı verilirken üyelerin kim olduğu veya siyasi görüşlerinin hiçbir önemi yoktur, kriterimiz site kurallarıdır.
Kötü içerik yaptıysanız ve yorum site kurallarına uygun değilse gereken yapılır.

Aynen inşallah kötü bir şey çıkmaz:))
Her an herşey olabilir :)
O değilde abla poşetler paralı olmaya başlamış,haberiniz var mı? Dün alışverişte poşetleri de okuttular. Yakında ağzımıza sayaç takacaklar,başka türlü cebimize az biraz para kalıyor çünkü. :KK70:

Her an herşey olabilir :)
O değilde abla poşetler paralı olmaya başlamış,haberiniz var mı? Dün alışverişte poşetleri de okuttular. Yakında ağzımıza sayaç takacaklar,başka türlü cebimize az biraz para kalıyor çünkü. :KK70:

POşetler paralı artık,migros kasaya yazıyor ücretini,10 kuruş herhalde yanlış bakmadıysam..
Sayaçta taksalar oda ücretli olur sjksjksjksjk.:olamaz:

POşetler paralı artık,migros kasaya yazıyor ücretini,10 kuruş herhalde yanlış bakmadıysam..
Sayaçta taksalar oda ücretli olur sjksjksjksjk.:olamaz:
Bizde 25 kuruş,poşetleri yıkayıp yıkayıp asmak lazım başka türlü kurtarmaz :KK70:
Sayaca verecek param yok aplaa,taktıramam. :KK70:

Bir dahakine bakayım yine 10 kuruş diye biliyorum..
Poşet biriktircem bende başka çare yok :KK53: sayaçlar indirimde haberin olsunn :KK70:
Poşet yaptırımı uygulanmaya başladı.
Sırada nefes sayacı,adım sayacı ve yemek sayacı var,bu ülkede nefes almak bile parayla,siz bedava mı sandınız :KK43:
Almamız lazım 1-2 tane,haber verdiğin için tişikkir idirim abla :)

Poşet yaptırımı uygulanmaya başladı.
Sırada nefes sayacı,adım sayacı ve yemek sayacı var,bu ülkede nefes almak bile parayla,siz bedava mı sandınız :KK43:
Almamız lazım 1-2 tane,haber verdiğin için tişikkir idirim abla :)

Poşete gelene kadar etrafta ağaç kalmadı,oksijen kaynaklarını tükettiler..
Poşette bişeymi acaba.

Poşete gelene kadar etrafta ağaç kalmadı,oksijen kaynaklarını tükettiler..
Poşette bişeymi acaba.
Evet ya her yer binalarla dolu,ağaçlık alan görünce şaşırıyorum.
Güya poşet kullanımını azaltmak (!) için yapılmış birşey,altından ne çıkar bilemeyiz.

Yeni yılımız kutlu olsun hepimize sağlık huzur barış ve mutluluk getirsin.:halay:
Nice yıllarımıza arkadaşlar..:KK200:
Kaçıyorum seneye görüşürüz işlerim var

Tamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.
Yargıdaki bir olay hakkında yorum yapman hatalı. Yargıya saygı duy demeyecem, çünkü kendine saygı duymuyorsun.

Peki tecavüz ve çocuk tecavüzü konularına, adının baş harfi ensar olan ucube ye de bu kadar tepkilimisin? Yoksa o bizi ilgilendirmez, bizden veya bize yakın mı diyorsun?

!5 temmuz da antidemokratik ve antikanuni olarak devlete sızan Pnsilvania daki yaratığın gayrimeşrularını görmediniz mi ve bu sözleri haklı çıkarmıyorlar mıydı?

Sizin dedğiniz sanatçı kişisi sıradan benim gibi bir insan ki ona sen kimsin diyorum. Yanı benim için bir değeri yok sizin gibi herkes gibi sıradan...
Sen sıradan değilmisin? Yoksa kendini neden bu kadar üstün görüyorsun? Eleştirilmez misiniz?

Ki önceki yıllarda yapılan antidemokratik, antilaik tavırlar yüzünden Pensilvanya daki yaratığın yaptığı izdihamı göremiyormusunuz, görmek mi istemiyor musuunz? Zararı size gelince mi göreceksiniz?

X