• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz eşyalara annesiyle birlikte karar verip önceden alması ne kadar doğru?

Üyenin biri de yazmıştı benzerini.Eşyaları hazırlayacak artık kime kısmetse:)

Bu sekilde onceden alip bekletenler oluyor evlilik yolunda olmasalar bile hatta hayatinda biri bile yokken aliyorlar. 😁
Yani o eşyalar sirf konu sahibini dusunerek alinmamiştir zaten, konu sahibi olmasa da alinacakti muhtemelen.

Bu sekilde onceden alip bekletenler oluyor evlilik yolunda olmasalar bile hatta hayatinda biri bile yokken aliyorlar. 😁
Yani o eşyalar sirf konu sahibini dusunerek alinmamiştir zaten, konu sahibi olmasa da alinacakti muhtemelen.
Ama işte 8 aylık bir aday olunca beraber almak mantıklı değil mi?

İlişkiniz ne zaman 9 aylık olacak kutlama yapalım.

Ben hoşlanmazdim. Bütçeyi onlar belirlesin ama tercih hakkı bana ait olmalı. Daha 8 aylık ilişkide KV adayının bu kadar söz sahibi olması hoşuma gitmezdi.

İyi akşamlar arkadaşlar ben 8 aylık ilişkisi olan kişi biliyorsunuz ancak suanki sorum ciddi yorumlarınızı bekliyorum
Sevgilim ile telefonda konuşuyorduk konu ilerde nasıl gecinecegimize geldi kendisi beyaz eşyayı ve oturma grubunu alacakmış hatta şimdiden beyaz eşyayı almayı plandigini söyledi biz annemle markasına karar verdik alacağız dedi ben de bana neden sormadigini ilerde o evde annenle değil benimle yaşayacağını söyledim alt tarafı beyaz eşya ne önemi var dedi annesinin fikirlerinin önemli olacağını ama son kararı bizim vermemiz gerektigini söyledim ne ara bakacağız beraber ben şimdi almak istiyorum dedi buluşunca bakarız dedim bana sormadan alma dedim telefonu küs kapatmadik ancak bu duruma fena bozuldum her ne kadar belli etmesem de. Aileler 2 ay sonra tanışacak 2023 sonuna doğru düğün diye konuşmuştuk kendi aramızda ama bu durum senin değerlerine önem vermiyorum anlamına geliyor ben nasıl davranmalıyım
bence sidik yarışını bırak o yaptı diye aynı şeyi sende yaparsan evliliginiz yarışa döner. ne önemi var diye birşey yok evde siz oturacaksınız eşyaları da siz kulanacaksınız o halde önemi var. tavrını koy ve annesi yerine senin ve onun fikri ile eşyalarının alınması gerektigini söyle. o kaynana adayı şimdiden eşyalara bile burnunu sokuyarsa işin zor :D

seninle evlenmek istemiyor o yüzden annesiyle alacak sana sormayacak sen bekle evlenecek seninle

Back