• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyazıt Öztürk hakkında soruşturma

Adam o kadar üzülmüş ki dün akşam ağlayacaktı neredeyse.O an şokta kadının ne dediğini bile anlamadı.Nasıl altından kalkarım bu telefonun derdindeydi.Kibar biri olduğu için araya da giremedi.Soruşturma açmaları da saçmalık.Başka işlerle uğraşsınlar.Uğraşacak dünya sorun var.Programa telefonla bağlananlara da gıcık oluyorum.Almasınlar bir daha telefon.Gereksiz saçma sapan sorular.

Adam niyet okuyucu mu ayrıca öğretmen sanmış

niyetini nereden sezebilir

kadının yalan söylediği öğretmen olmadığı için insanda niyetine dair bir şüphe oluşuyor evet belki kötü niyetli bağlandı ,belki sadece duyarlı olmaya davet etmek için

Su ikiyuzlulukte mide bulandirici yani. Zamanında neler yapip simdi de "pardon" bile demeden bunlari yapmak.

Cozum süreci oyle yanildik kandirdilar niyetimiz iyiydi diyerek basite alinacak bir sey degildi. Sonuclari verdigimiz sehitler de oyle olduğunu gösteriyor. Hesap verecek olanlar onune gelene terorist muamelesi yaparak algıyi manipule etmeyi cok iyi basariyorlar.

Simdi beni de pkkli yaparlar.
:KK70::KK70::KK70::KK70:

ozaman iktidarın politikasını desteklemiyoruz bu politikalar bizi felakete sürükleyebilir

Kendi adıma hiç bir zaman desteklemedim,sürekli yanlışlar içindeler.
Ülke yangın yerine döndü,buna sebeb olanlarda oy verenler bana göre..
Ama sorsan çok mennunlar..

bencede abartmışlar, yalnız beyaz nasıl korkmuşsa, sesi titriyodu adamın.
Terörü desteklemeyen bir insanın terörist damgası yemesi ne kadar acıdır.
Show programı sunan ,ekmeğini bu işten yani halk üzerinden sağlayan bir insan için cidden ürkütücü.

Ahmet Kaya'yı da bunun farklı bir versiyonu olan bir şekilde harcamışlardı.

Bu soruşturmadan bir cacık çıkmaz ,olan Beyazıt'ın o güzel imajına olur .

Terörü desteklemeyen bir insanın terörist damgası yemesi ne kadar acıdır.
Show programı sunan ,ekmeğini bu işten yani halk üzerinden sağlayan bir insan için cidden ürkütücü.

Ahmet Kaya'yı da bunun farklı bir versiyonu olan bir şekilde harcamışlardı.

Bu soruşturmadan bir cacık çıkmaz ,olan Beyazıt'ın o güzel imajına olur .
sanmam imajına zarar geleceğini, çünkü yıllardır çizgisi belli, mesela ben bilmiyorum siyasi görüşünü falan, hiç biryere yakın olduğunu göstermedi şimdiye kadar

sanmam imajına zarar geleceğini, çünkü yıllardır çizgisi belli, mesela ben bilmiyorum siyasi görüşünü falan, hiç biryere yakın olduğunu göstermedi şimdiye kadar
insanın adı çıkarsa dokuza inmez sekize Sare Lavinya.
Beyazıt komser çocuğu,yeri geldiğinde maddi sıkıntılar çekmiş bir halk çocuğu.
Terörle ne alakası var halbuki.

Neden bu olay bu kadar medyada büyüdü,neden Beyaz'ın üzerine bu kadar gidildi ben cidden anlam veremiyorum.Adam birisini yayına telefonla konuk alıyor,o kişide ben doğu da öğretmenim,kimse ölmesin,çocuklar ölmesin,anneler ağlamasın diyor,bu kötü değil aksine iyi bir dilektir,kimse ölmesin demek kötü birşey mi yoksa ben mi olaya çok düz bakıyorum anlamadım.

Diyelim ki o kadın kötü birşey söyledi, peki Beyaz'ın suçu ne,şimdi burada hergün hepimiz siyaset konuşuyoruz,burada yazdıklarımızdan site mi sorumlu,herkes kendi söyleyip yazdıklarından sorumludur,site nin suçu ne,işte bu da öyle birşey....gerçekten çok saçma sapan büyüdü bu haber.

Son düzenleme:
suçlu ayşe bile olmayan öğretmen, propaganda yapanlar ve onu destekleyenler.
öğretmen olmayan ayşemi hım belkide olabilir
peki hırsızın hiçmi suçu yok
burda hırsız nasrettin hocadan alıntıdır yanlış anlaşılmasın durduk yere ban yemeyelim malum

insanın adı çıkarsa dokuza inmez sekize Sare Lavinya.
Beyazıt komser çocuğu,yeri geldiğinde maddi sıkıntılar çekmiş bir halk çocuğu.
Terörle ne alakası var halbuki.

Bu ulke aaaa pardon ya siz sucsuzmussunuz kusura bakmayin biz sizi vatani bolmekle sucladik ama bize oyle geldi bir an diyebilecek yuzu ! olanlari ulkesi.Hersey her an olanilir.

Back