- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederimmmben böyle konun içine yazmış gibi oldum sadece model paylaşacaktın sanırım
bende kabarık tarzda seviyorum daha çok :123::103:
hayırlı olsun topiğn canım bende kabarık sevenlerdenim çok abartılı olmamak kaydıyla ama bu modeli duvaksız tüllü şapkayla nikahta giymek güzel olurdu çok hoşuma gitti![]()
Teşekkürederim canım begendigine sevindimEvet bazı seçenekleride o yüzden ekliyorum yoksa bukadar düz modeli tercih etmem bende
![]()
hayalimizdeki gelinliği giymeyi ve herşey istediğimiz gibi olacak bi düğün nasip etsin Rabbim inşallahşafak sayıyorum mutluluğuma bende
![]()
kızlarr çok güzel modeller eklemişsiniz, siz seçtiniz mi gelinliğinizi?
Teşekkürederim canım az çok kafamda belirdi modelim bakalım nasip nasıl olacak ama sık dantelden olan uzun yada yarım kol istiyorum inşallahSenin varmı canım fikrin
Belki birgün kendi gelinligimi eklemek nasip olur
![]()
Eki Görüntüle 854771
canım bak bu cok hosuma gitti bende bu tarz bişey istiyorum straplez istemiyorum
mayıs'ta düğünüm
ama daha hiç bakmaya baslamadım bile![]()
kızlarr çok güzel modeller eklemişsiniz, siz seçtiniz mi gelinliğinizi?
Amin canım inşallahAz kalmış maşallah
bizim şafagımızda sözümüze daha sonra dügün şafagı sayacagız inşallah
Herşey gönlümüzce olsun
![]()
Çok güzelmiş canım benimkide keslinlikle straplez olmayacakAz kalmış maşallah ufaktan bakmaya başlayabilirsin aslında kışın alırsan daha uyguna olablir gibi birşeyler duymuştum biryerde dogrumudur bilmiyorum ama dügün sezonu degilya gelinlikçilerinde ihtiyacı var düşün bence
![]()