- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
Ben düşünemedim böyle bir durumu siz kusura bakmayın
Her rengin güzelliği başka, çünkü insan güzel bir varlık
Sizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama bu söyleminizle beni şaşırttınız. Hiçbir insan ten rengi sayesinde daha özel değildir. Bir beyaz ten gururu var insanlarda anlamıyorum neden... Üstelik ben de beyaz tenliyim ama kendimi kimseden özel hissetmiyorum bu sebepten.
al benden de o kadar, ben de sasirdim, esmer kadinlar siradan ve özel degiller o zaman.. ne diyim saskinim. bu ülkede bir beyazlik saplantisi var ben de onu anlamadim.
Herkes nadir olana özeniyor maalesef. Bu kadar çok yapay sarışın da bu sebepten mevcut bence ülkemizde. Yakışmadığı halde ısrarla boyatan kadınlar görüyorum, oysa ki orijinal saç rengiyle çok daha güzel olacaklar...
Iide ben niye o zmn bronz olmak istiom :)cünkü güzellik terörü onlari buna zorluyor, ay ne güzel kiz bembeyaz denildigi ve sarisinlarin ragbet gördügü bir ülkede bana garip gelmiyor.
Iide ben niye o zmn bronz olmak istiom :)
Buarada esmer misin kiz:)))
Dedim ya yuzum onemli degil ama sanki esmer vucut daha saglikli havasi verio gibi..
ole gelio bana : (
Peki o zmn bronzlasma nasil oluo? Onu mersk ediorum.. dedim ya icinde fondoten varmis hissine kapiliorum :))Lisedeyken kullanırdım bir ara o bronzlaştırıcı kremden. Öyle yakma falan olmuyor. Her yere eşit sürmeye dikkat etmen gerekiyor sadece.
Yavrum bende sanmistimki :))) dedim bu kdr cinlendiyse bu kiz kesin esmer :)))hayir konuya yorum yapan bütün bayanlar gibi beyaz tenliyimsadece bakis acisi garibime gitti. herkes beyaz, hepimiz beyaziz
Oyle manyak bronzluk degil Istedigim hafif bi ten rengi..Arko krem gerçekten esmerleştiriyor ama arkadaş bronzlaşmak istiyor kremleri bilmem ama güneş kremleriyle sabırla hata akşam üstü güneşiyle deniz kenarı olmasa istediğin bronzluğu zor elde edersin
Hahaha sirtima suremem zaten nasil olcak :)Canim ben kışın kullaniyorum. Fondöten gibi değil, yani kuruduktan sonra kiyafete bulaşmıyor. Yıkandıkca akiyor yavaş yavaş...
AMA lüften kaliteli bir ürün al yoksa havuc gibi olursun. Spray olanlari daha kullanışlı. Sürmek icin yardim al birinden yoksa bazi yerleri insan unutuyor