Yatak Odası Dekorasyonu beyaz yatak odası hakkında

zeymuss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.102
935
323
arkadaşlar bende birçok kişi gibi beyaz yatak odası istiyorum ve beğeniyorum. bu beyaz mobilyaların hepsi lake mi oluyor? bilgisi olan var mı.
bazı yerlerde okuduğuma göre lake nin kullanımı zor oluyor muş temizliği, hassas oluşu,çizilmeye müsait oluşu öyle olunca kafan karıştı çünkü
kiracı olacağım ordan oraya zor olur dedim.
ama beyaz istiyorum koyu renkleri hiç sevmiyorum da

benmde hayalım hep bembeyazdır canım bende kıracı olcam bende beyaz alıcam bence içine ne siniyorsa al dikkat etmedikten sonra her eşya çiiziliyor sonçta benm beğendiğim alfemo lilyum yatak odası süper bişi ben onu alcam inş. sende gönlune yatan rengi al derim 1 kere olcak sonçta :)

$Adsız.webpbeyaz mobilyaların en zor tarafı kaplamaların kesiştiği yerler..buralara toz biriktikçe (toz alırken bile ister istemez tozlar o boşluklara yığılıyor) kötü bir görüntü oluyor.Resmen gri bir çizgi oluyor . Kıyıları yuvarlatılmış tasarımları tercih ederseniz beyazın kullanımı daha güzel olacaktır.
Örneğin biz yukarıdaki yemek odasına aşık olmuştuk .Ben illa beyaz isterim diye tutturmustum. Showroomda harıka gozukuyordu. Sonra baska bır showroomda aynı urunu gorduk. Rengı bıle soluktu ve kaplamaların arası tozların bırıkmesınden grı bır cızgı seklındeydı.o goruntuden sonra hayallerımız yıkıldı ve artık beyaz mobılya bakamıyoruz

Son düzenleme:
arkadaşlar bende birçok kişi gibi beyaz yatak odası istiyorum ve beğeniyorum. bu beyaz mobilyaların hepsi lake mi oluyor? bilgisi olan var mı.
bazı yerlerde okuduğuma göre lake nin kullanımı zor oluyor muş temizliği, hassas oluşu,çizilmeye müsait oluşu öyle olunca kafan karıştı çünkü
kiracı olacağım ordan oraya zor olur dedim.
ama beyaz istiyorum koyu renkleri hiç sevmiyorum da

Ben Kesinlikle Tavsiye Ederim..
Korkmayın Kullanımı Hiç Zor Değil..
Silin Tertemiz Parlıyor..
Beyaz Alacaksanız Zaten Lake Olmalı..
Zannettiğiniz Kadar Hassas Değil..

Hem Beyaz Yatak Odası Alırsanız Dilediğiniz Renk Uyku Seti - Nevresim Kullanabilirsiniz.. :34:

Bende kesinlikle beyaz istiyorum bizim evde dolaplar masam ve yaşam ünitesi lake beyaz kesinlkle toz gözükmüyor bile vede öyle hemen çizilmiyor

Back
X