Güneş Kremleri Beyaz tenim

Güneş kremleri, bronzlaşma
Genetik test nasıl oluyor neler öğrenebiliyorsunuz

Ben detayli olanini yapmadim, haplogroup dna gecmisine bakarken bunu da ekledim, 23andme de. Bazi genetik hastaliklarin tasiyicisi olup olmadigina, ve bazi ozellikleri tasiyip tasimadigina bakiliyor, ten rengi, sac rengi, goz rengi, kosucu olup olmaman, hangi kokularin rahatsiz edebilecegi vs vs. Oradaki bilgiyi baska genetik sitelerine yukleyip detaylari gorebilirsiniz.

Selam kizlar,

Simdik bembeyaz tenli bi hatunum.. oyle cokta cart beyaz degil ama iste esmerde degilim.. yuzum neyse ama vucudumu bronzlastrmak istiyorum..

Amaaaa gelgelelim solaryuma gitmek istemiorum zararli.. gunes altina yatmak istemiorum ( zaten pek gunes yok simdilik) cunku cildim hassas.

Diyorumki su cilt bronzlastirici kremlerden alsam kullansam.. kullanan var mi? Benim aklima direkt sanki kremin icinde fondotenimsi birsey varda cildimizi koyulastiriyo gibi geliyo. Ee ole olsa giydiklerimizde pis olur.

Deyin bana bakiyim kullanan birileri var mi?
Ben bacaklarıma kullanıyorum iyi kurumasını beklemek lazım kollarda olur ama ben ihtiyaçı bacaklarda hissediyorum iyi yani fena değil

Beyaz tenli cokmus.Sizinde vucudunuzda cok morluk oluyor mu?Biktim ya bi yere dokunsam morariyor bildiginiz bi krem felan var mi?Bu arada bende bronzlastirici krem bi iki gun kullanmistim guneste de durdum bi farklilik olmadi ama mayis ayiydi cok sicak degildi hava.

Genetik cok ilginc bir alan. Kendi genetigime gore bembeyaz tenli olmaliyim(genetik test yaptirmistim hastalik icin) ama gel gor ki esmerim:) hatta ilkokula kadar da sapsarisin ve beyaz tenli bir cocuktum:))) fotograflarimi goren sok oluyor ama diyorum ya genetik ilginc bir alan, cevre falan etkiliyor cocugun cilt tonunu belirlemede. Guzel insan esmer olsa da guzel, beyaz olsa da guzel. Bence kemik yapisi onemli guzellik mevzusunda.
Evet kemik yapısı yüz yapısında öncelik banada göre.
Boyum 150
Beni annemle ablamla gören tanıdık mı dıyor
Cunku ne boydan postan almışım ne benzerlıkten , genetikten .
Tek güzel yanı beyaz ten , renkli göz .
Rusa benzettiler , almana benzettiler
Bir tek boydan kaybettim .
O kadar çok üvey evlat mı bahsi yapıldi ki doğal sarışın olmama rağmen çocukluğumdan beri saçımı siyaha boyatıyorum .
Yani anne baba kardeşe benzeme çabam inanılmazdı .

Beyaz tenli cokmus.Sizinde vucudunuzda cok morluk oluyor mu?Biktim ya bi yere dokunsam morariyor bildiginiz bi krem felan var mi?Bu arada bende bronzlastirici krem bi iki gun kullanmistim guneste de durdum bi farklilik olmadi ama mayis ayiydi cok sicak degildi hava.
Beyazlarda ikiye ayrilio bence.. bi benim gibi beyazlar birde sut beyazlar:)

Özellikle vücudu süt beyaz biri olarak amaaannn boşver demeye geldim :KK70:
Güneşe çıkmadan rüzgarla yanıyorum. Yanıyorum dediğim kızarıyorum :KK70:

Ay o cok fena yaa.
Bir de yüzüm sisiyor vucuduma birseyler oluyor. Hava bile dokunuyor bana.
Pamuklara sarip ne sicak ne soguk bir havada gezmem lazim. Yaz gelince sanki yüzümü biri keseyle yolmus gibi tahris oluyor tenim, yüzüm. Kizima cok laf sokuyorlar hatta neden bu kadar beyaz diye.
Hic disari cikarmiyorsun diyorlar. Tatile gidip geliyoruz, günese cikti diye esmerlescek mi cocuk, yine beyaz.
Beyazligi batiyor kizimin resmen, hastalikli muamelesi yapan oluyor, hep ayni kisiler.
Yaradan öyle yaratmis hepimizi ayri ayri, illa rengimizi mi degistirelim.
Ki ben cok da memnunum rengimden, güneste bir ara bronzlastirmistim kendimi, hic ama hic yakismiyor bana.
Öyle dogmadim cünkü.
Simdi tek derdim cildimi korumak ve rengimi sabit tutmak.

Ay cnm valka cok saol :) zahmete girdin:) bunu surup gunesleniosun dimi? Normal gunes kremi? Uzerine faktor yazmio galiba ondan bilemedim
Yok yok ... Denizde az faktorlu koruyucu sürüyorum, üstüne de guneslenirken havuç yağı falan kullaniyorum, çabuk yanmak için. Sezonu Mayıs gibi açıp Kasım gibi kapattığım için yeterince kararıyorum zaten :)
Bu sürdüğüm şey garnierin amber solarie isimli bronzluk kremi. Ufak bir parça surunce bilek bolgemdeki gibi koyulasiyor. Siz güneş ve solaryum istemiyormuşsunuz ya, bunu kullanabilirsiniz diye çektim- bronz olmak istediğiniz zaman.
Sabahtan akşama kadar rengi atmıyor, ben fazla kullanmıyorum ama kullandığım kadarıyla mutluyum

Yapma yaa.. dalga dalga olmakta istemiom yani :)) hahaha tesekkur ederim cnm
Valla uzak dur derim :)
Oyle kalici bronzluk saglayan seyler degil cunku bunlar, sprey boya gibi boyuyorsun kendini :) sonra yikandikca atiyor. Ben bacaklarim icin almistim çünkü bronzlasmadan asla şort ya da etek giyemiyordum, ilki husran oldu, sonra baska marka aldim o da beter cikti, doymadim bronzlastirici mendil aldim tuy diktim :bicak:
Simdi yaza girerken bolca gunes yagi surup balkonda azcik rengimi döndürüyorum, sonra tatil falan normal insan rengi oluyorum zaten :KK45:

Bir ara kremle bronzlasmak modadaydi, bagzilari nasil kulanmasini bilmedikleri icin turuncu turuncu dolanirlardi.. Bronzlasmayi bende severim ama iste lekeler olusmamasi icin dikat etmeliyiz..

Sally Hansen in sprey bronzlaştırıcısından kullanıyorum ben de canım. Duşta liflemeden çıkmıyor öyle kalıcı oluyor o spreyler. Rimmel london markasının krem olanları da vardı ama kremi eşit yayamıyorsun alacalı oluyor. Sprey çok iyi o bakımdan ama dikkat et sprey zerrecikleri sağa sola da yapıştığından duşakabinin içinde uygula ki sağa sola bulaşanlar fayansa bulaşsın suyla hemen temizlensin. Ben bi kere yatak odasında yapmıştım halı leş olmuştu

Bir de tatillerde goruyorsunuzdur. O bembeyaz ya da sarışın Almanlar,Ruslar baya kararıyor. Ben o kadar çok gördüm ki... Burdakiler niye hiç olmuyor acaba hep hassaslar. Demek ki diğer ülkedeki beyazlar şanslı bı hafta günesin altında yatıp mis gibi oluyorlar.

Selam kizlar,

Simdik bembeyaz tenli bi hatunum.. oyle cokta cart beyaz degil ama iste esmerde degilim.. yuzum neyse ama vucudumu bronzlastrmak istiyorum..

Amaaaa gelgelelim solaryuma gitmek istemiorum zararli.. gunes altina yatmak istemiorum ( zaten pek gunes yok simdilik) cunku cildim hassas.

Diyorumki su cilt bronzlastirici kremlerden alsam kullansam.. kullanan var mi? Benim aklima direkt sanki kremin icinde fondotenimsi birsey varda cildimizi koyulastiriyo gibi geliyo. Ee ole olsa giydiklerimizde pis olur.

Deyin bana bakiyim kullanan birileri var mi?

Arkadaşlar bir sürü çözüm yazmıştır. Ben sağlığınızla ilgili bir şey yazmak istedim, belki daha önce de yazılmıştır. Vücudunuz o kadar beyazsa, o kadar güneş görmediyse D Vitamini eksikliğiniz olma ihtimali çok yüksek. Mutlaka baktırın. Hiç tahmin edilemeyecek hastalıklara sebep olabiliyormuş.

Sally Hansen in sprey bronzlaştırıcısından kullanıyorum ben de canım. Duşta liflemeden çıkmıyor öyle kalıcı oluyor o spreyler. Rimmel london markasının krem olanları da vardı ama kremi eşit yayamıyorsun alacalı oluyor. Sprey çok iyi o bakımdan ama dikkat et sprey zerrecikleri sağa sola da yapıştığından duşakabinin içinde uygula ki sağa sola bulaşanlar fayansa bulaşsın suyla hemen temizlensin. Ben bi kere yatak odasında yapmıştım halı leş olmuştu
Bunu soledigin iyi oldu.. kullanmaya karar verirsem mutlaka dusta yaparim :)

Arkadaşlar bir sürü çözüm yazmıştır. Ben sağlığınızla ilgili bir şey yazmak istedim, belki daha önce de yazılmıştır. Vücudunuz o kadar beyazsa, o kadar güneş görmediyse D Vitamini eksikliğiniz olma ihtimali çok yüksek. Mutlaka baktırın. Hiç tahmin edilemeyecek hastalıklara sebep olabiliyormuş.
D vitaminim cok yuksek degil dogru.. ama benim oldum olasi rengim boyle.. bembeyaz biri gelse vucudum koyu bile kalabilir belki.. ama bronz degilim ne yazikki

Süt beyaz ten rengi 2.png buğday sarısı ten rengi 1.jpg çikolata kahvesi ten rengi 3.jpg işte cilt renklerimiz, bukadar güzel,hepsi özel ve güzel arkadaşlar.yani hepimiz güzeliz ve özeliz...:KK68:

X