Yatak Odası Dekorasyonu beyaz yatak odasına kombinasyon

mutlulukkk

19.Θ7.շΘıΘ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
800
79
123
Bursa
arkadaşlar yatak odamın mobilyası beyaz ve aralarda ceviz rengi var.
şimdi ben buraya hangi renk perde halı ve yatak örtüsü kullanmalıyım sizce ?
fikirleriniz benim için yol gösterici olacak..

beyaza mor guzel oluyor ama cevizde varsa perdelerini acık renk secmelisin daha ferah olur

benim yatakodam da beyaz aralarda ceviz var.
halım beyaz üzerine mor desenli, perdem mor, tül beyaz, yatakörtüm beyaz.
ara detaylar da mor abajur vs gibi..

ceviz varsa benj rengi 2 renklı kombineye yakısır.. ama beyzla diger acık renkleri de siyahıda kullansan yakışır cnm.

Canım benim yatak odamda seninki gibi.
Evim evim bölümündede resmi var link bulabirsem gönderirim
Halım beyaz üzerine kırmızı siyah desenli.

Perdelerim;tül beyaz,üzerinde siyah dallar ve kırmızı puldan çiçekler var.(ıp perdede kullanabilirsin benim eşim istemediği için almamıştım)
Kalın perdelerde (yan fonlar) kırmızı ve siyah karışımı
Yatağım japon yatak olduğu için normal yatak örtüleri uymadı,perdelerin fon kumaşından yatak örtüsü diktirdim.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/252144-sirin-sirinenin-evine-hos-geldiniz.html

Son düzenleme:
kızlar bakıyorum da öneriler genelde mor tonlarında :)

benim günlük oturma odam kırmızı siyah ve beyaz karışımından oluşuyor.
o yüzden yatak odamı kırmızı dışında bir renkle bütünlemek istiyorum.

fikirlerini belirten arkadaşlara tek tek teşekkür ederim
mor u düşünmeye başladım şimdiden opuyorumnanaktan

Canım benim yatak odamda seninki gibi.
Evim evim bölümündede resmi var link bulabirsem gönderirim
Halım beyaz üzerine kırmızı siyah desenli.

Perdelerim;tül beyaz,üzerinde siyah dallar ve kırmızı puldan çiçekler var.(İp perdede kullanabilirsin benim eşim istemediği için almamıştım)
Kalın perdelerde (yan fonlar) kırmızı ve siyah karışımı
Yatağım japon yatak olduğu için normal yatak örtüleri uymadı,perdelerin fon kumaşından yatak örtüsü diktirdim.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/252144-sirin-sirinenin-evine-hos-geldiniz.html

canım evin çok güzel Allah mutluluğunu daim etsin güle güle eskit eşyalarını inş..
benim de günlük oturma odam kırmızı siyah ve beyaz renklerinden oluşuyor.
o yüzden yatak odamı kırmızı dışında seçeyim diyorum..
senin de herşeyin harika özellikle kebelekli :)) avizen mi o öyle senin yaaa :))
bende kebelek hastalığı vaarrr :) nerden aldın onu tatlım ya harika

benim hayalim beyaz yatakodası alıp,morla kombinasyon etmek boshayallersmile
bence harika olur canım zemuszemus

aralarda ceviz var demişsin bence krem rengi tonlarını kullanabilirsin perdelerinde... tam beyaz olsa işin daha kolay çünkü her renk gider mor pembe lacivert :) ama ceviz rengi olunca fazla seçenek kalmıyor ne yazık ki....a.s.

canım evin çok güzel Allah mutluluğunu daim etsin güle güle eskit eşyalarını inş..
benim de günlük oturma odam kırmızı siyah ve beyaz renklerinden oluşuyor.
o yüzden yatak odamı kırmızı dışında seçeyim diyorum..
senin de herşeyin harika özellikle kebelekli :)) avizen mi o öyle senin yaaa :))
bende kebelek hastalığı vaarrr :) nerden aldın onu tatlım ya harika

Canım ben dede kelebek takıntısı var.
O gördüğün kelebekli lamba çokkkkkkkkk ucuz koçtaştan aldık.
Bir ton para verip aldığımız yatak odası avizesi yatak odasını karanlık yaptı bizde bunu taktık :)))))))))

aralarında ceviz varsa mormuş kırmızıymış kullanma canım ya krem yada camel, kahverengi tonlarında bişey kullan zaten bana açıkcası mordan böğğğğğ geldi krem camel gibi renkler hem daha zarif gösterişli durur hemde daha uyumlu olurr..

Bu arada bende yatak odamı beyaz ceviz almayı düşünüyorum daha doğrusu öyle bi begendim yatak örtümü krem aldım perdelerimide krem le kamel arası ip perde almayı düşünüyorum yanlarada aldığım perdenin bi kaç ton koyusu kanat yaptırmayı düşünüyorum perdenin aralarınada siyah boncuk attırırım diye düşündüm seninde fikrin olsun..

malesef takımım da beyaz değil ceviz ağırlıktaymış arkadaşlar
ben beyaz olanı istemiştim ama gidip sordum aralarda beyaz olan ceviz ağırlıkta olan modelmiş bizimki..

bu durum da pek bir renk seceneği kalmıyor sanırım kombinasyon icin
benneyaptımki

Back
X