Beyaz gürültü

Pnr2681

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
9
3
43
Merhaba herkese yaklaşık 3 aylık bebeğim var uyuturken cep tekefonunu uçuş moduna alarak beyaz gürültü açıyorum ve beşiğine koyuyorum bu şekilde çok rahat ve güzel uyuyor acaba Bebeğime cep telefonunun zararı olur mu???

Cep telefonu ayn odada bile zararlı beşiğe koymayın ayrıca hep böyle mi uyutacaksiniz bebeğinizi biraz daha fazla uyusun diye bunu yapmayın bence

merhaba, bence uçak modunda olsa bile telefonu bebeğinin yanına koyma çünkü pil kaynaklı elektromanyatik dalga yayma ihtimali olabilir

Beyaz gürültü makineleri var. Alarm saati gibi oluyor hatta ayarlayabiliyorsunuz. Onlara bir bakın derim. Telefondan daha zararsız olur büyük ihtimalle. Bir yerde görmüştüm bulabilirsem link gönderirim.

cep telefonunun her yerde her zaman zararı var. yalnız ben kesinlikle koymamalısın taraftarı değilim. beyaz gürültü bebeğini uyutuyorsa biraz gaz sorunu olabilir. bu da geçici bir durumdur. biraz daha kullan ama en geç 1 ay içerisinde ufaktan bitir bu şekilde uyutmayı. gaz sorunu var ve yalnız bu şekilde uyuyorsa bebeği sakinleştirmek seni de dinlendirmek açısında bence kullanılabilir.
beşiğine koyma yalnız mümkün mertebe odada uzak bir yere koy.

Biz uyurken en sondaki odaya koyuyoruz telefonları. Çok zararlı. Hele ki bebeğe daha çok zararlı.

tablet ile telefonun bi farkı yok ikisi de eşit derecede zararlı.

ama evdeki tv, modem vs de radyasyon yayıyor. yani nereye kadar engelleyeceksiniz.

Asla ama asla koymamalısın.Onların yaydığı radyosunun birdaha bebeklerde dönüşü yok.Benim bir tanıdığımın bebeğide bir ninni var onsuz uyumuyordu .Birtane ufak hoparlör almıştı up uzun kablolu.Hoparlörü cep telefonuna, tablete falan takıyordu.Mutfaktan çocuğun odasına ninni çalıyordu.Hoparlör vasıtasıyla.

Telefon uçak modunda bile cok az miktarda radyasyon yayar. Ama aslında o kadar cok radyasyon yayan alet var ki evlerimiz de hangi birini engelleyelim. Sac kurutma makinası en çok radyasyon yayan aletlerden misal.. televizyon, mikrodalga fırın vsvs.

Beyaz gürültü de neymiş ilk kez duydum
Telefon uçak modu da olsa zararlı

Gerçekten ne kadar engel olabiliyoruz bilmiyorum. Dikkat ediyorum da bu defa da iyice paranoyak gibi oluyorum siz öyle değil misiniz ,her şeyi kapatsan komşununki yine etkiliyor ne yapacağız?

Sakınılan göze çöp batar derler.. Bu kadar kafanıza takmayın.. Günümüzde radyasyon yaymayan bir şey yok ki.. benimde oğluşum 2.5 aylık simdi evde korusam komşudan geleni engelleyemem öksursek yan taraftan duyuluyo telefonu düşünelim bir de...
Yine beyaz gurultulerle uyumasi cok guzel benim ki dogdugundan beri hic istemedi o sesleri sadece meme de uyuyor

50 liraya filan usb takılan hopörlörlü radyolar var. Öyle birşey alıp kullanabilirsiniz içiniz rahat etsin diye. Telefon konusunda Çok bir bilgim yok ama uçuş moduna alınca baz istasyonlarından sinyal almayı kesmiyor mu telefonlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…