Genetik test nasıl oluyor neler öğrenebiliyorsunuz
Ben bacaklarıma kullanıyorum iyi kurumasını beklemek lazım kollarda olur ama ben ihtiyaçı bacaklarda hissediyorum iyi yani fena değilSelam kizlar,
Simdik bembeyaz tenli bi hatunum.. oyle cokta cart beyaz degil ama iste esmerde degilim.. yuzum neyse ama vucudumu bronzlastrmak istiyorum..
Amaaaa gelgelelim solaryuma gitmek istemiorum zararli.. gunes altina yatmak istemiorum ( zaten pek gunes yok simdilik) cunku cildim hassas.
Diyorumki su cilt bronzlastirici kremlerden alsam kullansam.. kullanan var mi? Benim aklima direkt sanki kremin icinde fondotenimsi birsey varda cildimizi koyulastiriyo gibi geliyo. Ee ole olsa giydiklerimizde pis olur.
Deyin bana bakiyim kullanan birileri var mi?
Evet kemik yapısı yüz yapısında öncelik banada göre.Genetik cok ilginc bir alan. Kendi genetigime gore bembeyaz tenli olmaliyim(genetik test yaptirmistim hastalik icin) ama gel gor ki esmerim:) hatta ilkokula kadar da sapsarisin ve beyaz tenli bir cocuktum:))) fotograflarimi goren sok oluyor ama diyorum ya genetik ilginc bir alan, cevre falan etkiliyor cocugun cilt tonunu belirlemede. Guzel insan esmer olsa da guzel, beyaz olsa da guzel. Bence kemik yapisi onemli guzellik mevzusunda.
bütün beyaz tenliler ne kadar güzel ve özel olduklarini bu topicte anlatsinhayret bisey bazi yorumlar gercekten ülkenin mentalitesini ortaya koyuyor..
Ne bilim az renk gelsin vucuduma dediydim :)Özellikle vücudu süt beyaz biri olarak amaaannn boşver demeye geldim
Güneşe çıkmadan rüzgarla yanıyorum. Yanıyorum dediğim kızarıyorum
Beyazlarda ikiye ayrilio bence.. bi benim gibi beyazlar birde sut beyazlar:)Beyaz tenli cokmus.Sizinde vucudunuzda cok morluk oluyor mu?Biktim ya bi yere dokunsam morariyor bildiginiz bi krem felan var mi?Bu arada bende bronzlastirici krem bi iki gun kullanmistim guneste de durdum bi farklilik olmadi ama mayis ayiydi cok sicak degildi hava.
Özellikle vücudu süt beyaz biri olarak amaaannn boşver demeye geldim
Güneşe çıkmadan rüzgarla yanıyorum. Yanıyorum dediğim kızarıyorum
Yok yok ... Denizde az faktorlu koruyucu sürüyorum, üstüne de guneslenirken havuç yağı falan kullaniyorum, çabuk yanmak için. Sezonu Mayıs gibi açıp Kasım gibi kapattığım için yeterince kararıyorum zaten :)Ay cnm valka cok saol :) zahmete girdin:) bunu surup gunesleniosun dimi? Normal gunes kremi? Uzerine faktor yazmio galiba ondan bilemedim
Valla uzak dur derim :)Yapma yaa.. dalga dalga olmakta istemiom yani :)) hahaha tesekkur ederim cnm
Selam kizlar,
Simdik bembeyaz tenli bi hatunum.. oyle cokta cart beyaz degil ama iste esmerde degilim.. yuzum neyse ama vucudumu bronzlastrmak istiyorum..
Amaaaa gelgelelim solaryuma gitmek istemiorum zararli.. gunes altina yatmak istemiorum ( zaten pek gunes yok simdilik) cunku cildim hassas.
Diyorumki su cilt bronzlastirici kremlerden alsam kullansam.. kullanan var mi? Benim aklima direkt sanki kremin icinde fondotenimsi birsey varda cildimizi koyulastiriyo gibi geliyo. Ee ole olsa giydiklerimizde pis olur.
Deyin bana bakiyim kullanan birileri var mi?
Bunu soledigin iyi oldu.. kullanmaya karar verirsem mutlaka dusta yaparim :)Sally Hansen in sprey bronzlaştırıcısından kullanıyorum ben de canım. Duşta liflemeden çıkmıyor öyle kalıcı oluyor o spreyler. Rimmel london markasının krem olanları da vardı ama kremi eşit yayamıyorsun alacalı oluyor. Sprey çok iyi o bakımdan ama dikkat et sprey zerrecikleri sağa sola da yapıştığından duşakabinin içinde uygula ki sağa sola bulaşanlar fayansa bulaşsın suyla hemen temizlensin. Ben bi kere yatak odasında yapmıştım halı leş olmuştu
D vitaminim cok yuksek degil dogru.. ama benim oldum olasi rengim boyle.. bembeyaz biri gelse vucudum koyu bile kalabilir belki.. ama bronz degilim ne yazikkiArkadaşlar bir sürü çözüm yazmıştır. Ben sağlığınızla ilgili bir şey yazmak istedim, belki daha önce de yazılmıştır. Vücudunuz o kadar beyazsa, o kadar güneş görmediyse D Vitamini eksikliğiniz olma ihtimali çok yüksek. Mutlaka baktırın. Hiç tahmin edilemeyecek hastalıklara sebep olabiliyormuş.
Onuda duydum dogru muki :)Tv de biri kola sürüyodu .
Hepsini yerim icerim yani bence sorun yok :)Süt beyaz tenEki Görüntüle 2130024 buğday sarısı tenEki Görüntüle 2130025 çikolata kahvesi tenEki Görüntüle 2130026 işte cilt rengimiz, bukadar güzel,hepsi özel ve güzel arkadaşlar.yani hepimiz güzeliz ve özeliz...