Beyaz tenli kadınların sürekli kendilerini övmeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni ve ya buradaki diğer Çerkez arkadaşları kıracak bir şey dediysem özür dilerim yine de.Dediğim gibi Çerkez dostlarım da var benim.

Bence büyükkkk bir genelleme yapmışsınız,her beyaz tenli beyaz tenliligi övmez herkesin güzellik algısı farklıdır mesela bence melezler çok güzel

Sen kendin esmer olmayı kendine yakıştırıyorsan başkalarının dediğinin bir önemi var mı sence ? Önemli olan senin kendini beğenmen. Bazı kızlar bilerek yapıyor senin kendini beğendiğini sevdiğini anlayınca hemen senin zıttın olan şeyleri övmeye başlarlar şaşmaz takılma o yüzden

Yeğenim Aralık'ta 3 yaşında olacak ve bebekliğinden beri buğday tenli bir kız çocuğu. İlk doğdu,rengi oturmaya başlayınca babaannesi Allah'a yalvarıyordu rengi açılsın beyaz tenli olsun diye. Şöyle bir yaşına yaklaştıkça baktı ki hala buğday tenli,renkte herhangi bir açılma olmuyo, babaannesi dedi ki vay,bu guzum gara olucu,rengi açılmıyeci.hahahahahah

Benimkilerin sadece baba tarafı kafkasyalı. Anne tarafım karadenizli. Evet gerçekten dediğin gibi baba tarafım sarışın beyaz tenli ve birçoğu da yeşil veya ela gözlü. Ancak bunu bir güzellik belirtisi olarak hiç görmedim. Hatta biz 3 kız kardeşiz sadece benden bir küçük kardeşim anne tarafımıza benziyor ve esmer. Gerçekten aramızda açık ara en güzel o. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. 100 kişiye sorsan 90ı en güzelimizin esmer olan kardeşim olduğunu söyler. Tüm akrabalarımız da en çok onu beğenir. Yanlış anlama ama sizinkiler biraz köylü kompleksliymiş

Bence de genelleme yapmamayım BAZI esmer kadınlar çok kompleksli oluyorlar,mesela hiç
Konusu açılmamışken ben küçükken sapsarıydum diyeni de duydum,esmer bir hanımın ikizim var biri sapsarı bu kara oldu diyeni de duydum,ne fark eder ki genetigimizde ne varsa o olur hayırlı sağlıklı olsunlar önemli olan da odur

Babaanne Kilisli mi:)
Değilse, bu şive nerenin

sadece çevrem değil ki. sosyal medyada görüyoruz cerkes olduğu için kendini öveni. bir kere annemin zoru ile derneklerinden birine gittim. orda gördüm kızları kendilerini sürekli övüyorlardı cerkes kızları güzeldir şöyledir böyledir. bence de güzellik renkle alakalı değil. bütündür güzellik. sadece gördüğümü söyledim. kendiyle övünmeyen Kafkas göçmeni tanımadım henüz. çok nadirdir.

Yok öyle olmuyor etkisi var, yıllar sürmüyor. Michael Kackson yaşarken yoktu şimdiki ürünler. O nasıl beyazlamıştı bilmiyorum. Benim dediklerim cilt bakım ürünü

Ben birebir değil ama sosyal medyada gördüm. Kafkaslarla ilgili sayfalar, youtube videolarının altları falan, en az bir tane görebiliyorsun. Zamanında biraz boş vaktim vardı, sapık gibi yorum okuyordum evet. Hatta gırtlak müzikleri altında Müslüman Türklerden nefret eden Moğol kız görmüştüm ahahah. Irkçı böyle Tigir Er'in Çerkez şubesi gibi bi tip görmüştüm, çeşit çeşit insan var.

Böyle moğol bir kıza ben de rastlamıştım. Ancak aynı kişi olduğunu sanmıyorum benimki tiktoktaydı (evet tiktok izliyorum). Başkalarına da rastladım bunun gibi. Hatta bizim Türklerle sürekli cengiz han bizim atamız kavgası yapıyolar düzenli olarak

Benim yaşadığım yer çok kozmopolit zaten. Çok çeşit insan görüyorum. Bir tane arkadaşım var mesela yunanistan göçmeni. Kızın instagram nicki bile göçmen girl. Telefon ekranında I Love Greece yazıyor

Şu kaosu görmek için sanırım en sonunda tiktok indireceğim.

Beyaz ten çabuk ve çok kırışır diyip gülüp geçin sonuçta esmer ya da sarışın doğmak kimsenin elinde değil

off kızım bembeyaz bende kuralım bence ikimiz de dünya güzeliyiz
Ortam çok gergin kendimi övüp gideyim dedim.
(Cidden ten renginden güzellik çıkarımı da yapmazsın ya )

Instagrama bayrak koyanlar. Dedesi ninesi Türk ve taaaaaaaa 73636 yil once Türkiyeye gocmuş, kendi de Turkiyede dogmus buyumuş oysa ama diyor gocmenim. Gocmenlik ilk nesilden sonra biter bence cunku zaten yabanci ulkeye göcmüş degil.

valla haklısınız. çok çekici çerkes kızı var. hiç çekici olmayan çerkes kızı var. bir milletin tamamı aynı çekicilikte görünebilir mi. bazısının burnu başka bazısının boyu kilosu kulağı başka. bütün türkler esmer ve 180 boyundadır demek gibi bütün genellemeler yanlış. sarışın türk yok mu, kumral türk yok mu. kısa türk yok mu.konu sahibi güzel olmayı kadınlar ister seni anlıyorum ama bunun ten rengiyle doğrudan ilgisi yok. beyaz teni çok beğenen olur doğrudur.ama unutma esmere tapanlar da var. bazısı da kızıl saçlı çilli sever. bu konularda asla genelleme yapılamaz.

İçine ufak bi yeşil çizik girdiyse demek ki…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…