Tesekkur ederim ama gunese gelemio vucudum pek : (Ben kullandim cok dikkatli ve esit sekilde surulmesi gerekiyor renk tonu esitlenmesi acisindan. Etekler elbiseler giyilecekse ozel birgunse hos olabilir. Diger turlu tavsiye etmiyorum elbiselere bulasabiliyor, renk acilirken lekeli bi goruntu olusuyor oyle olunca bayagi bi keseleniyordum kurtulmak icin. Dusta da ayni sekilde karma akiyor. Terleyince nemlenince vs kotu bir his oluyo tende. Bronzlastirici gunes kremi surup yavas yavas bronzlasmanizi oneririm daha guzel ve etkili en guzeli dogal olan:))
Ben her yerime surme niyetindeydim : ( ama vazgeciorum gibiKonuya yorum yazan tek esmer benim herhalde. Belki de bığdayım onu da tam bilemiyorum, neyse...
Kuzen kullanıyordu o kremlerden, iğrençti. Spreyini de kullandı, mendil şeklinde olanı da. İnandırıcı bir ten rengi olması için komple kreme batıp çıkmak lazım, yüzüne sürdün boyun ne olacak, eller ne olacak?
Beyaz ten iyidir.
Orası oyle. Kusurları az belli oluyor özellikle. Ben melezlere bayılıyorum.="Nefertiiti, post: 55445887, member: 880963"]Keşke esmer olsaydım ama
Esmer kadınlar daha bir cekici oluyor bana göre
Benim ailem full esmerKucuk oglum bembeyaz.. ayagini bi yere vursa morario.. biliorum ne demek istedigini.. zor bi ten rengi bu kdr beyaz olmak..
Buyuk oglum esmer kizimda bugday tenli.. bu cocuklar kardes ayni ana babadan :)
Herkes elinde olmayani istio haklisinKeşke esmer olsaydım ama
Esmer kadınlar daha bir cekici oluyor bana göre
Ama tam tersi esmer ten icin hassas degil deniyor..
Esmer kadınlara elbise etek çom yakıştırırımOrası oyle. Kusurları az belli oluyor özellikle. Ben melezlere bayılıyorum.
Ben eger esmerim cildimi acmak istiorum deseydim konuda eminim esmerleri oven bir soz soliycekti.. aciklamasini yapmis gormedin mi?Bu ne saçma bir yorumdur... Esmerler, kumrallar çirkin ve özel değiller, bir tekbeyaz tenliler mi güzel ve özeller? Açık tenli biri olarak söylüyorum ki, yorumunuz gerçekten çok rahatsız edici. Alttan alttan açık tenli olmayanları aşağılıyorsunuz.. Bu nasıl bir egodur böyle.
Benim ailem full esmer
Anne tarafıda baba tarafıda
Ben böyle bir değişik olmuşum
Kardeşlerim benzerlik konusunda tanımdan geçmez
Ama beyaz ten zor bir ten dediğin gibi
Sinek ısırsa kelebek konsa morarır
Bende beyaz tenliyim herzaman ya cildim soyuldu ya kurudu yada kizarip geri beyazladim. Gectigimiz yaz havuc ve kakao yagi surup ogleden sonra 4 gibi 20 dakika kadar guneslendim. Ciddi anlamda ilk defa bronzlastm 1 hafta icinde ,zararinidi gormedimTesekkur ederim ama gunese gelemio vucudum pek : (
Ilk oglum dogdu bu nerden aldiki rengini dedik.. babam esmer ona cekmis dedik.. neyse ikinciyide esmer beklerken ayparcasi oglumu gorunce sok oldum:) o da anneme cekmis dedim..annem sarisin beyaz tenli.. derken kizim dogdu gittikce bugday ten oldu.. o da babasina cekmis : )3 cocuk dogurdum ucude apayri masallah:) hic biri bana benzemio :)) belli olmuyo Allahin isiBenim ailem full esmer
Anne tarafıda baba tarafıda
Ben böyle bir değişik olmuşum
Kardeşlerim benzerlik konusunda tanımdan geçmez
Ama beyaz ten zor bir ten dediğin gibi
Sinek ısırsa kelebek konsa morarır
Yazı bekle. Güneşlen. Hem d vitamini alırsın hemde bronzlaşırsın. Kremler zararlı olabilir. Krem kullanacaksan içinde zararlı madde olmamasına dikkat et. Çünkü bütün vücuduna uygulayacağından bu zararlı maddelere daha çok maruz kalacaksın. Sadece el ve yüze sürmeye benzemez.Selam kizlar,
Simdik bembeyaz tenli bi hatunum.. oyle cokta cart beyaz degil ama iste esmerde degilim.. yuzum neyse ama vucudumu bronzlastrmak istiyorum..
Amaaaa gelgelelim solaryuma gitmek istemiorum zararli.. gunes altina yatmak istemiorum ( zaten pek gunes yok simdilik) cunku cildim hassas.
Diyorumki su cilt bronzlastirici kremlerden alsam kullansam.. kullanan var mi? Benim aklima direkt sanki kremin icinde fondotenimsi birsey varda cildimizi koyulastiriyo gibi geliyo. Ee ole olsa giydiklerimizde pis olur.
Deyin bana bakiyim kullanan birileri var mi?
Uzun vaadede bu yaglar icinde kanserojen diolar : (Bende beyaz tenliyim herzaman ya cildim soyuldu ya kurudu yada kizarip geri beyazladim. Gectigimiz yaz havuc ve kakao yagi surup ogleden sonra 4 gibi 20 dakika kadar guneslendim. Ciddi anlamda ilk defa bronzlastm 1 hafta icinde ,zararinidi gormedim
Alla alla eeeeBeyaz olmak mükemmel bir şey ben de Karakaş kara göz bi insanım ama tenim çok beyaz, bazı zamanlar ölü gibi gözüksem de beyaz ten rengi ayrıcalıktır diye düşünüyorum
Genetik test nasıl oluyor neler öğrenebiliyorsunuzGenetik cok ilginc bir alan. Kendi genetigime gore bembeyaz tenli olmaliyim(genetik test yaptirmistim hastalik icin) ama gel gor ki esmerim:) hatta ilkokula kadar da sapsarisin ve beyaz tenli bir cocuktum:))) fotograflarimi goren sok oluyor ama diyorum ya genetik ilginc bir alan, cevre falan etkiliyor cocugun cilt tonunu belirlemede. Guzel insan esmer olsa da guzel, beyaz olsa da guzel. Bence kemik yapisi onemli guzellik mevzusunda.
Tarihten gelen bir olgu. İnsanoğlu kafası işte!Sizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama bu söyleminizle beni şaşırttınız. Hiçbir insan ten rengi sayesinde daha özel değildir. Bir beyaz ten gururu var insanlarda anlamıyorum neden... Üstelik ben de beyaz tenliyim ama kendimi kimseden özel hissetmiyorum bu sebepten.
Ay cnm valla cok saol :) zahmete girdin:) bunu surup gunesleniosun dimi? Normal gunes kremi? Uzerine faktor yazmio galiba ondan bilemedimTontriko senin için hiç usenmedim gittim bronzerimi sürdüm geldim. Şimdi ampul ışığının altında çektiğim için biraz yapay durmuş. Normalde daha doğal duruyor
Ben de aşırı beyazım. Hatta küçükken ailemle tatile gitmezdik vampir gibi gezerdim. Ama güneş yanığı coook sevdiğim için deniz mevsimi acilmadan Caddebostan sahilde falanEki Görüntüle 2130022 uzanıyorum bikinimle herkesten önce kararıyorum