beyaz hırkamı çamaşır suyuna koydum sarı oldu

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
beyaz el örgüsü hırkamı çamaşır suyuna koydum örerkenki kirlenmesi geçsin ağarsın diye ama sarardı.başkasına sipariş yapmıştım.tekrar yapmaya vaktim yok.onu düzeltmek için önerileriniz varmı.çamaşır suyunun sararması nasıl geçer ki.acil lütfen bildiklerinizi yazın kızlar..

cnm geçmiş olsun ama malesef çok yanlış yapmışsın...önerim şu olacak makinanın yünlü yıkama programında beyazlar için olan matik deterjanla yıka makina su alırken de deterjan gözüne 1 çay bardağı kadar elma sirkesi koy..bu arada renkli birşey koyma makinaya..ben ter lekesi olan gömleğimi sirkeli suda beklettim faydası oldu...

Canım yünlülere matik deterjan gitmez. Bence yünlü deterjanı ile tek başına koyarak yünlü programında yıkamayı deneyebilirsin. ınşallah çıkar ama zor gibime geldi.

ben de aynı hatayı yaptım benimki triko tarzı hazırlardan çok güzeldi şimdi sapsarı duruyo öyle nasıl eski haline döner ki ben umudumu kesmiştim

bu elma sirkesi kumaşlar içinde geçerlimi kızlar?.benide beyaz pantolonum yer yer sarardı,önce ne lekesi olduğunu bulamadım sonra leke çıksın diye pantolonumu çamaşır suyuna yatırınca anladım ne lekesi olduğunu.
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…