Ben kan vermek istemiyorum ya, ama göğüslerim hayatımda ilk defa bu kadar büyük ve şiş. Bugün karıncalanma oldu uclarında ve ağrı var. Kolumu oynasam sızlıyordu. Dün gece de kasık ağrısından yatamadım karnıma vurdu falan. Ya bi hastalığım var ya karnımda bişiler oluyo
Teşekkür ederim cevapladığınız için öncelikle ama şöyle bişey var bu çizgi beyaz çizginin yanında ve normalde 28 günde bir oluyorum bat 16 sı olsa daha belirhin olmazmıydı
Teşekkür ederim cevapladığınız için öncelikle ama şöyle bişey var bu çizgi beyaz çizginin yanında ve normalde 28 günde bir oluyorum bat 16 sı olsa daha belirhin olmazmıydı
Merhaba, benim de testlerimde bazen beyaz çizgi çıkıyor ama negatif oluyor. Sizinki farklıdır umarım. Daha koyu çıkmayabilir varsa geç döllenme vs olabilir ama siz daha net görürsünüz testinizi çizgi beyaz mı yoksa pembe mi