Beyaz deri koltuktaki leke

ozlem8187

bal kocammmm badem kızımm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
3.762
7
108
İstanbul
arkadaşlar ben aptal gibi kırmızı gecelikle sürekli koltuğun koluna yaslanarak oturuyorum. koltuğumun kolları beyaz deri. dün farkettim ki derinin bi kısmı geceliğin rengini almış, kırlentle kamufile ediyorum ama nereye kadar. eşim görmeden bi çare bulmam lazım daha 3 aylık koltuk

Koslayla silin sevgili arkadaşım

ben pek anlamam bu ıslerden ama
leke cıkarıcı kır coz fılan var marketlerde onları denesen ?

hımmmm mr. muscle ya da cif deneyebilirsin...bir de mucize silgi diye birşey var...2-3 sene önce eşim almıştı,tekzenden galiba...duvarlar kızımın özgün tükenmez kalem resimleriyle doluydu...hakikaten mucize,renk veren herşeyi yokediyor...pastel boyayı,keçeli kalemi falan...bulaşık süngeri gibi birşey,beyaz...ıslak yada kuru kullanabiliyorsun...dolap,duvar,döşeme gibi yerlerde...

ya benim bildigim kadariyla deri koltuktaki lekelere sac spreyi sIkIp cikariyorlar lekeyi... bir deneyebilsirin, belki ise yarar

Son düzenleme:
canım ufak yerinde limon tuzlu su dene. ama ufak yerde dene bi nolcak bak. ben beyaz çamaşır yıkarken deterjanın içine limon tuzu koyuorum kar gibi yapıyor her lekeyi çıkarıyor. çaydanlığın kirecini flnda onla çözdürüyorum. eğer çıkarırsan bilgim olsn benimde koltuklarm beyaz böyle bişi yparsam bende paniklemem =)

arkadasım bend aynı dertten muzdaribim.benimde yemek masamın sandalyeleri beyaz deri ve kot pantolon lekesi var bi tanesinde digerindede t-shirt'ün izi cıkmış ne denediysem olmadı,bulabilen varsa bana da söylesin ..

napcaz bu beyaz derilerle böyle ya
saç spreyi deneyen oldu mu aranızda?

annem de herşeyi aspirix le çıkarıyorum diyo pembe kosla gibiymiş ambalajı:)ben denemedim henüz bulamadım buralarda ama denemeye değer

yatak başlığım beyaz suni deri, çarşaftan falan hafif rengi dönmüştü şimdi saç spreyi denedim gayet başarılı, ama yapmaya başladıktan sonra tümünü silmek lazım renk farkı oluyo çok beyazlatıyo

Of ne yazık ki bende denedim saç spreyini, denemez olaydım... sıktığım yerde bir beyazlık yaptı evet ama koltuğun arasına sızmış ve koltuk minderi koltuğa yapıştı çıkmıyor da deriyi eritip birbirine yapıştırdı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…