• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz eşyalara annesiyle birlikte karar verip önceden alması ne kadar doğru?

İyi akşamlar arkadaşlar ben 8 aylık ilişkisi olan kişi biliyorsunuz ancak suanki sorum ciddi yorumlarınızı bekliyorum
Sevgilim ile telefonda konuşuyorduk konu ilerde nasıl gecinecegimize geldi kendisi beyaz eşyayı ve oturma grubunu alacakmış hatta şimdiden beyaz eşyayı almayı plandigini söyledi biz annemle markasına karar verdik alacağız dedi ben de bana neden sormadigini ilerde o evde annenle değil benimle yaşayacağını söyledim alt tarafı beyaz eşya ne önemi var dedi annesinin fikirlerinin önemli olacağını ama son kararı bizim vermemiz gerektigini söyledim ne ara bakacağız beraber ben şimdi almak istiyorum dedi buluşunca bakarız dedim bana sormadan alma dedim telefonu küs kapatmadik ancak bu duruma fena bozuldum her ne kadar belli etmesem de. Aileler 2 ay sonra tanışacak 2023 sonuna doğru düğün diye konuşmuştuk kendi aramızda ama bu durum senin değerlerine önem vermiyorum anlamına geliyor ben nasıl davranmalıyım
Ekonomi öyle kötü ki.. eskiden olsa sen seç derdim de şimdi onu alabilmek bir lütuf oldu, alsınlar ödesin şimdiden

Beyaz esyanin neyini sececeksiniz ki? 🤷 Kötü makinalar değilse benim umurumda olmazdi acikcasi.

İyi akşamlar arkadaşlar ben 8 aylık ilişkisi olan kişi biliyorsunuz ancak suanki sorum ciddi yorumlarınızı bekliyorum
Sevgilim ile telefonda konuşuyorduk konu ilerde nasıl gecinecegimize geldi kendisi beyaz eşyayı ve oturma grubunu alacakmış hatta şimdiden beyaz eşyayı almayı plandigini söyledi biz annemle markasına karar verdik alacağız dedi ben de bana neden sormadigini ilerde o evde annenle değil benimle yaşayacağını söyledim alt tarafı beyaz eşya ne önemi var dedi annesinin fikirlerinin önemli olacağını ama son kararı bizim vermemiz gerektigini söyledim ne ara bakacağız beraber ben şimdi almak istiyorum dedi buluşunca bakarız dedim bana sormadan alma dedim telefonu küs kapatmadik ancak bu duruma fena bozuldum her ne kadar belli etmesem de. Aileler 2 ay sonra tanışacak 2023 sonuna doğru düğün diye konuşmuştuk kendi aramızda ama bu durum senin değerlerine önem vermiyorum anlamına geliyor ben nasıl davranmalıyım
Daha aileler tanışmamış nasıl beyaz eşyaya karar veriliyor? Ne yaşanıyor orada :D

Önemli olan seçmek değil ki beraber karar vermek.Annesi beyaz eşya uzmanı mı?

Bana farketmezdi acikcasi. Biz kendimiz aldik ama önemli bir şey olarak gormuyorum cunku şu renkli modellerden ya da retro modellerden alma niyeti yoksa beyaz eşyalarin hepsi tip olarak hemen hemen ayni zaten kötü, ucuza kacilmiş urunler değilse ben sıkıntı etmezdim. 🤷 Evin dekorasyonunu etkileyen bir şey değil neticede. 😁

Bahsettiginiz kisi bu mu:
Özel aracı var ancak toplu taşımadan çok yakiyorsa gideceği mesafede kullanmayı tercih etmez.
Kız arkadaşı ile yemeğe gidince pahalı olmayan yerler tercihidir.
250 lirayı 2 kişinin yemeğine çok gören onun yerine ben et alır köfte yaparım daha karlı diyen
Soğuk havada doğalgaz açmak yerine battaniyeye sarılıp duran

Hesap ödeme işlerinde karşı tarafa arada odetir genelde Kendi öder ama Liste böyle uzar gider

Bana farketmezdi acikcasi. Biz kendimiz aldik ama önemli bir şey olarak gormuyorum cunku şu renkli modellerden ya da retro modellerden alma niyeti yoksa beyaz eşyalarin hepsi tip olarak hemen hemen ayni zaten kötü, ucuza kacilmiş urunler değilse ben sıkıntı etmezdim. 🤷 Evin dekorasyonunu etkileyen bir şey değil neticede. 😁
Haklı olabilirsiniz de.Belki daha büyük buzdolabı istiyordur.Belki evine uymayacak.Ankastre vs vs Kendi kullanacağı eşyaya niye başkaları karar veriyor?

Kac aylik iliskiniz vardi? Bukadar önemli bir detaiyi daha sık söylemeniz gerekiyor. E bizdede malum Fil hafizasi yok, daha sık tekrarlayin ki ona göre yorum yapacagiz.

Back