katılıyorum kadesa,öyle dese suç,böyle dese yine suç,insan ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyor.O kadını konuşturmasa bu seferde vay efendim niye konuşturmadı diye olay olurdu.Bu ülkede bir gün de vatan haini olmak bir günde kahraman olmak çok kolay. Beyaz bu kadını konusturmasa idi neler neler derlerdi konuşturdu yine neler dediler.
Yazık adama.
Programı izlemedim ben biri kadının ne dediğini özet geçebilir mi?
ve onun içindir ki hiçbir zaman siyasi görüşünü belli etmedinvalla beyaz bu saatten sonra zor toplar artık, siyaset bu kadar tehlikeli bişey, çamur atılır izi kalır
Beyaz özürler dileyeceğine sakince durumu anlatıp konuyu kapatsa kimse bu kadar üstüne gidemezdi. Suçlu psikolojisine girip bu kadar alttan aldıkça üzerine gidenler yine olacaktır.
Okan'a böyle bir şey olsa süklüm püklüm durmazdı, o öyle durmadığı için de kimse üstüne gitmezdi.
Beyaz'ın şu anki durumunun en büyük sebeplerinden biri öyle veya böyle kimsenin Beyaz'ın gerçekte ne düşündüğünü bilmiyor olması. Yılmaz Erdoğan'a bu olsa kimse şaşırmazdı, Şafak Sezer'e olsa herkes gerçekten boş bulunduğuna inanırdı. Beyaz'ın gerçekte ne düşündüğü bilinmediği için iki taraf da inanmıyor samimiyetine.
Katılmadan edemeyeceğim.
Beyazın programlarını yıllardır izlemem. Tek sebep de şu yukarıda yazdıklarındır. Sadece eğlence amaçlı şov yapan, aman etliye sütlüye bulaşmayayım, bana dokunmayan yılan da bin yaşasın modunda bir adam beyaz. Nerde durduğu belli olmayan insanlardan hoşlanmıyorum.
Yine de gereksiz yere linç ediliyor, konu çok uzadı. Ortada hiç bişey yokken özür dilemek falan iyice sakız etti durumu.
özür dilemezse daha da çok linç edileceğinden korktu bence, ya da üstlerden öyle bi talep gelmiş olabilir
Üstlerden talep gelse öyle ağlayacak gibi konuşmazdı bence.
üstler hangi üstler ama annesi bile demiş olabilir
Annesi ne diyecek kız? Ortada bişey yok ki. Sadece doğudaki durumdan haberdar mısınız dedi bir kadın.
Bence korkmuş, çok korkmuş... Ama kimden ve neden bilmiyorum. Ya tarafsızlığının bozulacağından korkmuş, ya da bir yerlerden birileri kulağını çekmiş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?