• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyazıt Öztürk hakkında soruşturma

Yılların canlı yayın tecrübesi var, Kadın konuşurken şehitlerimizi de unutmayalım vb.. birşeyler söyleyebilirdi. Yada set ekibi uyara bilirdi

valla beyaz bu saatten sonra zor toplar artık, siyaset bu kadar tehlikeli bişey, çamur atılır izi kalır

Bu ülkede bir gün de vatan haini olmak bir günde kahraman olmak çok kolay. Beyaz bu kadını konusturmasa idi neler neler derlerdi konuşturdu yine neler dediler.

Yazık adama.
katılıyorum kadesa,öyle dese suç,böyle dese yine suç,insan ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyor.O kadını konuşturmasa bu seferde vay efendim niye konuşturmadı diye olay olurdu.

valla beyaz bu saatten sonra zor toplar artık, siyaset bu kadar tehlikeli bişey, çamur atılır izi kalır
ve onun içindir ki hiçbir zaman siyasi görüşünü belli etmedin

Beyaz Show’a telefonla bağlanan Diyarbakır’daki bir öğretmen, programa damga vurdu. Öğretmen Ayşe Çelik, sokağa çıkma yasaklarının sürdüğü bölgede yaşananlara dikkati çekerek, “Sessiz kalmayın, insanlar, çocuklar ölüyor" dedi.

“Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?” sorusuyla konuşmasına başlayan öğretmen Çelik, medyanın tutumuna işaret ederek, “Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın,” dedi.

Bölgedeki ölümler karşısındaki tutumlara da vurgu yapan Çelik, “Ölen çocuklara sevinen insanlar var. Onlara hiçbir şey diyemiyoruz, yazıklar olsun demekten başka,” dedi.

Öğretmen olduğunu belirten Çelik, sokağa çıkma yasaklarının olduğu yerlerde öğrencilerini terk eden öğretmenlere de seslendi ve “Bir daha oralara nasıl dönecekler ve o çocukların gözlerinin içine nasıl bakacaklar?” diye sordu.

Sesinin titrediğini belirten öğretmen Ayşe Çelik, canlı yayında sözlerini şöyle sürdürdü: “Bomba seslerinden, kurşun seslerinden… İnsanlar susuzluk ve açlıkla mücadele ediyor; özellikle de bebekler ve çocuklar. Lütfen duyarlı olun ve sessiz kalmayın.”

Programın sunucusu Beyazıt Öztürk, Çelik’in sözlerini dinledikten sonra teşekkür ederek, “Elimizden geldiğince duyurabileceğimiz yerlerden duyurmaya çalışıyoruz. Bu söyledikleriniz bize ders oldu. Daha da fazla yapmaya devam edeceğiz. İnşallah o söylediğiniz barış dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir ” ifadeleriyle seyircilerden Çelik’i alkışlamasını istedi.

Beyazıt Öztürk, “Bu tür şeylerin en azından konuşulması gerek,” dedi ve tekrar öğretmen Çelik’i alkışlattı.

Beyaz özürler dileyeceğine sakince durumu anlatıp konuyu kapatsa kimse bu kadar üstüne gidemezdi. Suçlu psikolojisine girip bu kadar alttan aldıkça üzerine gidenler yine olacaktır.

Okan'a böyle bir şey olsa süklüm püklüm durmazdı, o öyle durmadığı için de kimse üstüne gitmezdi.

Beyaz'ın şu anki durumunun en büyük sebeplerinden biri öyle veya böyle kimsenin Beyaz'ın gerçekte ne düşündüğünü bilmiyor olması. Yılmaz Erdoğan'a bu olsa kimse şaşırmazdı, Şafak Sezer'e olsa herkes gerçekten boş bulunduğuna inanırdı. Beyaz'ın gerçekte ne düşündüğü bilinmediği için iki taraf da inanmıyor samimiyetine.

Ülkeye bak ya pkk yandaşları şov programına bağlanıp pkk propagandası yapabiliyor, yetmiyor öğretmenleri tehdit edebiliyor. Pkknın öldürdüğü öğretmenleri kimse hatırlamıyor. Şimdi de öğretmenlere hergün tehdit var. Nasıl geri geleceksiniz diye. Yakınım öğretmen olsa asla geri göndermezdim oraya.

Beyaz özürler dileyeceğine sakince durumu anlatıp konuyu kapatsa kimse bu kadar üstüne gidemezdi. Suçlu psikolojisine girip bu kadar alttan aldıkça üzerine gidenler yine olacaktır.

Okan'a böyle bir şey olsa süklüm püklüm durmazdı, o öyle durmadığı için de kimse üstüne gitmezdi.

Beyaz'ın şu anki durumunun en büyük sebeplerinden biri öyle veya böyle kimsenin Beyaz'ın gerçekte ne düşündüğünü bilmiyor olması. Yılmaz Erdoğan'a bu olsa kimse şaşırmazdı, Şafak Sezer'e olsa herkes gerçekten boş bulunduğuna inanırdı. Beyaz'ın gerçekte ne düşündüğü bilinmediği için iki taraf da inanmıyor samimiyetine.

Katılmadan edemeyeceğim.
Beyazın programlarını yıllardır izlemem. Tek sebep de şu yukarıda yazdıklarındır. Sadece eğlence amaçlı şov yapan, aman etliye sütlüye bulaşmayayım, bana dokunmayan yılan da bin yaşasın modunda bir adam beyaz. Nerde durduğu belli olmayan insanlardan hoşlanmıyorum.

Yine de gereksiz yere linç ediliyor, konu çok uzadı. Ortada hiç bişey yokken özür dilemek falan iyice sakız etti durumu.

Katılmadan edemeyeceğim.
Beyazın programlarını yıllardır izlemem. Tek sebep de şu yukarıda yazdıklarındır. Sadece eğlence amaçlı şov yapan, aman etliye sütlüye bulaşmayayım, bana dokunmayan yılan da bin yaşasın modunda bir adam beyaz. Nerde durduğu belli olmayan insanlardan hoşlanmıyorum.

Yine de gereksiz yere linç ediliyor, konu çok uzadı. Ortada hiç bişey yokken özür dilemek falan iyice sakız etti durumu.

özür dilemezse daha da çok linç edileceğinden korktu bence, ya da üstlerden öyle bi talep gelmiş olabilir

Beyazın doğan grubu ile çalışmasından dolayı bu kadar uzatıldığını düşünüyorum nedense.

Adam'ın işi siyaset değil. Bence nerede durduğunu belli etmemesi normal. Zaten herkes siyaset konuşuyor beyaz eksik kalsın.

üstler hangi üstler ama annesi bile demiş olabilir

Annesi ne diyecek kız? Ortada bişey yok ki. Sadece doğudaki durumdan haberdar mısınız dedi bir kadın.
Bence korkmuş, çok korkmuş... Ama kimden ve neden bilmiyorum. Ya tarafsızlığının bozulacağından korkmuş, ya da bir yerlerden birileri kulağını çekmiş bence.

Annesi ne diyecek kız? Ortada bişey yok ki. Sadece doğudaki durumdan haberdar mısınız dedi bir kadın.
Bence korkmuş, çok korkmuş... Ama kimden ve neden bilmiyorum. Ya tarafsızlığının bozulacağından korkmuş, ya da bir yerlerden birileri kulağını çekmiş bence.

ekmek korkusuda olabilir, malum mualif olarak damgalananlar pek çalışamıyor, sosyal hayatı da yıkılabilir, ben bu kadar korkmasını insanı buldum ya, ne bileyim

Back