Beyaz kimsenin yapamadigini yapti ve yine gozumde dahada yukseldi.
Ne kadar asil ve mert bi adam.
Sorusturmayi acanlari kiniyorum burdan. Yaptigi seyin nesi yanlista bu sorusturma?
Şimdi de adamın programında slogan attılar,erken bitirildi.Zaten Beyaz çok gergindi.Ya kardeşim ne istiyorsunuz Beyazdan ?Her şeyi geçtim slogan atmanın yeri orası mıydı?Neyin propogandası bu???Adamın emeğine yazık ,önceden baştan sona oturup izlemiyordum ama Beyaz'ı çok seviyorum.Artık her cuma oturup baştan sona kadar seyredeceğim.
Bi ara açıp baktım. Başında yakaladim sanırım gerçekten gergindi. Guldureyim, renk vermeyeyim modundaydi. Bir de adamın suratı bi garipti bildigin kıpkırmızı olmuştu. Ha bu arada kesin olacak birşeyler bu programda demiştim. Olmuş.
Beyazıt Öztürk'e haksızlık ediliyor. Adam Doğan Medya gurubundaysa ne olmuş yani, siyasi program yapmıyor, ekmek peşine düşmüş Show programı yapıyor. Şimdiye kadar hiçbir siyasi açıklamasına denk gelmedim.
Program banttan yayın olsa da bile isteye telefon bağlantısını koysalar tamam derim ama canlı yayında beklemediği bir telefon karşısında yapabilecekleri sınırlı.
Canlı yayın yapan her programcının başına gelebilecek birşey, ortada bir provokasyon varsa bu Beyazıt Öztürk'ün suçu değil.
Üstelik özür de dilemiş başka ne yapsın? Doğan Medya'ya duyulan öfke yüzünden kendi halinde birini hedef seçmesinler.
Beyazıt Öztürk'e haksızlık ediliyor. Adam Doğan Medya gurubundaysa ne olmuş yani, siyasi program yapmıyor, ekmek peşine düşmüş Show programı yapıyor. Şimdiye kadar hiçbir siyasi açıklamasına denk gelmedim.
Program banttan yayın olsa da bile isteye telefon bağlantısını koysalar tamam derim ama canlı yayında beklemediği bir telefon karşısında yapabilecekleri sınırlı.
Canlı yayın yapan her programcının başına gelebilecek birşey, ortada bir provokasyon varsa bu Beyazıt Öztürk'ün suçu değil.
Üstelik özür de dilemiş başka ne yapsın? Doğan Medya'ya duyulan öfke yüzünden kendi halinde birini hedef seçmesinler.
canlı yayın 7 saniye önceden gidiyor, telefona bağlanan kadın falanca soruları sorcam diyerek bağlanıyor, ama daha ilk kelimesinde başka konu açıyor, reji sesi kısabilir, reklam girebilir, hattan alıp hat düştü vs diyebilir, canlı yayına bağlanırken söylediği dışında başka soru soran kimseyi dinleyerek programı riske atamaz reji, yönetmen herkimse sorumlusu işte, beyaz ne yapsaydı? kapat ulan telefonumu deseydi, zaten kişisel bi yorum yapmadı, rejinin suçu Beyaz'ın üstüne kaldı yazık.
Bi ara açıp baktım. Başında yakaladim sanırım gerçekten gergindi. Guldureyim, renk vermeyeyim modundaydi. Bir de adamın suratı bi garipti bildigin kıpkırmızı olmuştu. Ha bu arada kesin olacak birşeyler bu programda demiştim. Olmuş.
Hiç sanmıyorum reyting için falan .Beyazın zaten bir kemik izleyicisi var.Çok da başarılı.Ayrıca canlı yayın yani.Beyazın şok olduğu ,çok şaşırdığı bellliydi.Çünkü telefona neşeyle gitti.Kadını duyunca birden duraksadı,yüzü değişti .
Reji falan da şaşırmıştır ,dünkü olaya hemen müdahale yaptılar mesela.
Herkes süper soğukkanlı olacak diye bir şey yok.Her insanın başına gelebilir ve her insan o an şaşırıp bir şey yapamayabilir.Siz her olay karşısında hemen mantıklı olup düzeltebiliyor musunuz??
Hiç sanmıyorum reyting için falan .Beyazın zaten bir kemik izleyicisi var.Çok da başarılı.Ayrıca canlı yayın yani.Beyazın şok olduğu ,çok şaşırdığı bellliydi.Çünkü telefona neşeyle gitti.Kadını duyunca birden duraksadı,yüzü değişti .
Reji falan da şaşırmıştır ,dünkü olaya hemen müdahale yaptılar mesela.
Herkes süper soğukkanlı olacak diye bir şey yok.Her insanın başına gelebilir ve her insan o an şaşırıp bir şey yapamayabilir.Siz her olay karşısında hemen mantıklı olup düzeltebiliyor musunuz??
Aynen,bizim millet bir tuhaf.Bundan daha 1 ay önce Beyaz "evimizin oğlu,iyi güzel hoş" ,kendisinin yapmadığı bir hata yüzünden şimdi "oooo hadi linç edelim" moduna girdi bir kesim. Yazık günah adamın emeğine.İnş. daha da başarılı olur.