Selam kizlar,
Simdik bembeyaz tenli bi hatunum.. oyle cokta cart beyaz degil ama iste esmerde degilim.. yuzum neyse ama vucudumu bronzlastrmak istiyorum..
Amaaaa gelgelelim solaryuma gitmek istemiorum zararli.. gunes altina yatmak istemiorum ( zaten pek gunes yok simdilik) cunku cildim hassas.
Diyorumki su cilt bronzlastirici kremlerden alsam kullansam.. kullanan var mi? Benim aklima direkt sanki kremin icinde fondotenimsi birsey varda cildimizi koyulastiriyo gibi geliyo. Ee ole olsa giydiklerimizde pis olur.
Deyin bana bakiyim kullanan birileri var mi?
Canim ablam :)Bende beyazım, beyaz kadın özeldir, güzeldir
Güneşte yanamıyorum cildim çok hassas, kızarıp sonra beyazlıyorum o yüzden güneşlenmem hiç
Solaryuma zaten karşıyım
Bahsettiğin kremleri kullanmadım hiç ama çok güzelsindir demeye geldim, boşver öyle kimyasal şeyleri:)
Dogruda vucuduma istiorum oyle sut beyaz degilde vucudum.. valla istiorum bende soyle biraz yanmis vucutum olsun : (Beyaz tenli bronz bronz tenli beyaz ister
Kış gelirken yazı yaz iken kışı isteriz
Hiç gerek yok bana kalırsa
yazık tenine değdirme şu kozmetik şeylerini
Napioki o krem?Şu arko kremler var ya klasik olan onu sür dışarı falan çıkarken heleki rüzgarda
Arap bacı gibi dolanırsın ortada
Ben arkoyu duyunca görünce kaçarak uzaklaşasım gelir
Tabiki tavsiye etmiyorum
Bende beyazım, beyaz kadın özeldir, güzeldir
Güneşte yanamıyorum cildim çok hassas, kızarıp sonra beyazlıyorum o yüzden güneşlenmem hiç
Solaryuma zaten karşıyım
Bahsettiğin kremleri kullanmadım hiç ama çok güzelsindir demeye geldim, boşver öyle kimyasal şeyleri:)
tavsıye için ucret ne vereceksin ha haDogruda vucuduma istiorum oyle sut beyaz degilde vucudum.. valla istiorum bende soyle biraz yanmis vucutum olsun : (
Hahaha bu guzeldi iste :)tavsıye için ucret ne vereceksin ha ha
Sizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama bu söyleminizle beni şaşırttınız. Hiçbir insan ten rengi sayesinde daha özel değildir. Bir beyaz ten gururu var insanlarda anlamıyorum neden... Üstelik ben de beyaz tenliyim ama kendimi kimseden özel hissetmiyorum bu sebepten.
200 yıl once üstünlükmüş beyaz ten ben de beyaz tenlıyım fazlasıyla şahsen çok memnun değilim bronz ten sevıyorum yazın ama olmuyor tam bronz ne yapsam daSizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama bu söyleminizle beni şaşırttınız. Hiçbir insan ten rengi sayesinde daha özel değildir. Bir beyaz ten gururu var insanlarda anlamıyorum neden... Üstelik ben de beyaz tenliyim ama kendimi kimseden özel hissetmiyorum bu sebepten.
Belki benle birlikte krem kullanman gerekiodur:))200 yıl once üstünlükmüş beyaz ten ben de beyaz tenlıyım fazlasıyla şahsen çok memnun değilim bronz ten sevıyorum yazın ama olmuyor tam bronz ne yapsam da
Bu bir latife, tabi ki ten rengi insanı özel yapmaz, yanlış anlamışsınız,ilahi :))
Sizin yorumlarınızı genelde beğenirim ama bu söyleminizle beni şaşırttınız. Hiçbir insan ten rengi sayesinde daha özel değildir. Bir beyaz ten gururu var insanlarda anlamıyorum neden... Üstelik ben de beyaz tenliyim ama kendimi kimseden özel hissetmiyorum bu sebepten.
pudram bile beyaz pudra benim sadece renkli olarak cc krem kullanıyorum o da her gun değil cilt bakımıma daha onem verırım rengi pek umrumda değilBelki benle birlikte krem kullanman gerekiodur:))
Ya isin mantigini cozemedim ben boya mi var icinde cildimi yakio., hani kuafordede oksijenli su acar ya sac rengini.. o tarz birseymiki
Yine de ayrıştırıcı söylemlere karşı hassasım, olur ya bir siyahi vatandaşımız okur da kendisini kötü hisseder diye üzülüyorum :) Kusura bakmayın...
200 yıl once üstünlükmüş beyaz ten ben de beyaz tenlıyım fazlasıyla şahsen çok memnun değilim bronz ten sevıyorum yazın ama olmuyor tam bronz ne yapsam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?