Beyaz gürültü

Gerçekten ne kadar engel olabiliyoruz bilmiyorum. Dikkat ediyorum da bu defa da iyice paranoyak gibi oluyorum siz öyle değil misiniz ,her şeyi kapatsan komşununki yine etkiliyor ne yapacağız?
kesinlikle öyle insan paranoyak oluyor ne yapacağımızı bilmez çare arıyoruz öyle...

Sakınılan göze çöp batar derler.. Bu kadar kafanıza takmayın.. Günümüzde radyasyon yaymayan bir şey yok ki.. benimde oğluşum 2.5 aylık simdi evde korusam komşudan geleni engelleyemem öksursek yan taraftan duyuluyo telefonu düşünelim bir de...
Yine beyaz gurultulerle uyumasi cok guzel benim ki dogdugundan beri hic istemedi o sesleri :KK43: sadece meme de uyuyor
ben de öyle idim bir zamanlar memede uyurdu yara olmuşlardı artık.psikolojim bozuldu hatta bir ara.kendime zaman ayıramıyordum yemek tuvalet gibi ihtiyaçlardan bahsediyorum.sadece ucakta uyuması da cabasıydı.uyku danışmanlığı aldım bebeğim için en sonunda çok şükür şimdi düzene girdi.beşiğinde kendiliğinden uyuyor.

kaydedin bir cd ye çalın teyp vs ile

eski teknoloji oldu onlar artık ama vardır discman vs piyasada

bir de arkadaşlar demişler hoparlör diye o da olaiblir

lakin bebeği hiçbir şeye bağımlı yapmamanızı öneririm

yani her gece o şekilde uyutulmamalı

Aynen canım komşunun tvsi çocuk odasına yakınsa dahi geliyor artık kacarimiz yok anlayacağın ki zaten vericiler şehir meydanında iken çok zor

Merhaba herkese yaklaşık 3 aylık bebeğim var uyuturken cep tekefonunu uçuş moduna alarak beyaz gürültü açıyorum ve beşiğine koyuyorum bu şekilde çok rahat ve güzel uyuyor acaba Bebeğime cep telefonunun zararı olur mu???
Evet

X