• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Beyaz Hayaller Gelinlik Trendleri

:69:
111.jpg

hayırlı olsun topiğn canım bende kabarık sevenlerdenim çok abartılı olmamak kaydıyla ama bu modeli duvaksız tüllü şapkayla nikahta giymek güzel olurdu çok hoşuma gitti :69::69::69::69:

Teşekkürederim canım begendigine sevindim:16:Evet bazı seçenekleride o yüzden ekliyorum yoksa bukadar düz modeli tercih etmem bende :69:

Teşekkürederim canım begendigine sevindim:16:Evet bazı seçenekleride o yüzden ekliyorum yoksa bukadar düz modeli tercih etmem bende :69:

hayalimizdeki gelinliği giymeyi ve herşey istediğimiz gibi olacak bi düğün nasip etsin Rabbim inşallah :69::69::69::69: şafak sayıyorum mutluluğuma bende :69::69::69:

hayalimizdeki gelinliği giymeyi ve herşey istediğimiz gibi olacak bi düğün nasip etsin Rabbim inşallah :69::69::69::69: şafak sayıyorum mutluluğuma bende :69::69::69:

Amin canım inşallah :nazar:Az kalmış maşallah:nazar:bizim şafagımızda sözümüze daha sonra dügün şafagı sayacagız inşallah:nazar::69:Herşey gönlümüzce olsun:nazar::16:

kızlarr çok güzel modeller eklemişsiniz, siz seçtiniz mi gelinliğinizi?

Teşekkürederim canım az çok kafamda belirdi modelim bakalım nasip nasıl olacak ama sık dantelden olan uzun yada yarım kol istiyorum inşallah:nazar::69:Senin varmı canım fikrin :16:Belki birgün kendi gelinligimi eklemek nasip olur :nazar::69:

Son düzenleme:
Teşekkürederim canım az çok kafamda belirdi modelim bakalım nasip nasıl olacak ama sık dantelden olan uzun yada yarım kol istiyorum inşallah:nazar::69:Senin varmı canım fikrin :16:Belki birgün kendi gelinligimi eklemek nasip olur :nazar::69:

$1422677_10151976739244708_1801161946_n.webp

canım bak bu cok hosuma gitti bende bu tarz bişey istiyorum straplez istemiyorum

mayıs'ta düğünüm

ama daha hiç bakmaya baslamadım bile :50:

Eki Görüntüle 854771

canım bak bu cok hosuma gitti bende bu tarz bişey istiyorum straplez istemiyorum

mayıs'ta düğünüm

ama daha hiç bakmaya baslamadım bile :50:

Çok güzelmiş canım benimkide keslinlikle straplez olmayacak :17: Az kalmış maşallah ufaktan bakmaya başlayabilirsin aslında kışın alırsan daha uyguna olablir gibi birşeyler duymuştum biryerde dogrumudur bilmiyorum ama dügün sezonu degilya gelinlikçilerinde ihtiyacı var düşün bence:23:

kızlarr çok güzel modeller eklemişsiniz, siz seçtiniz mi gelinliğinizi?

ben henüz gelinlik modellerine bakamadım nişanlanmadan önce hep bakardım şimdi diğer eşyaların peşine düştüm :1::1:

Amin canım inşallah :nazar:Az kalmış maşallah:nazar:bizim şafagımızda sözümüze daha sonra dügün şafagı sayacagız inşallah:nazar::69:Herşey gönlümüzce olsun:nazar::16:

sizin çok var o zaman canım ya :26:geçen çeyizliklerini de görmüştüm sanırım senin yanlış mı hatırlıyorum acaba :44:e o zaman eşya için erken olmuyor mu? yada ben mi bu kadar yavaş davranıyorum sadece beyaz eşyalarım tamam benim :1:canım kaç yaşındasın merak ettim :26:

Çok güzelmiş canım benimkide keslinlikle straplez olmayacak :17: Az kalmış maşallah ufaktan bakmaya başlayabilirsin aslında kışın alırsan daha uyguna olablir gibi birşeyler duymuştum biryerde dogrumudur bilmiyorum ama dügün sezonu degilya gelinlikçilerinde ihtiyacı var düşün bence:23:

evet canım bende öyle duymuştum, birkaç aya bakmaya başlarım senin düğün ne zaman :)

Back