Beyaz tenli kadınların sürekli kendilerini övmeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de buna katılıyorum. başkasında ıyyy mıyyy diyorlar ama kendi adetlerine bakmıyorlar. evet kayınpeder yanında bebek sevilmez konuşulmaz aynı sofraya oturulmaz. eskidenmiş şimdi yok ama var işte. hala konuşuyoruz sonuçta. ama sorsan aşırı asiller aşırı iyiler aşırı eğitimliler. asla türkler gibi değiller. bana diyorlar sen doğulu biriyle yapamazsın onlarda adet böyle. eee bizde sanki farklı bir durum var. eskiden başlık parası bile varmış. ne kadar çok olursa o kadar değerli olurmuşsun. tüm adetler kadına eziyet. ama bizimkilere sorsan kadına çok deger verilir. verilir bu arada ama o kadın 80 yaşına gelince gördüğü hürmet ne olacak gençliği gitmiş. bizimkiler gelirken kürkleri ile gelmişler. hala öyle anneannem kürk giyer. saçlarını yapar oturur. bizde köyde yaşıyorsa hizmeti de erkek görür. inek tarla bakımı vs kadınlar yapmaz mesela.

Türkiyede bu algı var maalesef. Bazıları şaşırmış, şaşırmalarına şaşırdım. Esmer ile buğday ten arasıyım çocukken direkt esmer olanlar çirkin algısıyla büyüdüm çünkü çevremde öyle deniyordu beyaz kim varsa övülüuyordu. bana güzel dendiğini de hatırlamam çocukken o yüzden şimdi güzelsin diye iltifat alsam da bir türlü inanamıyorum ikna edemiyorum kendimi. Sınıfın en popi kızı da mavi gözlü sarışın kızdı erkekleri geçtim kızlar bile sülük gibi yapışırdı.

Esmersen ağzın burnun gözün çok güzel olursa,fiziğin güzel olursa evet güzel deniyor ama beyazsan bir de renkli gözlüysen direkt güzeldir damgası yapıştırılıyor.

Neredeymis bu beyaz teni ovenler ya? Beyaz tenli, mavi gozluyum ve saclarim kaslarim kirpiklerim bile sapsari. Biraz yorulsam hemen goz altlarim coker, guneste 5 dk kalsam kipkirmizi oluyorum, bir gun makyajsiz ise gitsem her goren hasta misin diye soruyoe Kocam esmer, siyah omuzlarina kadar inen saclari ve uzun sakali var. Hayatim boyunca hep esmer erkeklere yoneldim, en sonunda gittim Ispanyol bir erkekle evlendim. Simdi umarim bebegimiz babasina benzer en azindan kumral olsun diyorum

ayy ben de esmer seviyorum erkekte. bazen sevgilimin saçlarını kıskanıyorum benim ince telli ve güçsüz olduğu için. sarışın Koreli vs erkekler bana çekici gelmiyor hiç. iki görümcem var ikisinin de aşırı uzun gür saçları var aşırı özeniyorum saçlarıma dünyanın parasını harcıyorum yine de ince ve güçsüz. ben de her ay ipek kirpik yaptırıyorum. bir kız yeğenim doğdu maşallah kirpikleri kaşlarına Kadar uzun. açıp açıp fotoğrafta kirpiklerine bakıyorum

Ne sütbeyazım ne esmer.
Basbayağı bugday tenliyim.

Şimdi ben güzel değil miyim yani

Ben de esimin saclarini kiskaniyorum. Ki ben erkekte uzun gur sac ve uzun sakal seviyorum ama benim de saclarim cok ince telli. Esim at kuyrugu yapiyor gercekten at kuyrugu oluyor, ben yapiyorum sican kuyrugu oluyor

Ben de esimin saclarini kiskaniyorum. Ki ben erkekte uzun gur sac ve uzun sakal seviyorum ama benim de saclarim cok ince telli. Esim at kuyrugu yapiyor gercekten at kuyrugu oluyor, ben yapiyorum sican kuyrugu oluyor
benimkinin saçları aşırı gür ve kıvırcık kirpikleri de uzun. sma saçını kısa kullanıyor uzatsa keşke. kismetse olura bir çocuk katılmıştı mesela upuzun saçları vardı. çok beğenmiştim. ben saçıma kaynak bile taktırdım ama olmadı. böyle kabullendik artık. üstüne beyaza yakın platin kullanıyorum. genetiğimde tek sevmediğim şey bu saç kirpik kaş. ne yapalım değişmiyor da allahtan kahverengi ipek kirpik diye bir şey çıkarmışlar

Esmer değilim saçlarim gür, boy olarakta belime gelecek neredeyse ben kestiriyorum biraz. Ama kirpiklerim tam tersi kısa ve düz. Yani bazzii seyler kaderrrrr

Esmer değilim saçlarim gür, boy olarakta belime gelecek neredeyse ben kestiriyorum biraz. Ama kirpiklerim tam tersi kısa ve düz. Yani bazzii seyler kaderrrrr
benim saçlarım çocukken gürdü toka tutmuyordu. sonra malesef boyaya boyaya öldürdüm saçlarımı. 15 günde bir açıcı vurulunca tabii. şimdi de öyle kel değilim ama uzun gür parlak saçlı kadınlara özeniyorum. neler kullandım fayda etmiyor maalesef... evet bazı şeyler genetik ve kader

Beyaz tenliyim ve beğeniyorum ama bununla durup dururken övünmek saçma olur. Arkadaşın beyaz tenlileri beğenebilir demekki onun güzellik algısı bu. Sana neden garip geldi anlamadım.

Ben boya kullanmiyorum ve her gün ısıyla şekil vermiyorum bunun etkisi olabilir

Onlar kendilerini övmüyor, insanlar beyaz teni övüyorlar. Bembeyaz bir annenin esmer kızı olarak söylüyorum bu topraklarda genelde kavruk tenli insanlar yaşadığı için az olan daha fazla ilgi görüyor. Olay bu. Git bakalım Danimarka'ya, nasıl gözde olursun
Ten rengin ne olursa olsun, düzenli C vitamini kullan. Cildin pırıl pırıl parlasın önemli olan sağlıklı bir görüntü. Ben ❤ C vitamini

Ben boya kullanmiyorum ve her gün ısıyla şekil vermiyorum bunun etkisi olabilir
15 günde bir dip ayda bir cila. her Allah'ın günü yıkama ve ısıl işlem yetersiz beslenme vitamin eksikliği ve anksiyetenin bedelini saçım ödüyor.... çok kötü değil sma işte çocukluk fotoğraflarındsji o saçlar yok. foto atılıyor olsa atardım gizliden

Aslinda düzeltmesi imkansiz degil. Ergenlikten beri tanidigim bir arkadasim var yillarca saclari asla uzamadi hep boynunda kalirdi boyu.
Hamile kalinca boyamayi birakmisti ve hamilelik icin vitamin kullaniyordu saclari saglikli uzadi resmen gogus altina kadar kendi bile sasirmisti, beklemiyordu.

Kv dem beni ilk gördüğünde dediği şey ne güzel bem beyazsin dı. bende beyazım ama pek memnun olduğum söylenemez hatta doktorun biri sarılık geçirdiğimi zannedip sarılık testi yaptırmıştı ..

Ya bosver hic takma. Övüyorsa sıkıntı var demektir
Ayrica bu solaryumcular bosuna dolu dolu degiller

Sarilik belirtisinde cilt beyaz degil sari tonlu oluyor.

Bu tip insanlar neye sahiplerse veya sahip olmayı arzu ediyorlarsa o şeyler övülmeye değer oluyor. İnsan tabi kendisini beğenebilir cok doğal hatta ben her insanda olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak kişiler kendilerine aşırı güvenir, kendilerine hayran olur ve sürekli kendilerini ön plana çıkaracak durumların içinde bulunmak isterse bu insanlarda narsistik kişilik bozukluğu oluyor. Anladığım kadarıyla gençsiniz ve bu kişilerin tavrı sizi olumsuz yönde etkiliyor. İnsanları değiştirmeniz cok zor bu yüzden çevrenizi değiştirin. Eğer değiştiremeyeceğiniz bir ortamda birlikteyseniz ilişkinizi minimuma indirin. Bu tarz konular geçtiği zaman ne hissediyorsanız sizde onu dile getirin. Güzellik göreceli bir kavram ve tartışmaya açık değil. Tarihsel süreçte beyaz tenin ön plana çıkarılmasının ardında beyaz tene sahip kadınların üst sınıftan olduğuna dayanan inanış. Artık 21. yüzyıldayız ve köleliğin kaldırılması ile birlikte bir asır geride kaldı bu düşünce. Bu yüzden bu tarz basit ve bayağı nedenlerle kimsenin sizi aşağılamasına izin vermeyin. Bu tarz eziklere egolarını tatmin etmeleri için sizi kullanmasına izin vermeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…