ben birşey söylicem reklamcılar heryerde var bu ürün çok iyi diyip kandıranlarda olabilir dikkat edin..buraya da üye olup kandırılabilir çünkü kadınlar kulubü çok tanınan bir site.. careyi sizin sitede bakıyım dedim.. yine en güzeli agda yada lazerle alın daha iyisi bence..
Bende yeni üyeyim ve herkesi uyardım.. dikattli olun diye yukarıda dediğim gibi reklamcılat artık her yerde ve bu site biliniyor buraya üye olup kandirabilirler :) neden burayada üye oldum ben bu siteye uzaktan izliyordum artık uye oluyum dedimVeeeee sanırım bizim eski üyelerden niyeyse hiç alan olmamış.neden acep yine yeni yeniden yeni üyeler almış ürünleri. bu olanlar bana karınca yağını hamam otu yağını hatırlatıyor. nebileyim belki biz eski üyeler artık şişirme reklamlara aldanmamayı öğrenmişizdir.
not: sonradan dikkatli baktım da sipariş verenlerin üçü eski üyelermiş.
İyi etmissin. Bende uye oldum guya iki senedir. sadece bakip bakip cikiyorum. Sadece arada reklamcilari gorunce dayanamayip yaziyorumBende yeni üyeyim ve herkesi uyardım.. dikattli olun diye yukarıda dediğim gibi reklamcılat artık her yerde ve bu site biliniyor buraya üye olup kandirabilirler :) neden burayada üye oldum ben bu siteye uzaktan izliyordum artık uye oluyum dedim
Merhabalar oncelikle cocugunuzu saglikla dunyaya getirmenizi dilerim. Bence hamilelikte bu tarz seyleri doktora danismali. Sadece su kadarini bilgi verme amacli soyleyim biliyorsunuz biz kadinlar icin vajinalmerhabalar bende instagramdan sormuştum hamileyim kullanabilir miyim diye bi sakıncası yok dediler ama korkuyorum. ilk aylarda tüylerim yavaş çıkıyordu 6.aydayım şuan ve acayip hızlı çıkmaya başladı. artık canım dahada tatlı olduğu için ağda yaptıramıyorum jiletle alıyorum acaba bi zararı olur mu 6 aylık alıp denemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?