Bu arada artık teninizi beyazlatmak da moda arkadaşlar haberiniz olsunTabi bu işlem bronzlaşmak için yapılabilecek şeylerden daha pahalı. Ayrıca cildi beyazlatmaya yönelik her ihtiyaca hitap eden ürünler çıkmış Vücud jelinden tutun yüz nemlendiricisine...
beyaz ten derim bende doğal duru patiska gibi . bronz ten bana biraz zorlama gibi geliyor. yapay gibi. gerçek esmer ten çok güzel duruyor da, bronzu sevemedim bir türlü hele birde bronzlaşıp saçlar sarıya boyanmıyormu koşarak kaçasım geliyor o görüntüden
hastayım beyaz ten platın saca hasta hasta...aynen katılıyorum...yapma bronz tende açık sarı saçlar gerçekten çok sahte duruyor...ben beyaz tenliyim...saçımı da yeni platine boyattım bronz tene de hiç ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum...hadi saçlarda bazen doğal olmayan saç renkleri görüntü olarak kaldırılabiliyor ama sahte ten rengi kaldırılamıyor bence....mesela jennifer lopezin zorlama bronz teninden ve zorlama açık kumral saçlarından nefret ediyorum.....ten doğal olsun da ister beyaz ister bronz olsun....yeterki doğal olsun...