beyaz mobilya alıpta pişman olanlar?

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
ben yatak odası ve yemek odasını beyaz düşünüyorum sararır diyorlar kimileri pişman kimileride çok memnun temizliğinden vs.
sizlerin pişmanlığı varmı beyaz mobilyayla ilgili merak ediyorum az bir sürem kaldı karar vermeliyim kızlar

benim mutfağım açık mavi ona bile pişmanım..evet çok güzel görselliği var ama temizliği çok zor hele bide çocuğun olursa.. yinede sen bilirsin arkadaşım..

biz ev değiştirdiğimiz için salon dolabını (portmanto) beyaz seçtik.öyle ne sararma yaptı ne de temizliğinde zorluk çıkardı.gayet aldığımız gibi duruyo.yeni de sayılmaz hani 3 sene oldu.bence alacağın mobilyanın kaliteli olması önemli.biz mobilyacıya yaptırdık hazır almadık.

doğru kaliteylede alakalı bir durum ama çok pahalı birşey alamayacağım kesin teşekkürler fikirrlerin için canımm

doğru kaliteylede alakalı bir durum ama çok pahalı birşey alamayacağım kesin teşekkürler fikirrlerin için canımm

mesela şöyle düşün cnm ucuz mobilya alıp onu 3 sene kullanmaktansa biraz daha pahalı mobilya al 10 sene kullan.eğer ben zaten bi mobilyayı 10 sene kullanmam diyorsan daha ucuz olanlarını tercih et derim cnm.fiyat açısından da zaten hem taksit yapıyorlar hem de iyi pazarlık yaparsan indirimde alabilrisin cnm

önerini dikkate alacağım canım çok teşekkürler:)

bENİM YATAK ODAM VE SALONUMDA BEYAZ DAHA SERMEDİK AMA İNŞ MEMNUN KALIRIM ÇOK SEVEREK ALDIM

Annemin y.odası beyazdı.sürekli olarak krem temizliyiciyle siliyordum.kendı evime kahverengı aldım.toz alıyorum arkamı dönmeden yine toZ.o yüzden beyaz olsun baktın ki sararıyor 2ayda bir cifle.hıcbır zararı olmuyor.birde halılarını film beyaz aldıysan cocuk doğurma canım.yoksa cinnete geçirirsin.benım kahverengı ama yinede heryer leke

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim mobilyalarımda beyaz dolaplarda tv ünitesinde vs sıkıntı yok ama koltukta pişman olmaya basliyorm diyebilirim mecburen polar attım üstüne iyi düşün:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani kızlar benimde yemek odam ve yatak odam hep bembeyaz görüntü olarak cok çok güzel ama sürekli toz almamız gerekiyor üstüne ne konulsa iz leke vs kalıyor , üstelik daha cocuk da yok anlayacağınız biraz kullanımı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…