Güneş Kremleri Beyaz Ten mi Bronz Ten mi?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Beyaz Ten mi daha çekici Bronz Ten mi?

• Beyaz Ten çok güzeldir :)

OY: 227 52,8%
  • Bronz Ten süperdir :)

OY: 203 47,2%

• Ankete Katılan
    430
bence buğday ten ankette buğday yok şaşırdım. kışın tam beyaz değil ama beyaza yakın oluyorum yazın buğday oluyorum çünkü ben sere serpe yatıp hiç kıpırdamadan güneş altında saatlerce yatan bayanları hiiç anlamıyorum. derilerini öldürüyorlar resmen. hiç yapmadım yapmamda. ben doğal olan herşeyden yanayım. hatırlıyorum geçen sene esmer 1 kız görmüştüm 1 insan normal rengini bu kadar mı koyultur resmen zenci olmuştu ve cidden çok kötüydü ama kendini güzel sanıyor anlamıyorum.
ben buğday diyorum her renk ve makyaj tonu yakışır. bembeyaz renk kaldırmıo bronz bence sadece açık renklerde ama buğday her rengi açık koyu kaldırıyor ve yakışıyor diye düşünüyorum.

bence buğday ten ankette buğday yok şaşırdım. kışın tam beyaz değil ama beyaza yakın oluyorum yazın buğday oluyorum çünkü ben sere serpe yatıp hiç kıpırdamadan güneş altında saatlerce yatan bayanları hiiç anlamıyorum. derilerini öldürüyorlar resmen. hiç yapmadım yapmamda. ben doğal olan herşeyden yanayım. hatırlıyorum geçen sene esmer 1 kız görmüştüm 1 insan normal rengini bu kadar mı koyultur resmen zenci olmuştu ve cidden çok kötüydü ama kendini güzel sanıyor anlamıyorum.
ben buğday diyorum her renk ve makyaj tonu yakışır. bembeyaz renk kaldırmıo bronz bence sadece açık renklerde ama buğday her rengi açık koyu kaldırıyor ve yakışıyor diye düşünüyorum.

İlk defa bu yaz çok güneşlendiğim için çok bronzlaştım.Farklı geldi hoşuma gitti.
Ben hem beyaz ten hemde bronz ten diyorum
Yani yazın bronz, kışın bembeyaz ten

bu arada nerde var onlar ya yazın yanıyorm malesef acmak ıcın kendımı kullanmak ısterım

beyaz ten derim bende doğal duru patiska gibi . bronz ten bana biraz zorlama gibi geliyor. yapay gibi. gerçek esmer ten çok güzel duruyor da, bronzu sevemedim bir türlü hele birde bronzlaşıp saçlar sarıya boyanmıyormu koşarak kaçasım geliyor o görüntüden

aynen katılıyorum...yapma bronz tende açık sarı saçlar gerçekten çok sahte duruyor...ben beyaz tenliyim...saçımı da yeni platine boyattım bronz tene de hiç ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum...hadi saçlarda bazen doğal olmayan saç renkleri görüntü olarak kaldırılabiliyor ama sahte ten rengi kaldırılamıyor bence....mesela jennifer lopezin zorlama bronz teninden ve zorlama açık kumral saçlarından nefret ediyorum.....ten doğal olsun da ister beyaz ister bronz olsun....yeterki doğal olsun...

hastayım beyaz ten platın saca hasta hasta...
Bronz ten ne bılım ıtıcı geıo

ben kar beyaz tenlı degılım cok haff bugdayım

yazın tam bugday oluyorm ama sewmıorm

sacımıda platın yapasım var suan koyu sarı

Kararsız kaldım...
Beyaz teni severim, beyaz tenliyim zaten, baya hem de ama bazen bu durum çok canımı sıkıyor.
En ufak kusur bağırıyor beyaz tende, bacaklarımı alıyorum etkisi 1 hafta sürüyor en fazla, milim milim çıktıkça yazın ortasında uzun pantolonlara mahkum kalıyorum.
Beyaz teni sevdiğim için biraz çekiniyorum bronzlaşmaktan, ya eski tenime dönemezsem, ya leke olursa, cildim kırışırsa vs.. Rengim değişmesin, amele yanığı olmayayım diye markete giderken bile kremlenmekten sıkıldım artık.
Şöyle doğal bronzluk da hoşuma gitmiyor değil yani...

Bu yaz napsam ki... Güneşte kolay açılan kumral saçlara sahibim; hafif bronz ten, güneşte açılmış saçlar çok hoş oluyor. Ama beyaz tenin duruluğundan da vazgeçemiyorum...

Hafif bi bronzluk çok hoşuma gider. Beyaz ten çok çiğ geliyor bana. Eğer beyaz ten olacaksa da tek bi pürüz olmamalı bence çünkü çok belli oluyo. Beyaz ten her zaman çekici gelmiyo bana. Ama bronz ten çok seksi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…