Yatak Odası Dekorasyonu beyaz yatak odasına kombinasyon

gördüm canım çok değişik bir şeymiş pek kimse de görmedim ben bu tarz bir şey
sen hangi rengini istiyosun bu perdenin

3405.jpg

resmi de bu dimi canım

3405.jpg

resmi de bu dimi canım

aynı bu renk siyah canım o perdenin mekanizması da var istedin boyuta getirebiliyorsun yarıya kadar aşağıya kadar... yatak odama aynı öyle siyah yaptıracam yanlarına kanat yaptırcam değişik bir kanat olucak :nazar::nazar:
birde canlı görsen çok şık.. kimsede yok evet samsunda 2 yer yapıyor bu perdeyi annem ve ben bayıldık:nazar::nazar:

çok şık duruyor canım
kullanımı nasıl acaba tatlım ? yıkaması kurutması tekrar takması falan ?

benim de yatak odam beyaz ve ceviz benim yatak örtüm şerabi üstünde değişik renklerde kelebekler pullar var normalde de nevresim takımlarım hep morlu yeşil sarı canlı renkler hepsi çok uyum sağlıyor. ben perdelerimi herşeyle uysun diye altın renginden biraz kahveye kaçan bi renkten fon yaptım ip perdeler krem simli o yüzden herşeyle uyuyor. halılarım da krem rengi

mobilyalarım bugün gelecek bir aksilik olmazsa
evde gördükten sonra sanırım daha sağlıklı fikir yürütebilirim
hatta eğer yürütemezsem resimlerini çeker buraya koyarım sizlerden fikir alırım kızlar
beynim o kadar dolu ki :uhm:
aksilik üstüne aksilik çıkıyo beyin sinirlerim kısa devre yapıyo arada :1rolleyes:

ben de beyaz seçtim, yatak başının olduğu duvara kırmızı bi duvar kağıdı istiyorum, doreli falan ağır bişey, aksesuar olarak da sadece kırmızı renk olacak

arkadaşlar zor bir süreçten sonra yatak odası dekorasyonunu tamamladım
çeşit çeşit renklerde nevresimlerim, yatak örtülerim olduğu için her renge uyması açısından yatak odamın perdelerini krem tonlarında yaptırdım halılarıda aynı şekilde krem aldım şuan da kalan sadece aksesuarlar
onlarda alınınca bitecek inş...
yardımcı olan herkese teşekkürler

Back
X