• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz converse

adanalxix ebru

sana kocaman aşığım:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Konya
arkadaşlar nişanlım dogum günü hediyesi beyaz cnverse almış bana kirlenirse temizliğini nasıl yapıcam ben onun bilgisi olan varsa paylaşırlarsa sevinirm....

benim ki de gri sini almıştı d.günümde :)) ben makineye atıyorum gayette güzel temizleniyor,beyaz olan arkadaşlarım da aynı şekilde makineye atıyorlar 30 derece kısa programa atabilirsinyerimseniben

cnm bende beyaz spor ayakkabılar ıcın stil marka ıcı sıvı dolu bı sünger war onu kullanıyorum 5 tl mı ne groserı de falan war sekerım

canım ben tülden bi kılıf yaptım onun içine atıyorum converslerimi ve 30 derece yıkıyorum çokta güzel çıkıyor bence hiç korkmadan makinaya atabilirsin

ya bıktım şu converslerden bidaha almıycam çünkü kenarları çatladı 139 ytl para verdim 1 ay sonra çatladı :kızgın:

ya bıktım şu converslerden bidaha almıycam çünkü kenarları çatladı 139 ytl para verdim 1 ay sonra çatladı :kızgın:

Bu sorunu birkaç kişiden daha duydum.Geri götürün,kısa bir süre olmuş.Tüketici hakkı diye bir şey var.
Ben de beyaz converselerimi aldığım diş fırçası ile temizliyorum.Makineye atmaya iğreniyorum.Zaten temiz de tutarım,dikkat ederim.naniknanik

kızlar bende hemen hemen her rengi var bende altlarını yıkıyorum ve sonra herkangibi bir beyaz poşeti yazmayan kalemle delip bağlıyorum ve makineye atıyorum ve 1 yıldır hiçbişey olmadı ama asla cifle yada başka birileri üzerine sıvı deterjan sürüp temizleme bi arkşım öle yaptı maffoldu bu arada ben yıkarken makineye beyaz kosladan da atıyorum ama istersen sen atmaya bilirsin

bence rengi asla çıkmıyacak bi kotun içine sok öyle at ben genelde öyle yapıyorum gayet temzi çıkıyor ben biraz kirlensin hemen makineye atıyorum hayatta kirli şey giyemem ama hala çatlama felan olmadı sadece makinede yıkandığı için ayağımla çıkarırken arkası yırtıldı yıkandıktan bi süre sonra çıkarmaya felan dikkat edin

annem makinaya attırmam dio:59: ni yapaçaum kirlenen converse lerimi

Onların Kendi Kılıfları Oluyor Ama İçersinden Kılıf Çıkmaz İse;
Kullanmadığın Bir Yastık Kılıfının İçine Koy ve Makinaya 30 Dereceye Kısa Programa At..
Haftada Bir Yap Bu İşlemi, Tertemiz Oluyorlar..

Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun...:71:
Ayakkabını da İyi Günler de Giyin..:38:

Back