beyaz eşya stickerları ?

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
selam arkadaşlar... bulaşık makinama sticker yapıştırmak istiyorum netten baktım çok hoşuma gitti fakat netten siparişle almak istemiyorum... ikea, koçtaş gibi yerlere baktım bulamadım... istanbul avrupa yakasında nerden bulabilirim acaba ???

Arkadaşım benimde var bulaşık makinemde sticker. Ama sanki bauhousedan almıştık tam hatırlıyamadım ama. 3sene olcak nerdeyse. Ama heryerde var onlardan.

Arkadaşım benimde var bulaşık makinemde sticker. Ama sanki bauhousedan almıştık tam hatırlıyamadım ama. 3sene olcak nerdeyse. Ama heryerde var onlardan.

teşekkürler arkadaşım.. bauhause a bakmamıştım inş. istediğim gibi modeller bulabilirim ben makinayı kaplayacak şekilde istiyorum. manzara çiçek akvaryum gibi renk renk desenler istiyorum...
umarım bulabilirim...

bu arada evlilik tarihlerimiz aynı... dikkatimi çekti :) :46:

$35-103525-300x250.webp

$42-103532-300x250.webp

$37-103527-300x250.webp

bunlar çok hoşuma gitti aynısı olması şart değil...

teşekkürler arkadaşım.. bauhause a bakmamıştım inş. istediğim gibi modeller bulabilirim ben makinayı kaplayacak şekilde istiyorum. manzara çiçek akvaryum gibi renk renk desenler istiyorum...
umarım bul

bu arada evlilik tarihlerimiz aynı... dikkatimi çekti :) :46:

Aaaaa gerçektenn aynı hiç dikkatimi çekmemişti. Ne güzel:16:

internetten baktım gerçekten çok çeşit var ama ben siparişle değilde görerek almayı tercih edenlerdenim :) bildiğiniz satış yeri varsa yardımcı olurmusunuz ? :34:

bu tıp stickerlerı ınt ev dekarasyon sıelerınden bulabılrısınız cok guzel modeller var...

Back
X