Beyaz eşyalara annesiyle birlikte karar verip önceden alması ne kadar doğru?

Üyenin biri de yazmıştı benzerini.Eşyaları hazırlayacak artık kime kısmetse:)

Bu sekilde onceden alip bekletenler oluyor evlilik yolunda olmasalar bile hatta hayatinda biri bile yokken aliyorlar.
Yani o eşyalar sirf konu sahibini dusunerek alinmamiştir zaten, konu sahibi olmasa da alinacakti muhtemelen.

Bu sekilde onceden alip bekletenler oluyor evlilik yolunda olmasalar bile hatta hayatinda biri bile yokken aliyorlar.
Yani o eşyalar sirf konu sahibini dusunerek alinmamiştir zaten, konu sahibi olmasa da alinacakti muhtemelen.
Ama işte 8 aylık bir aday olunca beraber almak mantıklı değil mi?

İlişkiniz ne zaman 9 aylık olacak kutlama yapalım.

Ben hoşlanmazdim. Bütçeyi onlar belirlesin ama tercih hakkı bana ait olmalı. Daha 8 aylık ilişkide KV adayının bu kadar söz sahibi olması hoşuma gitmezdi.

bence sidik yarışını bırak o yaptı diye aynı şeyi sende yaparsan evliliginiz yarışa döner. ne önemi var diye birşey yok evde siz oturacaksınız eşyaları da siz kulanacaksınız o halde önemi var. tavrını koy ve annesi yerine senin ve onun fikri ile eşyalarının alınması gerektigini söyle. o kaynana adayı şimdiden eşyalara bile burnunu sokuyarsa işin zor

seninle evlenmek istemiyor o yüzden annesiyle alacak sana sormayacak sen bekle evlenecek seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…