Gerçekten gommek için ya da esmer tenli olduğum için açmadım bu başlığı,bana çok garip geldiği için anlatmak istiyorum. Beyaz tenli arkadaşlarım taş gibi bir kız gördüğü zaman oha ne kadar da güzel bembeyaz diyorlar ,kıza bakinca benim gördüğüm manken gibi ağzı burnu kutu gibi bir kız oluyor. Bunu dile getirdiğim de bembeyaz olduğu için güzel olduklarını söylüyorlar? Bana çok komik geliyor bu durum ,insanların zevkleri farklı olabilier tabii ki de . Ama o an kendilerini de övmek için bunu dile getiriyorlar . Bir arkadasim var biraz kilolu ,bir kizi överken hiç fiziği çok iyi diye övdüğünü görmedim . Söylediği ilk şey ne kadar da beyaz oldugu oluyor. Bazen çok pot kırıyorlar esmerlerin bazıları cingen gibi duruyor vsvs diyerek. Ben hiç bir zaman bu ten rengi mevzusunu da anlamadım , son zamanlarda kumral arkadaşlarım çoğaldığı için bu durumu yasamaya başladım.Ne zaman böyle bir olay olsa ilk bunu söylüyorlar, bir esmer olarak ten rengimi çok seviyorum kendime de çok yakistiririm yakışana da çok yakışır ama gidip de bunu sürekli dile getirmeye ne gerek var ki ? Esmer olduğum için şanslı hissediyor oluşumu, beyaz tenli olmayı aşağılayarak mı dile getirmeliyim onlara karşı ,siz olsaniz naparsiniz? Bu durum benim öz guvenimi etkilemediği için hiç dile getirme gereği duymadım fakat artık dile getirmeyi geçti mevzu ,direkt aşağılamaya basladilar .
Son zamanlarda da çok garip insanlarla tanışıyorum , boyu kısa olan erkekleri aşağılayan bir arkadasim var, cep boy diye . Ya da tipini begenmedi diye aşağılayarak mizah yapanları, aşırı pasif olup hiç bir şey yapmak istemeyen bir soru sorduğum da 10 dk sonra cvp veren , normal de kedi gibi davranip yanına birisini cekince aslan kesilen vsvs . Hayatımda hiç böyle insanlara yer vermemiştim . Bu durum beni içten içe rahatsız ediyor . Nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?